Oud-wethouder keert aso-partij VVD de rug toe

Grappenmakers bij de VVD
Grappenmakers bij de VVD
Meer dan 20 jaar was Robert Jan Blom actief voor de Alphense VVD, als raadlid en 5 jaar als wethouder. Hij zette zich in voor de sociaal zwakkeren maar toen veranderde er plotseling iets bij de VVD:

Robert Jan Blom: “Vooral vanwege de landelijke ontwikkelingen voel ik mij niet meer thuis bij de VVD waarvan ik sinds 1970 enthousiast lid was. Als wethouder te Alphen heb ik onder meer gewerkt aan een beter beleid voor sociaal zwakkeren, geheel in lijn met de grondbeginselen van de VVD. Echter, ontwikkelingen maken een dergelijk beleid nu en in de nabije toekomst jammer genoeg onmogelijk.” (deweekkrant).

Ik vind dat wel bijzonder, sinds 1970 bij de VVD zitten en je dan bijna 30 jaar voor de sociaal zwakkeren inzetten. Dat is ongeveer net zoiets als bij de SS zitten en je dan voor de wereldvrede inzetten. Om er eens een geinige godwin tegen aan te gooien aangezien de dag nog jong is.

5 gedachten over “Oud-wethouder keert aso-partij VVD de rug toe”

 1. Inderdaad ken ik ook VVD-ers die de hart op de juiste plaats hebben, doch zijn ze binnen VVD blijkbaar een piepkleine (afstervende) minoriteit geworden. Of ze verlaten VVD gewoon want wie kan het tegen de NationaalStorm die de VVD nu in zijn greep houdt?

 2. @1 Dat jij VVd-ers kent. Dat vind ik zo geweldig. Meen ik echt. In mijn vriendenkring ken ik geen mens die lid is van die partij. En in mijn kroegen zijn de VVd-ers op de vingers van één hand te tellen en die zijn zeker niet sociaal te noemen of getuige van het hebben van een hart (op de juiste plaats)

 3. @2,Amstel, kijk indien jij uit een vreemde land komt, ken je zeker geen vvd-ers want die zijn er daar niet.
  We hebben ze in Nederland alleen en uitsluitend voor thuis gebruik.

  Voor de lol heb ik ze gezocht in Frankrijk, Italië, Duitsland enzo, niet gevonden maar men keek me heel raar aan toen ik ze vroeg:
  – VVD?

  – VVD quoi?, was meestal het antwoord. Mensen dachten dat er een geval met algemene gezondheid was.

 4. Bovenop geeft toe, om stelselmatig gepest te kunnen worden, moet je eerst toch paar vvd-ers leren kennen, die op hun beurt paar cda-ers aantrekken enz..enz.. dan langzamerhand wordt het een hele (Nederlandse) regering.

  🙂

 5. aha ik snap je, met vvd-ers trek je ook sgp-ers aan,
  en met die paar cda-ers trek je weer pvv-ers aan die het goed kunnen vinden met die vvd-ers en dan heb je een regeringswrak. 🙂

Reacties zijn gesloten.