Nazi-demo Schilderswijk voorbij

De zogenaamde “demonstratie tegen ISIS” heeft uiteindelijk niet het beoogde resultaat, zijnde het creëren van een reusachtig straatgevecht, weten te behalen. Weliswaar waren er honderden tegendemonstranten maar al te bereid om deze provocatie met het nodige geweld te beantwoorden maar de politie wist de groepen uit elkaar te houden en leidde de nazi’s de Schilderswijk uit. Uiteraard waren de “anti-ISIS” demonstranten voorzien van diverse rabiaatrechtse en anti-islam symbolen en er was ook iemand bij die in het verleden nog eens veroordeeld is voor het vernielen van een Joodse begraafplaats. Zij schreeuwden “WIJ ZIJN NEDERLAND” tegen willekeurige bezoekers van een koffiehuis. Wat dit met demonstreren tegen ISIS te maken heeft blijft een groot raadsel. Waarom mensen van het Vlaams Belang Nederlandse straten komen “claimen” ook. Wat de Schilderswijk met ISIS te maken heeft weet trouwens ook niemand.

77 gedachten over “Nazi-demo Schilderswijk voorbij”

 1. De SA marcheert weer.Het is domweg gelul dat deze demo een anti-Isis
  betoging was, anders had je borden meegebracht met afschuwelijke beelden van de misdaden van dit Isis-schorem. Het was niet anders dan een false flag operatie van dit extreem-rechtse schorem.Het moest Marokkaanse- en Turkse Nederlanders ( veelal hier geboren) verteld worden dat Nederland blank is en blank zal blijven en dat de islam het land moet worden uitgekieperd.Dat was de achterliggende
  reden.Er zullen ook wel ADO supporters hebben meegelopen. Nou, dat is het domste van het domste en bij elke uitwedstrijd van de ooievaren op rellen en confrontaties uit.Hoe de lijnen lopen, lees ik aan de reacties onder het Telegraaf bericht van deze demo.De SA marcheert wieder.

 2. En woord over de daden van isis en fe jodenleuzen achterlijke linkse knuffel mannetjes . Bah vrouwen en kinderen worden vermoord maaaar neeee hoor het zijn nazis die tegendemo geven ….. ziek zijn jullie isis zijn de moderne nazis . Jullie zijn de eerste bij we die de keel afgesneden wordt als kufr hahaha

 3. Nouwe zo ken die wel weer,ja kom nou hebbie niet gezien hoe errug het was ofzo,ze hebbe zoveel moeite hedaan om jullie te late zien hoe gevaarlek het is daaro en nog geloven jullie niks?nou we zijn in nederland ja anders kennie oppleure

  Ach deze provocatie was uitteraard vooropgezet,en helaas trappen mensen in die valkuil.

 4. Net even een rondje twatter gedaan; uiteraard weer de vele oproepen tot geweld (incl. bombarderen van woonwijk) vanuit het domrechtse deel van Nederland.

  Extreemrechtse querulanten zoals Paul Peters [https://pbs.twimg.com/media/Bur2f8SIIAIb-DJ.jpg plus: http://kafka.antenna.nl/?p=5462 ] uiteraard ook weer aanwezig.

  Een zelfbenoemde Zionist [ https://twitter.com/PRterLinden ]aangevallen door extreemrechts tuig, omdat hij een Israëlische vlag bij zich droeg.

  En -hoe kan het ook anders- vele verwijzingen naar een niet bestaande “Shariawijk”.

  Schorem wat daar dus niet kwam om te demonstreren tegen de extremisten van IS in een ander land, maar louter om te rellen.

  Ja, ‘echte Nederlanders’ weer eens, alom. Zelfs weer eens getooid met de NSB-vlag, welke men ook wel ‘prinsenvlag’ noemt.

  Achterlijk klootjesvolk.

 5. Neel, ik wacht nog op het anti-Islam en pro-rechtse gehalte van republiek allochtonie, waar je het recent over had. Komt er nog wat van?

 6. martijn severin: interpunctie ga je vast nog wel leren op de lagere school. Doe je de groeten aan je juf?

