Met de genocide komt het vast goed

2014-07-04 Nyamata memorial schedels

Voor zover ik weet is er in Nederland nauwelijks aandacht aan besteed in de media – een land dat het heel druk heeft met het omhelzen van de hersenspinsels van de wannabe massamoordenaar van eigen bodem heeft niet zoveel behoefte aan historisch besef – maar het was gisteren precies twintig jaar geleden dat in Rwanda één van de gruwelijkste episodes uit de menselijk geschiedenis ten einde kwam.

Op 4 Juli 1994 kwam er een einde aan de genocide in het Centraal-Afrikaanse land dat tenminste 500.000 en wellicht meer dan 1 miljoen mensen het leven kostte.
Terwijl hier de poldervarianten van Radio Mille Collines zich jaar in jaar uit te buiten gaan aan het u kond doen van hetgeen den Führer gaarne met u wil delen, lijkt het ons verstandig u te wijzen op wat genocide eigenlijk is middels deze indrukwekkende foto-reportage uit The Guardian.
Wat is massamoord toch leuk hè massamoordverheerlijker Bart Schut.
uitroeien

’t Blijft toch lachen hè genocide-lover Kees van der Staaij van nazi-collaborateursbende SGP.

In Rwanda hakten ze mensen gewoon met machetes aan mootjes. Endlöser Jan Bennink van één van die varianten van Radio Mille Collines Omroep van eigen bodem POWNed heeft deze methode in petto:

2014-05-22 ebola tweet

En jullie moeten maar zo denken: een goed voorbeeld doet volgen:

2014-07-04 Genocide, so be it

Met die genocide in Nederland komt het vast goed.

5 gedachten over “Met de genocide komt het vast goed”

  1. Die Ronald Henning is een Breivik in spe. Heeft ‘ie al een manifest geschreven?

  2. De politie maakt zich niet druk over “eenzame wolven ” Ralph .. als “valse herders” kunnen ze er juist goed mee opschieten …

  3. Klopt Al Bak, het was ook sarcastisch bedoeld. Maar je hebt helemaal gelijk: de politie en fascisten zijn twee handen op één buik. Bleek vorige week nog op die zogenaamde veteranendag.

  4. Ik dacht tot op heden dat Nederland een Internationaal Tribunaal op eigen grond had om zulke aanzetten tot genocide te vervolgen en berechten.

    Zou aan de hand van dit voorval blijken dat het IT weer bedoeld is om buitenlanders die ons niet welgevallig zijn gewoon te blijven pesten?

    Wat hierop staat is direct oproep tot genocide binnen de Nederlandse samenleving.
    Doch we blijven overal met twee maten meten!

Reacties zijn gesloten.