PVV Almere komt in verzet tegen voetballende asielzoekerskinderen

Elk normaal mens zou kinderen van asielzoekers graag wat plezier gunnen, dus kunnen hun kinderen in Almere gratis op voetbal. Want uiteraard hebben asielzoekers daar slechts weinig geld voor beschikbaar.

De PVV bestaat echter, zoals we al geruime tijd weten, niet uit normale mensen, en de afdeling Almere laat dan ook een schril protest horen tegen deze onhoudbare onrechtvaardigheid:

Gemeente Almere geeft extra subsidie zodat kinderen van het asielzoekerscentrum gratis kunnen trainen en voetballen. In totaal is er plek voor zo’n twintig voetballertjes.
De PVV vindt dit onrechtvaardig. Volgens de partij draagt de belastingbetaler al genoeg bij aan de opvang van asielzoekers in Nederland. (Omroep Almere)

“WAT KOST DAT WEL ALLEMAAL NIET?? NIET VAN MIJN CENTEN! DIE ASIELZOEKERS KRIJGEN TOCH AL ALLES GRATIS TERWIJL WIJ ALLES ZELF MOETEN BETALEN!!1!”

…zijn ongetwijfeld enkele van de gedachten die zich door de naargeestige krochten van de in beperkte hoeveelheden aanwezige grijze massa van de betreffende raadsleden een weg moeten hebben gebaand. De gedachte een halve kiloknaller per zes maanden minder te kunnen eten zodat door oorlog en terrorisme getraumatiseerde kinderen een beetje plezier kunnen hebben is onverdraaglijk voor deze bezorgde burgers.