 7. Erik,

  Wat een enge site zeg..
  En we hadden zoveel discussies over dat feest in Haren en facebook?
  En op deze facebookpagina wordt likes gevraagd en eventueel actie om den haag te laten schudden op haar grondvesten..
  Mag dit op facebook?
  Mag dit van de aivd?
  Ik dacht dat facebook zo streng modereerde

 8. Facebook heeft geen enkel probleem met racisme, fascisme, homofobie, mysoginysme en alles wat naar haat riekt. Rapporteer het, en je krijgt vrolijk de melding dat het niet in strijd is met hun richtlijnen. Pas als duizenden mensen aan de bel trekken gebeurt er iets.

  Maar een foto van een borstvoedende vrouw, 2 homo’s die elkaar kussen of een blote tepel en er wordt meteen ingegrepen.

  NB: Het engste zijn het aantal likes. Tot nu toe al 54 rechtsextremisten die uit hun virtuele holen zijn gekropen

 9. ROFL @ die faecesboek link

  “De politie en de burgermeester hebben vandaag tijdens de pro patria demonstratie laten zien dat Isis aanhangers kunnen doen wat ze willen.”

  Die extreemrechtse mafklappers zijn zo debiel dat ze niet eens door hebben dat de bewoners van de Schilderswijk niet zitten te wachten op extreemrechts tuig in hun wijk. Logisch dat ze tegen die demonstratie zijn opgestaan.

  Waarmee ik, overigens, het werpen van stenen pertinent niet goedkeur of wat ook. https://en.wikipedia.org/wiki/Nonviolent_resistance = veel effectiever.

  Welk toetsenbord-krijgertje is de oprichter van dat stompzinnig faecesboek geneuzel?

 10. De Telegraaf had gisterenmorgen een premiumartikel (betalen, doe ik dus niet) op de site over ISIS aanhangers die de baas zouden willen spelen en de sharia vestigen in de Schilderswijk. Het sprak zelfs, geloof ik, over een ‘oorlogssituatie; Als je op dit moment (zondag 19:00) op de site kijkt naar de berichtgeving over ingrijpen door de ME, staat er onder ‘gerelateerde artikelen’ geen enkele verwijzing. Maar de acties in de wijk zouden heel goed mede veroorzaakt kunnen zijn door gestook van de Telegraaf

 11. Op die foto wel weer kenmerkend bijna stereotype tokkiehagenezen,pim fortuin bijeenkomsten en hooligans zijn precies altijs zulke typen net als in duindorp

 12. Tja, je kunt nu eenmaal niet voorkomen dat er idioten meelopen in een demonstratie. Met het oogmerk van de demonstratie was niets mis.

 13. En dan die gebalde vuist, van de Black Powerbeweging in het bijzonder en socialisten in het algemeen…
  Dat krijg je als je nergens iets van af hoeft te weten.

 14. Tijl, die demo is in eerste instantie opgezet door extreemrechts schorem. O.a. lui van http://kafka.antenna.nl/?p=5462

  Maar leg uit waar je op doelt met het oogmerk van deze demo was niets mis mee?

  @Arnold, zag tevens een kaalkopje lopen met een Palestijnse sjaal om z’n smoel. Oh, Ironie.

 15. Nuja, “Allah is de baas van Neuderlaaaaand” vind ik ook niet bepaald hoogstaand … 😉

  Ik las trouwens dit op de FB-pagina van pro patria: “Dit is een mars tegen de fundamentalisten die hun wetten aan ons willen opdringen. Wij willen de vrijheid behouden om te leven zoals wij zelf willen”

  Is dit ironie?

 16. Het zien van de demonstratie van deze achterlijke Neo Nazi’s ondersteunt mijn idee om het overgrote deel van Nederland verplicht te laten steriliseren weer met verve.

  Maar dat terzijde.

  Het is natuurlijk duidelijk dat dit extreemrechtse schorem vanuit een paniekerige angst voor alles wat naar Moslims ruikt handelen en ageren. Sterker nog, ze laten zich ophitsen en hitsen elkaar op vanuit hun irrationele angst omdat er tijdens een demonstratietje in Den Haag welgeteld één ISIS vlag te zien was en er wat haatbaarden, want zo mogen we deze lui echt wel noemen, uit hun nek brulden over Joden en Kufirs.

  Wat overeenkomt bij deze beide demonstraties is het intellectuele niveau nul, het achterlijke geblaat en geschreeuw en de volslagen domheid van deze mensen.

  Wat dat betreft zijn beide partijen aan elkaar gewaagd en het was dit keer een goede zaak dat de ME ertussen ging staan.

