Carla Del Ponte: Syrische oppositie gebruikte gifgas (2)

Het is een goede maand geleden dat het bericht van Carla del Ponte verscheen: Syrische oppositie gebruikte gifgas. Na een maand is iedereen dat wel zo’n beetje vergeten. Het nieuws gaat snel tenslotte.

Nu is het tijd om de leugen te herhalen: Syrisch leger zet gifgas in. Een vaak herhaalde leugen wordt na verloop van tijd ‘waarheid’. Joseph Goebbels wist dat al.

Het regeringsleger van Syrië zou zeker twee projectielen met gifgas uit gevechtshelikopters in de plaats Saraqeb hebben gegooid.

Let op het gebruik van ‘zou’. Dat bewijst dat het bewijs sterk is.

4 gedachten over “Carla Del Ponte: Syrische oppositie gebruikte gifgas (2)”

 1. Hier een uitsterkend verhaal over hoe de geschiedenis van ‘Irak’ zich herhaalt, maar dan in Syrië.
  Lees vooral de citaten van de oorlogsmisdadigers zoals Bush, Blair en Rumsfeld en hoe grotesker hun leugens werden naarmate de tijd vorderer. Laat ook vooral doordringen hoe de mainstream media, de NOS in Nederland alsook de ‘grote’ kranten, mee hebben gedaan aan het willens en wetens verspreiden van de dodelijke leugens: dodelijk voor honderdduizenden.
  http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2013/06/14/syrie-hoe-de-media-weer-het-spel-meespelen

 2. Enige tijd geleden ,werden bij de grens van Turkije containers gevonden ,waar gifgas had ingezeten .Die vond men zomaar ,het lijkt mij levens gevaarlijk indien je die dingen vind en in de nabijheid komt zonder de juiste kleding .Maar ,het zal niet de eerste keer zijn dat men met valse inlichtingen in een oorlog stapt .

 3. Het is al een tijdje geleden voorspeld dat die chemische wapens zouden opduiken .
  Geen hond die dat nog gelooft natuurlijk maar er is een excuus nodig de VS agenda uit te voeren.
  Wat je verder niet in de media leest is dat Rusland heeft gezegd geen dat als het westen met Syrië gaat doen wat ze met Libië deden zij bereid zijn troepen te sturen.
  Obama riskeert hier een wereldoorlog.
  En zoals iedereen weet zijn amerikaanse presidenten nooit al te snugger waar het om dat soort zaken gaat dus dit nieuws is vele malen griezeliger dan het lijkt.

 4. Indien OBAMA zich daadwerkelijk gaat bemoeien met de oorlog in SYRIE ,doet hij en zijn regering dat om de schandalen te verbloemen .Een meedoen lijd de aandacht af ,van de corruptie en andere schandalen waar zijn regering zich in bevind .En die zo langzamerhand aan de oppervlakte komen .Er komt zowel in als buiten Amerika steeds meer kritiek op het beleid van OBAMA .Zodat het best eens zou kunnen dat hij zijn termijn ditmaal niet volledig afmaakt ,en dan is een OORLOG ,net als zijn voorganger deed een reden om te blijven zitten .

Reacties zijn gesloten.