Syrië wellicht vannacht al aangevallen?

“Alles wijst erop”, zeggen mensen die het kunnen weten, dat vannacht Syrië al wordt aangevallen. Vermoedelijk zullen de Amerikanen wat kruisraketten afschieten en de Fransen wat Camembert. Doel? Nobody knows.

Als je echt wat wil bereiken in Syrië moet je er een miljoen zwaarbewapende blauwhelmen naartoe sturen en er dan 20 jaar blijven wonen en niet alleen daar maar ook thuis het goede voorbeeld geven qua hoe je met elkaar omgaat.

Wat kruisraketten afschieten kan iedereen. Dat hoef je niet eens écht te doen. CNN kan dat soort beelden ook zelf produceren.

Voor iedereen die dacht dat Syrië nu een puinhoop was, geef de USA een kans. Dat kan allemaal nog veel afgrijselijker.

12 gedachten over “Syrië wellicht vannacht al aangevallen?”

 1. Als ze assad maar pakken. Hoe dan ook, die gast moeten ze in 1 van zijn eigen gevangenissen stoppen, bespuiten met saringas en op de vloer leggen, kan ie mooi kennis maken met z’n eigen beleid.

 2. @ Natuurlijk , terwijl er steeds meer bewijzen zijn dat het gifgas van de Salfidioten van Al Nusra was …. Gefinancierd door de US dus ..

 3. @5 Ik zie geen bewijs. Helemaal nergens trouwens. Het enige wat ik geloof is dat er gas is gebruikt. Door wie en waar het spul vandaan gekomen is weten we niet.

  Bewijzen aangevoerd door de Amerikaanse overheid zijn natuurlijk per definitie ongeloofwaardig. Die hebben intussen vooral bewezen dat ze de bewijzen bij elkaar liegen.

 4. Klopt. Verder is Assad uiteraard Het Kwaad maar waarom zou ie gifgas gebruiken? Ik denk dat het gewoon een of andere goorlap is maakt niet uit aan welke kant ie staat.

 5. van Anraat is indertijd trouwens ook in Syrië op bezoek geweest, maar die weet natuurlijk helemaal van niks.

 6. Nou. Nog steeds geen aanval. Ik leg mijn chips terug in de kast en zet het bier terug in de koelkast.

  Belachelijk. Dat deden ze in 2003 beter.

 7. @10:

  Nee. Het begint irritant te worden. Nu moet ik naar Barbie’s vakantie kijken om nog enigszins te kunnen grimlachen.

  Blijf er overigens bij dat ik geen bal van het hele verhaal van John Kerry, Joe Biden en Obama geloof. Het is nu aan het Congres om hen keihard af te straffen door een aanval te weigeren. En dan de Arabische Liga. Wel vóór het aanklagen van de daders als oorlogsmisdadigers, ook vóór een Amerikaanse aanval, maar zelf iets doen ho maar.

  Vooralsnog geloof ik niets en niemand wat dit verhaal betreft.

  Overigens is de Nimitz opgestoomd naar de Rode Zee.
  Zou vreselijk Hilarisch zijn als het Suez Kanaal afgesloten zou worden door Egypte nu. 😉

Reacties zijn gesloten.