  Ontnemen van stemrecht zou wellicht een idee kunnen zijn bij dit soort lui van beide kanten.

 17. Nee, zwakzinnigheid.

  Onterechte en veelal opgedrongen angst dat een relatief klein groepje religieus waanzinnigen zelfs maar bij machte zou zijn om de rest van de bewoners van Nederland hun verworven vrijheden te ontnemen.

  Ook de fundamentalisten van de SGP hebben niet zoveel invloed. (gezien de vorige gedoogconstructie (VVD/ PVV/ CDA) kwamen die eigenlijk niet veel verder dan voor hun gereformeerde achterban dingen te regelen, zoals ‘enkel voor hen’ gratis vervoer naar “speciale scholen”; betere positie voor de gezinnen met een hoog aantal kinderen etc)

  Als deze groep mafklappers zelfs maar een politieke vuist had kunnen maken, dán had men enig invloed kunnen uitvoeren…op politiek niveau.

  Donner had gelijk, als er een meerderheid is, dan zal er het e.e.a. veranderen. Echter, die meerderheid van fundamentalisten zal er nooit komen, zoals een ieder met minstens twee werkende hersencellen beseft.

  Enkel daar, in de politiek, kan er aan verworven vrijheden worden getornd. Het gekke is, dat menig verworven vrijheid juist door de huidige politici wordt ontnomen, maar dan niet ten faveure van deze mafklappers maar ten koste van alle Nederlanders.

  Kijk alleen maar waar Wilders/ PVV op stemt. Het ene verworven recht, voor alle Nederlandse ingezetenen, na de andere wordt weggenomen. Het “linkse geluid” van hen, is louter om stemmen te kunnen blijven trekken. Alom bekend dat Wilders niets -maar dan ook helemaal NIETS- met “Henk en Ingrid” heeft. Stemvee, meer zijn ze niet voor hem.

  En deze extreemrechtse idioten maken zich zorgen over een niet relevant “probleem”, vanuit hun opgedrongen ongeïnformeerde angstbeelden over de niet bestaande, laat staan ingevoerde ‘sharia’.

  Kneusjes die in de echokamer van Islamofoben verkeren en het zelf niet eens doorhebben. En dat noemt zich ‘echte Nederlander’. Ik lach.

 18. Ach, ik weet wel een (enorm realistische oplossing a la JJB) oplossing: we geven alle extremisten in Nederland, toch wel een man of 1000 ( ik benadruk “man”) een stukje land, laten we zeggen Maasvlakte II. De Nederlandsche Overheid verklaart dat gebied onafhankelijk, valt dus buiten de EU en dus doen we daar weer ouderwets grensbewaking, douane, in- en exportafdrachten en dat soort flauwekul. Ze mogen zelf hun gebiedje indelen in Heilstaat, Kalifaat en Viertes Reich en hun politieke, religieuze en ideologische voorkeuren naar believen uitleven. Immers zijn ze onafhankelijk.
  Kijken hoelang ze dat volhouden. We kunnen er altijd nog een paar bommen op gooien.

 19. Correctie:

  “over de niet [in Nederland] bestaande, laat staan ingevoerde ‘sharia’ [wetgeving]

 20. We hebben de zwaar gesubsidieerde escalatiekanalen zoals fundi moskeeën enerzijds en partijen als PVV /kranten als Telegraaf anderzijds, die doelgroep laten radicaliseren en een sfeer van haat en escalatie scheppen.

  Je zou eigenlijk een de-escalatie campagne moeten crowdfunden om op allerlei mogelijke manieren met aardig wat budget mensen tot elkaar te brengen.

  Dit proces moet gestopt worden anders stevenen we op een enorm drama af.

 21. Normaal gesproken zou hier een rol voor de overheid liggen, maar onze overheid heeft er zoveel mogelijk belang bij om diverse groepen zoveel mogelijk uit elkaar te spelen.

 22. “Wat de Schilderswijk met ISIS te maken heeft weet trouwens ook niemand.” Dat kunnen Trouw en schedelmeter Lodewijk Asscher met hun ‘sharia-wijk’-waandenkbeelden vast en zeker vertellen.

