De vrienden van Hans van Baalen (VVD), Jacques Monasch (PvdA), Frans Timmermans (PvdA) en Guy Verhofstadt (Open VLD) aan het werk

Deze video is gemaakt door één van de bandieten die in Odessa in Mei van dit jaar tientallen mensen vermoordden in het ‘Huis van de Vakbonden.’:

Zie hier de vrienden van Hans van Baalen, Jacques Monasch, Frans Timmermans en Guy Verhofstadt aan het werk bij hun moorddadige werk ten behoeve van Shell en Monsanto.
Ik heb het al eerder gezegd: het kwaad ziet er altijd ontiegelijk banaal uit.
Zo bijvoorbeeld:

Johannes_Cornelis_van_Baalen_MEP_1_-_Diliff (Hans van Baalen) 19._Jacques_Monasch (Jacques Monasch)

Timmermans2_(9595849965) (Frans Timmermans) Guido_Verhofstadt_die_30_Martis_2012 (Guy Verhofstadt)

Onthoudt deze gezichten: vandaag of morgen kunnen ze uw dood betekenen als u in een land blijkt te wonen waar Shell en Monsanto hun oog op hebben laten vallen.

10 gedachten over “De vrienden van Hans van Baalen (VVD), Jacques Monasch (PvdA), Frans Timmermans (PvdA) en Guy Verhofstadt (Open VLD) aan het werk”

 1. Ik zie in deze video geen enkel bewijs dat die persoon dan ook meteen vriend is van de sujetten van wie foto’s zijn gepubliceerd.

  Wat je echter wel kunt aanvoeren is dat die figuren stilzwijgend toestemmen in wat de neo-nazistische en fascistische organisaties gedaan hebben en nog steeds doen.

  Dat maakt ze fouter dan fout.

 2. Leuke vrinden, kunnen zo in het Leidsche Corpsballen clubje van van Baalen om de Nazi groet uit te dragen. Hansje Pansje, straks is het je laatste kansje.

  Gelukkig doen de Novo-russians goed werk en vegen ze Hansje’s fascisten van de kaart.

 3. @JJB, nee, die zwijnen zorgen er wel voor dat ze niet al te openlijk gelinked kunnen worden aan het nazi-tuig dat moordend en brandschattend namens de nazi-regering in Kiev door Oost-Oekraïne trekt.
  Maar ze zijn wel degenen die meegeholpen hebben de ellende aan te stichten: voor Shell, voor Monsanto, voor de neo-liberale EU….omwille van een uitvalsbasis voor eventuele oorlog tegen Rusland….
  Dit gelezen? http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/11025137/Ukraine-crisis-the-neo-Nazi-brigade-fighting-pro-Russian-separatists.html
  http://www.irishtimes.com/news/world/europe/foreigners-join-far-right-militias-in-ukraine-s-fight-against-rebels-1.1868779
  http://consortiumnews.com/2014/09/06/sidestepping-ukraines-n-word-for-nazi/
  Waar dat boven afgebeelde geboefte zich vertoont, is de Aarde doordrenkt van bloed en huilen moeders om hun gevallen zonen….

 4. Er is geen expliciete vriendschapsverklaring nodig als je als volksvertegenwoordiger namens ‘ons’ op het Euromaidan plein staat te krijsen (Monasch, van Baalen, Verhofstadt) en het nieuwe regime door dik en dun steunt ondanks de misdaden tegen de burgers in Oost Oekraine. Misdaden die door “kwaliteitskranten” als NRC en Volkskrant maandenlang onder het tapijt zijn geschoven. Kiev steunt en bewapent de Azov milities en deze heren steunen het regime in Kiev. Zo simpel kan vriendschap zijn.

 5. Exact Harry. Ik vind dan ook dat de vier heren zich te verantwoorden hebben wegens het plegen van oorlogsmisdaden: want samenspannen tegen de vrede ten einde een oorlog te beginnen is ooit bestempeld als een oorlogsmisdaad.

 6. Indien je op de bühne van een muziek festival staat – dan ben je het meest waarschijnlijk musicus.

  Indien je op de bühne van een literaire recital staat – dan ben je het meest waarschijnlijk een poet.

  Indien je op de bühne van een verzameling fascisten en neo-nazi staat te zwaaien – dan ben je er een….

 7. De Heer Monasch heeft ervaring opgedaan in de USA als medewerker aan een presidentiele verkiezingscampagne.
  Hy was indertyd een gewaardeerd medewerker en adviseur van Willem Kok.
  Hy heeft na de val van het communisme vooor Europa de Oekraine gehopen op weg naar democratie.

  Hy lykt me een man die zyn zaken doet vanuit een groter perspectief.

  Maar welk??

 8. Pingback: Fucking fracking business: vervuiling, gezondheidsschade, doodsbedreigingen & gekonkel door oorlog veroorzakende anti-cliëntelisme club | Krapuul

 9. Pingback: EU-diplomaat: oorlog Oekraïne eigen schuld | Krapuul

Reacties zijn gesloten.