De ene terreur is de andere niet

Een Nederlander die een training volgt in een terroristenkamp dan wel daar als instructeur werkt kan het Nederlanderschap verliezen.
Ik zou bijna zeggen gezien hoe de Nederlanders zich de afgelopen week weer gemanifesteerd hebben ‘dat lijkt me dan wel wat zo’n traininkje.’

Maar even serieus en dus stellen we de vraag nog maar een keer: Hoe zit het dan met de Marjolein Hakjes (wethouder Werkendam) en al die anderen die via enge clubs als Sar-El dienst nemen bij het Israëlische leger dat thans zich wederom in een orgie van bloed en moord op de weerloze bewoners van de Gaza-strook heeft gestort?

2014-07-11 Sar El
Foto van http://eindpunt.blogspot.nl/2009/12/marjolein-hak-cda-werkte-voor-het-idf.html

Verliezen ook zij binnenkort hun staatsburgerschap? Ik denk het niet: per slot van rekening is in de visie van Opstelten en zijn maten de ene terreur de andere niet.

8 gedachten over “De ene terreur is de andere niet”

 1. Het lukt niet, want je kan volgens internationale verdragen niet statenloos worden. Dus alleen mensen met een dubbel paspoort ( hè, da’s ook toevallig ! ) komen voor de maatregel in aanmerking.

  O ja :
  6 maanden werken in Syrië wordt niet gezien als werken voor je uitkering. Alleen schoffelen in een Nederlands park telt. Geen idee of ze voor artsen zonder grenzen een uitzondering maken.

 2. Als ik iets van een andere website overneem zet ik er netjes de bron en een linkje bij Ralph.

 3. Tuurlijk kan Opstelten niet anders dan met 2 maten meten. Dit is de ware kern van onze Nederlandse cultuur.
  Alles wordt met 2 maten gemeten.

  Op de tweede plaats zoeken de rechtse nationaal-chauvinisten al jaren naar een goede smoes om de reden te verkrijgen om de dubbele paspoorten regeling te saboteren. Blood & Honor, weetjewel.
  Blood & Honor & Opstelten!

  Op de derde plaats moeten deze soort ultrarechtse chauvinistisch-nationalistische wetgevingsvoorstel indieners aantal medewerkers in de Tweede Kamer vinden die tegen een salaris van 8000 euri hiermee zullen instemmen. Klaar is Kees. Sorry, klaar is Geert.

  Jahoor, Wilders en de Graaff zwaaien al met hun handen in de lucht.
  Wellicht zit een extra-bonusje voor hun in de maak?

 4. Ik vind dat maar een eng mens met dat geweer. Ben behoorlijk Feministisch ingesteld, maar ik moet hier toch echt een lijn trekken hoor. Deze kan zo in dat rijtje met die domme tutjes die in Zuid Afrika op een Ranché gevangen arme beestjes gaan schieten en dan op Facebook fototjes posten.

  Niks mis met Girlpower, maar ben gewoon wat allergisch voor geweren en mensen (man of vrouw) die er wat geil naar zitten te staren alsof ze er mee naar bed willen.

Reacties zijn gesloten.