 23. “We hebben de zwaar gesubsidieerde escalatiekanalen zoals fundi moskeeën ”
  Zwakzinnig gelul insinuerend dat alle moskeeen zwaar gesubsidieerd zijn .. Diezelfe crowdfunding waarmee jij wil de-escaleren financiert de moskeeen …

 24. Het kaartje is eigenlijk meer de route van een oude hoerenloper die merkt dat zijn favoriete ramenstraat gesloten is en nu maar naar de andere straat gaat .. toeval ??

 25. Waar zijn de beelden van de grote Linkse activist Hitler bij deze betoging achtergebleven? Wat een misser!
  Wellicht komen ze compensatoir straks op de website van Pro Patria te pronken: Blood & Honor!

 26. Veel belangrijke vraag natuurlijk is waarom heeft de burgemeester van Den Haag de toestemming gegeven voor een “anti-Isis” demonstratie die precies door de Schilderswijk in Den Haag zou gaan lopen?

  Wat ligt ten grondslag van deze overheidsbeslissing?
  Het lijkt me op zijn plaats dat de migranten organisaties zouden deze vraag officieel aan Van Aartsen schriftelijk moeten stellen.

  Anders blijft de enige andere optie dat de competente organen niet vis zijn van een extreem-rechtse provocatie in een overwegend allochtone wijk. Dit mogen we niet tolereren.

 27. Omdat wilders het ook iedere keer over de schilderswijk heeft gehad.
  En omdat men uit jaloezie of boosheid niet kan hebben dat daar meerendeels allochtonen wonen,werken,leven en gewoon de dagelijkse dingen doen.

  Er zijn nu eenmaal entiteiten die koppig en star niet willen inzien dat de scharensliep,waterstoker,volkse meid met langzaamwasser en wringer in de schilderswijk zijn.
  Sommige mijmeren over hun buurt uit de jaren 50 en blijven mekkeren over toen.

  Het is de jaloezie en afgunst dat dan juist deze oude wijken doelwit zijn van aan de zelfkant van de samenleving zijnde pvv stemmers.
  Het is van de zotte dat na 50 jaar medelanders in de wijk te hebben,er nog tokkies zijn die maar blijven ageren tegen medeburgers.
  Die oude schilderswijk met zijn kleine oude gaskachelhuisjes,kleine winkelpandjes,voor tussen achterwoninkjes met alkoof,zijn veelal verlaten zodat oudbewoners konden verhuizen naar nieuwbouw met centrale warmtebron en plaats voor wasautomaat..en voortuin en schuurtje,en grote supermarkt en perkjes voor honden uit te laten.

  Waarom in hemelsnaam willen die typen dan juist die oude krotten al dan niet goedkoop gerenoveerd zogenaamd weer terug?
  Onzin!
  Gaat om de jaloezie,afgunst,haat en somber toekomstperspectief van de altijd maar klagende aan de zelfkant van de samenleving staande tokkie.

 28. Denk eens in..
  Zou jij je vrouw die er nu uitziet en kan doen in de huidige tijd,weer uit het raam zien hangen opengeschoven,een smyrnakleed uitkloppen met matteklopper,krulspelden in en de hele dag afstoffen?
  En jij naar je werk in het abbatoir of haven met je lunchbakje en brood met kaantjes,om vuil thuis te komen en je vrouw met schort achter de potkachel de snert op te warmen?

  Dat was toen het beeld van een huishouden in de schilderswijk..lachend verhuisde men naar nieuwbouw en vrouw kreeg meer te doen buitenshuis,wasautomaat,gasfornuis..en jij als man werk in een andere branche….tegen je vrienden zei je..ben blij dat ik daar weg ben,oud hok koud tochtig veel te klein…
  Maar de arbeidsmigranten en hun gezinnen namen deze afgedankte woning wel aan van de verhuurder..geen tokkie die zijn of haar oude wijk mistte…

  Maar nu de huizen opgeknapt zijn,allochtonen ook hier blijven en werken,wordt de tokkie die verders niets meer aan de toekomst gedaan heeft in zijn of haar nieuwe woning jaloers en boos.

  Als de arbeidsmigrant van oud hok en tochtige woning en fabriekswerk naar koophuis en goede baan en scholing kan…waarom deed de tokkie dat dan niet?
  Scholen genoeg,studiefinanciering is voor iedereen,bedrijfje opzetten al dan niet met krediet van instanties kan iedereen,het gaat om EIGEN verantwoording,door zitten en klagen bereik men niets.

