Lubbers en zijn malle dingen

Er is eentje gevallen op Hiroshima. En ook nog eentje op Nagasaki. Een atoombom. Er liggen ook van die malle dingen in Volkel.Tweeëntwintig stuks als ik het goed heb. Vroeger was dat anders natuurlijk. Toen was het nog belangrijk vanwege de Russen. Maar ja, naarmate de jaren verstrijken worden die dingen onbelangrijk en mal.

Neem nu de borsten van Ria. Vroeger waren die stevig, rond en opwindend. Bovendien maakte de opwinding van mijn ‘Little Boy’ een ‘Fat Man.’ En die borsten van Ria nu? Malle dingen. En absoluut zinloos.
Net als mijn Little Boy trouwens, daar kan ik nu geen Fat Man meer van maken. En ‘boem!’, doet ie al helemaal niet meer. Het is gewoon een mal ding geworden. Maar ja, toen was dat allemaal nog belangrijk, vanwege seks en dat soort dingen. Naarmate de jaren verstrijken worden die dingen onbelangrijk en mal.

En vroeger was ikzelf ook belangrijk. En niet mal. Want ik was Minister President van Nederland. Ik had zelfs een eigen minuut. Toen werd er nog naar me geluisterd.

Tuut tuut tuut, de groetjes van Ruud.

4 gedachten over “Lubbers en zijn malle dingen”

 1. Gelukkig op GS een luchtige tietuh topic. Zo komen we de crisis wel door. Die gasten denken zeker de PVV met Wilders I na Rutte II is toch de nekslag voor Nederland dus laten we met een tietuh topic ten onder gaan. Nu snap ik GS ineens we are fucked anyways.

 2. Grappig is het om te observeren hoe kleine nieuws soms internationaal goed kan aanslaan.

  Lubbers heeft weer gescoord want zijn woorden resoneren nu ver buiten Nederland, hoewel we het bestaan van een wereld buiten Nederland niet accepteren.

  Misschien zou het sieren dat hij resoluut een schop onder de achterste van de onderzoekers commissie Deitman zou geven daar dat deze de rol van een doofpot over de chronische pedofilie heeft gespeeld nu dat de Paus ook toegeeft dat de pedofielen kring ernstig is en tot aan het Vaticaan reikt.

  Zullen we maar dan een islamitische school gaan sluiten?

 3. @3, Daarmee is het meteen afgedaan met sprookje dat het “geheim” zou zijn en dat Lubbers en van Agt hiervoor zouden staatsgeheim geschonden worden.

  Mooi Staatsgeheim die in alle kranten te lezen is.

  Nader hebben de Amerikanen toegezegd dat ze deze oude wapens zullen gaan opwaarderen voor eventueel gebruik met de JSF. (werkgelegenheid scheppen).

  Ook geen Staatsgeheim, want deel van de onderhandelingen die reeds in de internationale pers te lezen zijn.

Reacties zijn gesloten.