Hennis minister defensie omdat ze poseerde voor een tank

Het is wellicht niet oninteressant om te weten dat onze huidige minister van defensie, Jeanine Hennis Plasschaert, werd uitgekozen door Rutte om minister te worden omdat hij een foto van haar had gezien waarop ze poseerde voor een tank. Dat verzin ik niet, nee zijn haar eigen woorden. En de de rest is history; “welkom zei hij en hij had een enorme smile”.

En het moet ook gezegd worden: poseren doet ze ook niet onverdienstelijk.

Toch goed om te weten als je dadelijk gedropt wordt achter de vijandelijke linies in Mali.

Overigens is nog niet alles verloren als je militair bent: mochten er te veel bodybags terugkomen uit Mali dan kan onze minister “de rode kaart trekken“.

Win-win situatie dus.

Ze heeft inmiddels ook al namens het Nederlandse volk de JSF aangeschaft om voor te poseren.

2 gedachten over “Hennis minister defensie omdat ze poseerde voor een tank”

  1. Dat is kenmerkend voor doorgaans de VVD ministers. Juiste opleiding. NEE. VVD uitstraling. JA. Geslaagd…. Net als dat energie akkoord. Lege hulzen die beslissen over wat ons allen raakt en zeker in de toekomst zal gaan raken. Visieloos werdt het genoemd door de kenners en deskundigen. Nee liever poppie doen dan meten en weten.

  2. Die vrouwelijk VVD ministers zijn altijd zo van dat Sarah Palin niveau. Ze zag rusland vanuit haar slaapkamer dus had ze wel verstand van buitenlandse politiek.

    Zeer gevaarlijk dus om zulke mensen zoveel verantwoordelijkheid te geven.

    JSF ……… het toppunt van eigen belang boven dat van de rest van de samenleving. Alle rapporten naast je neerleggen en toch gewoon doorgaan met die ramp in wording.

Reacties zijn gesloten.