 29. Correctie,
  De volkse meid met langzaamwasser en wringer,scharensliep,waterstoker NIET meer in de schilderswijk zijn:-)

 30. Cornelis,

  Ik heb dat bericht niet gelezen..zie het nu dus.
  Ook GEEN reageermogelijkheid wat er namelijk altijd bij kan..bijv.drie getinte jongens steken jongen dood..met tweeduizend reacties eronder zoals je verwacht van telegraaf reaguurders,bij getinte verdachten.

  Ook geen stille tochten,verontwaardigingen etcetera.

 31. Welke samenhang zou er dan moeten zijn tussen een moord tijdens de jaarlijkse Meerpaaldagen in Dronten (Flevoland) en de demonstratie in Den Haag (NH)?

  Overigens komt het wel vaker voor dat er geen mogelijkheid tot plaatsen van een reactie is. Zo ook bij de telegraaf.

  Die situatie is al gruwelijk genoeg.

 32. Marc, volgens getuigen kwam de dader/daadster voort uit een groepje van drie jongens en twee meisjes, alle blank. Het zou niet de eerste keer zijn dat door een demo en het voorafgaande gehetze op de “sociale” media een paar overijverige lieden tot actie overgehaald worden, of dat de grenzen van het betamelijke wegvallen.
  En inderdaad, het is gruwelijk.

 33. Een groepje uit Lelystad (Flevoland). Nogmaals, wat heeft dat uit te staan met de demonstratie in Den Haag?

  Speculeren is ten eerste zeer ongepast, en ten tweede compleet zot.

 34. De berichtgeving in de media met daaraan gekoppeld de reactie’s van het gekende tuig sterkt mij in de overtuiging dat het nazisme verder om zich heen grijpt dan we beseffen! Pogingen om een weerwoord te geven op de reactie’s worden stomweg niet geplaatst. Televaag en het AD spannen hierin de kroon! Nederland wordt rijp gemaakt voor een variant op het nazisme uit de vorige eeuw. Nederlandse media werken daar , mede onder invloed van het nazi-liberalisme, van harte aan mee. Het huidige neo-liberalisme is een variant van het nazisme en kunnen we dus gewoon spreken van nazi-liberalisme! Kijk naar de aanhangers van de nazi’s in het verleden. Klassiek kapitalistisch nazi-liberalisten waren het! Alfred Krupp, August Thysen, Henry Ford, de Rockefellers, Kennedy’s etc.etc. niet een uitgezonderd steunden de nazi’s en hebben daar goudgeld mee verdient! Niet een heeft na de oorlog, net als de nazi’s, daarvoor terechtgestaan in Neurenberg! Wat zien we in westerse en Nederlandse media? Een schandalig eenzijdige berichtgeving zonder mogelijkheid daar op te reageren. Wordt gewoon weg gecensureerd!

 35. Mocht u denken dat ik mij vergis met mijn bewering dat neo-liberaal verwordt tot nazi-liberaal het volgende.
  Tom Beune gekend nazi aanhanger lid van het JOVD. Hij bezocht meerdere bijeenkomsten en is lid geworden van de besloten Facebook-groep van JOVD-afdeling van Breda/De Baronie. Hij doet dat overigens wel onder een andere naam: Theodorus Beune. Mogelijk om zijn andere politieke activiteiten voor zijn mede-JOVD’ers enigszins te verbergen. Of het hier gaat om een infiltratie, of dat Beune zich van nationaalsocialist bekeerd heeft tot liberaal is niet eenvoudig vast te stellen. Beune werd in 2003, op 16-jarige leeftijd, actief binnen extreemrechts en was actief binnen organisaties als de Nationale Alliantie, Blood & Honour en Combat 18. Hij was actief op het Stormfront-forum en verspreidde daar ruim 1000 berichten fel antisemitisme, nazi-ideeën en was een fanatiek Holocaust-ontkenner onder de aliassen ‘Tomkaalkop’ en ‘TomBrabant’. Tom Beune heeft de volgende tatouages: de Wolfsangel, de NSB-leus Hou Zee, de afkorting SS en de nazistische lettercode 14-88
  Vanaf 2009 neemt Beune langzaam wat afstand van zijn nazi-activiteiten, maar tot eind 2011 was hij in ieder geval nog regelmatig bezoeker van extreemrechtse bijeenkomsten in Nederland, Vlaanderen en Italië. En inmiddels ook JOVD-lid. Hoe dat precies zit moeten ze misschien bij de JOVD maar eens uitzoeken.

