Het gaat helemaal fantástisch met de JSF!

Zo fantastisch dat de in gebruikname wellicht een jaar uitgesteld moet worden, zo blijkt uit een uitgelekt rapport van het Pentagon. Er blijkt sprake van onacceptabele prestaties van het softwaresysteem:

Het rapport bevat gedetailleerde kritiek op de toestand van de JSF en concludeert dat er sprake is van ‘onacceptabele’ prestaties van het softwaresysteem. De auteurs concluderen ook dat de JSF minder betrouwbaar en kwetsbaarder is dan aanvankelijk werd gedacht.

Waar het trouwens ook helemaal fantástisch mee gaat, is de spellingsvaardigheid van kwaliteitskrant De Volkskrant:

Onder meer Nederland heeft zich gecommitteerd aan het nieuwe gevechtsvliegtuig en betaald ook mee aan de ontwikkeling ervan.

Maar tot zover dus de JSF, al tien jaar lang de allerbeste keuze die we hadden kunnen maken volgens volstrekt onafhankelijk denkende  gevechtsvliegtuigdeskundigen als Mat Herben en Jeanine Hennis-Plasschaert.

11 gedachten over “Het gaat helemaal fantástisch met de JSF!”

 1. Deze feiten zijn langs het hele wereld bekend, JSF is geen succes. Hebben we hier op Krapuul dit vaker besproken.

  Het schijnt dat alleen onze onverantwoordelijke politici die niet opletten of ze waar voor onze belastinggeld krijgen deze overal bekende feiten niet willen herkennen.

  Politieke autisme?

 2. jaren lang verzetten de PVDA politici zich tegen de aanschaf van de JSF tot het regeringspluche en de mooie banen en welvaartvaste pensioenen lokten…
  Gelukkig kan onze nationale babbelpapagaai de trouwe pvdagelovigen vast wel wys maken dat het allemaal erg nodig is.

 3. Volgens Hennis gaat alles goed, en als zij het niet weet wie dan wel?
  Mocht het niet goed zijn, wat vrijwel zeker is, het is in ieder geval een modern toestel en leuk om te zien.
  Het kost een paar centen maar dan heb je zo’n hangar mooi gevuld.

 4. Het schoolkrant-niveau van het PVV-blaadje de Volksche Bruine Bode is inderdaad fantastisch: het spreekt toch ook over mensen en partijen die een referendum niet zien zitten in termen van ‘referendumhaters’ met zelfs het adjectief ‘gebruikelijke’ ten einde de waanideeën van charlatans als Baudet, Bennink (die door geweld geobsedeerde gek van de racistische hufteromroep POWNed) en Bommeldebommel van de SP aan te prijzen….

 5. Zijn we een nieuw oorlogsvliegtuig nodig? Doet de Starfighter het niet meer? O, nee, die is inmiddels opgevolgd door de F-16.

  Waar is Nederland die dingen voor nodig? Om te laten zien dat Nederland ook een partij is om rekening mee te houden?

 6. Het moet niet gekker worden met de uitspraken van Mevr.Hennis met betrekking tot de JSF.
  Vandaag zei ze nog het zal een prima kist worden.
  Volgens de Amerikaanse deskundigen (niet de politici en niet Lockheed) is de JSF een canard letterlijk en figuurlijk. De Chinezen hebben de Computers van Lockheed gehackt en een Fighter ontwikkeld die rondjes om de JSF kan draaien. De Russen trouwens ook.
  De JSF kan door de hedendaagse Russische fighters reeds uit de lucht worden gehaald.
  Wat een weggegooid geld. En wie komt er tegen op ? Niemand , ja ik maar niemand wil naar me luisteren al jaren niet. Air to Air zal de JSF nooit wat worden. Kijk naar de rapporten en Google zelf.

Reacties zijn gesloten.