Nederlanders mochten willen dat ze zo hard tegen de nazi’s hadden gevochten als de Marokkanen

Geschiedsvervalsing. Wat kan het toch heersen. Keien in deze sport zijn uiteraard de PVV’ers en hun rioolrabiate onderwereldvriendjes, met hun “Hitler was links” en dat soort gewauwel. En sinds Nederland zich in de terminale gierputfase bevindt is het dan ook VERBOTEN (door de Gedankenpolizei) om te beweren dat Marokkanen zij aan zij hebben gevochten aan geallieerde kant om Europa van de nazi-gesel te bevrijden. Niet alleen hebben zij dat met vele tienduizenden tegelijk gedaan, (i.t.t. de 1600 man “Prinses Irene Brigade” van NL-zijde), ook hebben zij hun 200.000 Marokkaanse Joden gered van de Holocaust, waar de Nederlandse ambtenaren en politie er 110.000 van op de trein naar de gaskamer zetten.

Niettemin blijft dus ultrarechts tuig als dit meeheksen in de gifvijver:


Met dank aan de Volkschbruine Laster & Haatbode!

23 gedachten over “Nederlanders mochten willen dat ze zo hard tegen de nazi’s hadden gevochten als de Marokkanen”

 1. Goeie speech trouwens, van Naima Ajouaau. En typisch dat die Van Unnik alleen dat ene detail er uitpikt.

  Die rare discussie of ‘ze’ nou wel of niet ‘ons’ bevrijd hebben, ligt ook aan wat je onder ‘ons’ verstaat. Als je zuiver en alleen naar Nederlands grondgebied kijkt dan ging het blijkbaar ‘slechts’ om enkele honderden manschappen bij Zeeland, maar we noemen het niet voor niets wereldoorlog.

 2. Het gaat die idioot van een Van Bemmel kennelijk alleen om de bevrijding van Nederland. Dat schijnt dus geheel los te staan van het verslaan van de nazi’s in de rest van Europa. Vuile revisionist.

 3. Ja Trouw heeft ook een stuk iets over “Marokkanen zich niet keihard dood genoeg gevochten op Nederlandse bodem” of zoiets.

 4. Nationalistisch en revisionistisch. Net zo’n ongelukkige combi als dom en eigenwijs.

 5. Nuja, die vuilste misdaad tegen vrouwen in WOII is inderdaad een van de meest onderbelichte hoofdstukken. En alle partijen hebben zich daaraan schuldig gemaakt, al dan niet geïnstitutionaliseerd.

 6. Bottehond op twitter kwam er ook mee. De Marokkanen hadden zich misdragen. Dus als je vertelt dat ze (in tegenstelling tot de NL’ers) als gekken tegen de nazi’s hebben gevochten, dan komt het argument dat ze zich misdragen hebben. De andere partijen in WOII hebben zich niet misdragen. Alleen de Marokkanen.

 7. Bovendien is de documentatie van deze excessen, in dit geval door de Marokkaanse troepen, voor vuige revisionisten als Van Unnik en Van Bemmel het beste bewijs dat ze wel degelijk hebben meegevochten tegen de nazi’s en fascisten, hoe bitter ook. Al zullen ze willen vergeten dat de troepen van werkelijk alle naties zich grof misdragen hebben.

 8. @Cornelis: Volgens mij ontkent niemand dat ze er waren, maar draait het meer om de vraag of ze een belangrijke rol hebben gespeeld bij het bevrijdingsgebeuren.

 9. Het komt op “meedoen” neer en “participatie” activiteiten, doch hebben ze zeker meer bijgedragen aan de Bevrijding dan vele Nederlanders.

 10. Joke, in Nederland niet, in Europa wel. Maar dat laten de heren graag buiten beschouwing. Of ze stellen er wangedrag tegenover. Dat stoort me enorm.

 11. Van Unnen doet zo alsof hij het de Marokkanen alsnog kwalijk neemt mee geholpen te hebben zijn grote voorbeelden te verslaan.

 12. Mensen, niet zo bang. Noem het beestje gewoon bij naam. De PVV is een NAZI BEWEGING! Derhalve zijn vertegenwoordigers van deze beweging gewoon NAZI’S! Aanhangers van deze beweging zijn dus gewoon aanhangers van de NAZI IDEOLOGIE! Waar dat toe kan leiden mag gevoeglijk bekend zijn.

 13. @Cornelis, maar de nazi’s hadden even geen tijd zich met die Marokkanerfrage bezig te houden dus dat lieten ze over aan de Nederlandse Tweede Kamer die dat op 4 april vorig jaar deed hè…

 14. Vergeet niet dat miljoenen moslims zijn gestorven aan het oostfront om Europa te bevrijden.

Reacties zijn gesloten.