  Tot zover AFA/Kafka.
  Ik zou willen dat mensen wat meer nota namen van de afkomst van demonstranten in duidelijk rechtse demonstratie’s. Gewoon nazi tuig die als zodanig benoemd dienen te worden!

 36. En,
  Bij diverse andere gruwelijke berichten staan vaak wel reactie mogelijkheden,
  Mijns inziens is het de te verwachten reacties wat parten speelt,bij getinte daders krijg je die gezellige eenheidsworst aan reacties met de bekende ingredienten als..paspoort afpakken,grens dicht,politie te slap,en wilders is onze redding..

  En tja ook de telegraaf wil haar lezers bieden waar zij om vragen…reactiemogelijkheden en erkenning bij mede reageerders..bovenstaand bericht is weer de andere partij

 37. Vaak wel; soms niet. Is dat nou zo lastig te begrijpen?

  Is het zo belangrijk dat, linksom of rechtsom, een reactie geplaatst moet worden onder een bericht van een puber die, verdomme nog aan toe, net dood is? Aasgieren.

 38. Zeg dat tegen de redactie van de telegraaf!
  Als er staat oud vrouwtje berooft..
  Vrouw verkracht..
  Oude man vastgebonden..

  Je weet heel goed dat de telegraaf niet onderdoet met betrekking tot berichten..en dat stemmingmakerij door reacties onder berichten niet kies is…daar hebben we het hier over!

  Liever zie ik ook geen 3000 reacties onder gruwelijke berichten van..eruitgooien,wilders help ons,we moeten patria opzetten,ons land is verziket door migranten,ons nederland is verpest,buitenlanders eruit,wilders heeft gelijk

 39. Het nuffie A. Nanninga tweette vandaag: “Die vrijheid is bij de extreemrechtse Tokkie-esque medemens in betere handen, kan ik je vertellen”.
  Ik kan je vertellen dat de enige vrijheid die het bruine tuig kent, de vrijheid van de vuist is. Ken jij je geschiedenis niet? Het valt me bovendien op dat je het hebt over de Tokkie-esque medemens.Ik verafschuw hun gedachtengoed, maar ze zijn inderdaad medemensen, van vlees en bloed en met al hun emoties. Maar wanneer heb jij moslim Nederlanders medemensen genoemd? Shame on you en ga een keer ontdekken wat echte journalistiek is en niet het gezuig, geëtter,de beledigingen,het trappen en vernederen wat je nu uit je toetsenbord krijgt.

 40. En stel je voor…berichten met blanke jongens en meid steken turkse jongen dood..
  Daar reactiemogelijkheid erbij?nou de telegraaf kijkt wel link uit,al die reacties van dit is resultaat van rechtse media en propaganda of dit komt door de haatzaaierij van wilders…

  Nee dat gedemoniseer van onze geert en onze berichtgevingen willen onze lezers en lezeressen niet vinden hier denkt de telegraaf.
  Onze lezers zoeken juist steun en erkenning bij andere meningen en bijhorende reacties!
  DAAROM is het bedenkelijk waarom nu geen reactiemogelijkheid is..omdat bij andere gruwelijke berichten dit wel kan..liever ook niet maar daarom is wellicht de reageermogelijkheid weggelaten omwille van de rechtse extremen en politici niet aan te spreken over deze wellicht door ophitsing moordzaak.

 41. ‘Logisch dat mensen niet demonstr. tegen ISIS. Dat doe je tegen mensen die zich in je morele universum bevinden, waar je appel op kunt doen’ (https://twitter.com/rcbregman/status/498191356825972736), aldus Rutger Bregman.

  Hij heeft dus de demonstratie in Den Haag gemist. Menigeen zal waarschijnlijk niet demonstreren omdat zo’n demo meteen wordt misbruikt voor anti-islamisme. Dat motief is een stuk duidelijker en simpeler dan blabla over morele universa.

 42. “en dat stemmingmakerij door reacties onder berichten niet kies is”

  Stemmingmakerij ‘buiten de reactievelden onder bepaalde artikelen’, evenmin.

