Wethouder Bronckhorst mag op 4 mei eindelijk gesneuvelde Duitsers herdenken

Wat een overwinning. Wat heeft die man het goed begrepen. 4 mei. Duitsers herdenken. What’s next? De vlag halfstok hangen op de sterfdag van AH? Anyway, nu weten we ook waar de volksvertegenwoordigers van CDA en VVD in de gemeente Vorden (Gelderland) zich zoal mee bezig houden. Misschien kunnen ze landelijk zo’n geinige nazi-parade re-enacten bij de herdenking op de Dam.

3 gedachten over “Wethouder Bronckhorst mag op 4 mei eindelijk gesneuvelde Duitsers herdenken”

 1. Kijk, die Seesing naar alle waarschijnlijkheid kan niet tegen de dwang die uit zijn ingewanden ontspring en moet toch iets gaan doen. Weet je zo’n dwangmatige bezigheid.

  In wezen komt dit als gebaar van verzoening met de soldaten die de nazi-kampen hebben gemaakt en misdaden op grote schaal in een onnodige oorlog door heel Europa hebben gepleegd.

  Hun eigen familie mag ze best herdenken, niets eraan, maar Seesing doet het puur dwangmatig want hij kan het zeker niet meer beheersen en bedwingen.

  Wat is de volgende stap? Bloemen op de graf van de Fuhrer?

 2. Goed, nu weten we dat de luitjes uit Vorden deugen niet en hebben dubbel bodem waar je moet opletten steeds wat ze zeggen en doen want het kan erg vals zijn.

 3. Benieuwd wat Drayer en het CIDI hiervan vinden.
  Zolang ze niet bij de SS zaten, vind ik het wel best om die soldaten te herdenken.

Reacties zijn gesloten.