Nieuwjaarsborrel Den Haag kost 125000 euro. Van Aartsen (VVD) weigert commentaar

Dat is duurder dan de feestjes van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht bij elkaar opgeteld. Oh wacht, in Amsterdam hebben ze geen feestje. 125000 euro dus. Daar zullen ze in Den Haag wel een goede reden voor hebben. Helaas blijft die reden geheim want VVD-burgemeester Jozias van Aartsen weigert ieder commentaar. Ben benieuwd wat ze van die 125000 euro gaan doen. De VVD kennende zal het wel iets worden met de Toppertjes of Gerard Joling of zo. Weten die Hagenezen ook weer waar ze gemeentebelasting voor betalen.

14 gedachten over “Nieuwjaarsborrel Den Haag kost 125000 euro. Van Aartsen (VVD) weigert commentaar”

 1. Gaat Richard de Mos voor de ingang van het Stadhuis liggen? Alhoewel hij daar nog geen echte ervaring mee heeft opgedaan.

 2. Zakken vullers zijn het en wij moeten.met 1100.euro rond zien te komen en dan mag je nog niet kwaad worden ook
  De kogel voor vvd pvda

 3. Den Haag, is dat niet die gemeente die 181 miljoen uittrekt om een spiksplinternieuw cultuurpaleis neer te plempen op het Spuiplein? Zo bezien valt het eigenlijk nog reuze mee, die borrel, had erger kunnen zijn.

 4. Aleen VV(D) en PvdA ?

  burgemeester Jozias van Aartsen.
  De wethouders van Den Haag zijn:

  Wethouder Marnix Norder (PvdA)
  Wethouder Boudewijn Revis (VVD)
  Wethouder Marjolein de Jong (D66)
  Wethouder Karsten Klein (CDA)
  Wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA)
  Wethouder Peter Smit (VVD)
  Wethouder Ingrid van Engelshoven (D66)
  Wethouder Henk Kool (PvdA)

 5. Och, zo erg is dat toch niet? Weet nog goed dat vorig jaar door de gewone burgers gezamelijk alleen al aan vuurwerk
  bijna 2 miljard Euro de lucht in werd geschoten.
  En dat is zonder de hapjes die met de nieus-jaar borrel werden genuttigt. Ben benieuwd hoe hoog het dit jaar weer wordt.

 6. @7 een gemeente die het zo nodig vind om op de voorzieningen van gehandicapten te bezuinigen zou eerst dit soort extratjes moeten afschaffen ..

  Die 125000 is helaas niks in vergelijking met de elitaire cultuurtempel die nu weer op het Spui gebouwd moet worden …. Buurthuizen gaan dicht , maar voor “ons soort mensen ” is het Lucent Dans Theater niet classy genoeg …

 7. 8 AL,
  En die 2 miljard Euro ( bijna) die zinloos de lucht in werd geschoten vorig jaar zou je goed kunnen gebruiken voor het
  open houden van plaatsen voor gehandicapten. Ook wij als
  ”burger ” hebben verantwoordelijkheid tegen over de zwakke
  in de heudige maatschappij.

  Niet alleen een gemeente is verantwoordelijk voor zijn inwoners, maar ook de inwoners voor mekaar.

  Als dit denken gestalte zou gaan krijgen, dan zou je een
  beter Nederland krijgen. Die 2 miljard Euro die dit jaar de lucht in wordt geschoten zouden de mensen die nu elke maand naar de voedsel-bank moeten heel blij mee zijn.
  Voor al met de kerst en nieuwjaar

 8. @9 141 miljoen voor een nieuw danstheater , waar “ons soort mensen ” naar “ons soort cultuur ” kan kijken , dat heeft de PVVDA coalitie in den Haag wél goedgekeurd als uitgave , want Lucent ( pas gerenoveerd ) en de Aton Philips zaal , da’s te armoedig ,,,,

  In plaats van vuurwerk , de armen voeden .. die armen waren er met een sociaal regeringbeleid nooit geweesT !!!!

 9. Geen receptie, geen vuurwerk, tja, dat zal niet gaan. Want ‘we’ moeten toch nog iets leuks overhouden, we betalen al zoveel en leveren al zoveel in. Dan houden ‘we’ niks over!
  (cynische modus weer uit)

 10. @12 wilde dat ik geld had voor vuurwerk ( zou ik dan er nog niet voor gebruiken , maar goed ) , ieder jaar minder op onze buurt , allemaal mensen die het net redde en nu dankzij de PVVDA helemaal in de problemen zitten , maar goed volgens jochem worden die huizen niet door PVVDA rs opgekocht maar door goedwillende menslievende lieden die het betaalbaar verhuren …

 11. Ach van aartsen denkt ook ,mischien is het de laatste keer ,dus laten we het er noch maar van nemen ,en ach die centen is maar een peuleschil .

Reacties zijn gesloten.