  Niemand weet verder wat de beweegredenen exact zijn om geen reacties toe te laten, onder het bewuste artikel.
  Dan kan je wel verbolgen hier op krapuul je gal gaan spuwen, maar reken er maar op dat ik je uitlach vanwege je getoonde stupiditeit en je selectieve verontwaardiging.

  Trouwens, Neel, kom je nog even over de brug met het anti-islam en pro-rechts gehalte van http://www.republiekallochtonie.nl ???

  Laarmans, volgens mij heeft Nanninga een email adres. Daar maak je meer kans dat ze het leest dan hier. Ook al ben ik het grotendeels met je eens.

 43. Het RTL nieuws en Hart van Nederland spraken gisteren over ISIS aanhangers toen ze het over de tegendemo hadden.

  En zó is de Media partijdig en mede oorzaak van het uit de hand lopen van dit soort demonstraties.

  Overigens heeft het Nazi clubke Pro Patria laten weten de 20e wederom te demonstreren
  tegen de Schilderswijk en de Transvaalbuurt.

  Ik hoop dat ANTIFA dit keer klaar staat voor ze.

 44. Ik vind de naam republiek allochtonie..een verkapping om je afkeer tegen allochtoon nederland te uitten.alsof nederland geislamiseerd zou zijn…eurabia roept men ook wel eens over europa en de zogenaamde islamisering..
  Net zoals veel mensen europa eussr noemen…begrijp je?
  En de vele onderwerpen om integratie te belichten met een sausje van kijk er zijn hier ook allochtone inzendingen hoor…
  En toch dat geprobeer vind ik van kritiek en assimileren daar te hoog.
  Een soort van wij zeggen maar met andere tongval?

 45. Bij die oorlogzoekende patria opgehitste door rechtse extreme invloeden moet in de woonwijk schilderswijk dan militairen klaarstaan en de ME..om de bewoners te beschermen!
  Raar he dat ik nou steeds beelden uit de geschiedenis krijg?
  En dat anno 2014 in Nederland?

  Wie of welke superpolitiek zit hierachter?
  Dit is duidelijk een burgeroorlog aan het worden.SCHANDALIG.
  Verschrikkelijke vechtploegen met racistische aard een woonwijk instormen zou verboden moeten zijn.

  Waar is de minister van justitie en veiligheid???
  Worden de panden en winkel etalages in de schilderswijk alvast getimmerd en avondklok opgesteld vanwege de kristalnacht achtige knokploegen die de allochtone buurtbewoners gaan intimideren?

 46. Protesteren om isis en dan persee een woonwijk uitkiezen die bewoond wordt door gezinnen van allochtone afkomst om hen verkapt angst aan te jagen en wellicht vechtpartijen uit te lokken is krankzinnig!

  Eng hoor,je zal maar als allochtoon gezinnetje met je kinderen thuiszitten en de galmende leuzen van haat komen je straat in,met gebalde vuisten en kale koppen en junken die opgefokt zijn en willen steken en vechten om patria.

  Verschrikkelijk je zal er maar wonen en die haatkolononne komt de wijk in…schande hebben we daar die 5 mei monumenten voor om kransen te leggen? En Anne Frank huis om te bezoeken en te bekijken wat berschrikkelijke haat jegens burgers te weeg heeft gebracht?????

  Schaamteloze vertoning!
  We zouden na de tweede wereldoorlog dit soort haat en misdaad niet meer tolereren..

 47. “Ik vind de naam republiek allochtonie..een verkapping om je afkeer tegen allochtoon nederland te uitten.alsof nederland geislamiseerd zou zijn…Een soort van wij zeggen maar met andere tongval?”

  Jij hebt dus echt moeite met begrijpend lezen, Neel. Back2school, of die site eens goed lezen i.p.v. je te baseren aannamen. Begin hier eerst maar eens: http://www.republiekallochtonie.nl/vaak-gestelde-vragen

  Man, man.

 48. Ja hou eens op met dat off topic gezeik over republiek allochtonie dat is echt een keurige site echt helemaal NIETS op aan te merken.

 49. Eens met het offtopic gehalte, ook al komt het vooral (!) van mij. Maar deze kon ik gewoon niet laten liggen. Alsof er hier links staan naar…Als ik de logica van Neel een beetje volg, dan komen er hier ook links te staan naar de Dagelijkse Braaksel van Joshua Livestro en meer van dat soort sites voor debielen.

  Zal me nu weer gedragen, hoor. Huisregels in acht nemen, en zo. ;-]

 50. Nou dat het off topic is is niet zo van enorm belang, de off topic regel wordt al bijna een jaar niet meer strak gehandhaafd. Maar met de site republiek allochtonie is gewoon niets mis bedoel ik. Keurige site. Beetje te braaf maar verder extreem keurig.

 51. Exact. Niets mis met die site. Sterker nog, het is m.i. een zeer prettige en welkome aanvulling op het interwebs. Prima initiatief, sinds jaren inmiddels, met veel bruikbare en toegankelijke informatie. Neem alleen maar het nu voorlaatste artikel:

  http://www.republiekallochtonie.nl/marokkaanse-organisaties-tegen-optreden-israel-en-tegen-antisemitisme

  Niets anti-Islam of pro-rechts aan. Integendeel, zelfs.

  En spijtig dat dit soort acties/ artikelen weer eens onder de aandacht gebracht moet worden omdat er een stel eencelligen zelf niet op de hoogte zijn van de vele uitspraken en samenwerkingsverbanden m.b.t. het bestrijden van extremisme, over de afgelopen decennia – dit ook (inter)nationaal.

  Sukkeltjes die zich liever laten opnaaien door extreemrechts tuig, vanwege een vijftiental (15!) fundamentalisten (overigens niet te verwarren met ‘extremisten’) op een bewonersaantal van ruim 30.000 woonachtig in de Schilderswijk. Die nota bene -terecht- opstonden tegen die fascisten. No Pasaran!

  Achterlijk klootjesvolk, die zelfbenoemde “Echte Nederlanders”.

 52. Liever een rechts extremist in mijn achtertuin dan een religieus gehandicapte moslim met een zwaard om mijn kop er af te hakken. Kijk een keer naar de feiten voordat je tegenstanders van door religie ingegeven gruwelijkheden beticht van rechts extremisme.

 53. Vragen jullie je ook wel eens af hoe die “journalist” die ‘de shariawijk’ introduceerde, in een artikel welke van geen kant klopte, momenteel denkt over zijn eerdere actie, nu niet alleen Wilders en sites zoals geenstijl ermee aan de haal zijn gegaan, maar zoals blijkt ook het fascistisch schorem, zoals op de recente demo in de Schilderswijk?

  Zag die droeftoeter op twatter (razende ramazar ofzoiets?) een reactie geven dat menig de weg kwijt is, toen die demo gaande was. Vraag me af of hij zelfs maar beseft wat hij, via zijn feitenvrije artikel, tot stand heeft gebracht.

 54. @Ron commandeer je hond en blaf zelf. Twee: de organisator van de demo is in het verleden veroordeeld wegens het vernielen van een joodse begraafplaats. Drie: etc. Dus fuck off.

 55. natte neel, lang geleden op een lagere school in het rode pvda amsterdam werden kleine middenstanders vaal levend op een bestaans mininimum afgeschilderd als rechts minikapitalisten.

  binnenkort komen er wederom dankzy computerisering en robotosering duizenden werklozen by.
  daarom zyn emoties ten aanzien van allochtonen die zelf hun verantwoording nemen begrypelijk (doch niet goed te praten)

  Vorig jaar was ik in SAIGON over vierbaanswegen ryden grote trucks het stadsvuil naar de stortplaatsen.

  Daarnaast varen kleine houen scheepjes elk met 8 – 10 grote blauw vaten ook met vuilnis.
  De schippers hebben soms vrouw en kind aan boord, het zyn kleine zelfstandigen.
  Sommigen vormen een cooperatie.

  Wanneer we in Nederland IEDEREEN een onvoorwaardelyk basisinkomen geven met het recht daarnaast creatief te zyn, of te studeren of te werken krygen we een andere samenleving.

  Tegenstanders zyn o.a. zich socialist noemende grootverdieners, bonusbankiers en niet nadenkenden.
  Gebundeld aan een wet om een MAXIMUM aan geld dat je binnenhaalt zal de samenleving veranderen

 56. Ron:
  Jij parasiteert al sinds je geboorte op de gemeenschap. Blijkbaar ben jij zonder hoofd geboren en is die anderhalve hersencel van jou in je kloten ingedaald!

Reacties zijn gesloten.