Te koude neus? U bent een jihadist!

Camera’s gaan ‘afwijkend gedrag’ in de gaten houden. Als de camera merkt dat u ‘een te koude neus hebt’ bent u, zo de gedachte, een terrorist.
Lees gezien de gang van zaken onlangs in Huizen, gezien hoe de lynchmedia als de Volksche Haat- & Lasterbode totaal onschuldige mensen met het grootste gemak van de wereld brandmerken voor de rest van hun leven, gezien de orgie van vreemdelingenhaat, laster en xenofobie tijdens de vertoning afgelopen week in de vergaarbak van fascisten, massamoordverheerlijkers en etnische zuiveraars genaamd Tweede Kamer: een jihadist!

Ook als u iets te lang naar de zin van haatpausen als Sybrand Buma Stemra en Lodewijk Asscher op het toilet verblijft kunt u erop rekenen dat de deur ingetrapt wordt door een anti-terreur eenheid die zo zwaar bewapend is dat een Waffen-SS’er van weleer zijn vingers erbij afgelikt zou hebben.
Dát is het Nederland niet van 1944 maar het Nederland van 2014 waarin het met veel geweld en machtsvertoon oppakken van totaal onschuldige mensen nog eens heel groot gaat worden.
Maar u vindt het best. Want u bent nog meer door de islam geobsedeerd dan de strijders van de Islamitische Staat zelve.

8 gedachten over “Te koude neus? U bent een jihadist!”

 1. “TNO deed ook onderzoek naar technieken om op afstand te bepalen of iemand zenuwachtig is. Een terrorist voor een aanslag is doodnerveus, zo is de gedachte.”
  En daar loopt het project al spaak.
  Bij het idee dat ik in een vliegtuig moet stappen, schijt ik zeven kleuren stront van angst, zelfs als ik niet op een luchthaven ben. Mijn vliegangst is extreem, maar er zullen hopen mensen zijn die nerveus worden van vliegen, of een lange reis. Of zich juist verheugen, met verhoogde puls en koude neus tot gevolg. Het gaat om de adrenalineuitstoot.
  Gemiddeld terrorist zal daarentegen zeker zijn van zijn zaak en vastberaden naar het vliegtuig stappen zonder zich bovengemiddeld op te winden.

 2. Mooi verhaal over de xenofobe Paranoia die onze maatschappij gegijzeld heeft.

  “Camera’s gaan ‘afwijkend gedrag’ in de gaten houden”

  Ach, de hardwerkende en terecht bezorgde burgers zijn reeds aangespoord om afwijkend gedrag overal op te zoeken, waar overwegend buitenlanders/allochtonen (bah!) debet aan zijn.
  Het zal niet anders zijn dat er weer de verrekte allochtonen weer wat uitspoken, weetjedat.

  Nu even iets praktisch: wanneer krijgen ProPatria en NVU de licentie om op Schiphol orde op de zaak te kunnen houden, net als in de Schilderswijk?

 3. Hier checken een aantal van de 9/11 kapers in: https://www.youtube.com/watch?v=uLEqjpHVPhM
  En zenuwachtig dat ze zijn! Je pikt ze er zo uit…
  Omdat ik voor dit filmpje even op joetjoep Atta e.d. heb ingetikt, heb ik nu alvast maar even een tasje met toiletbenodigdheden klaargezet….de klop op de deur kan elk moment komen…

 4. Het klinkt erg stoer, dat aanspreken met ‘u’, maar het slaat nergens op. Het zijn echt niet de lezers van Krapuul die dit overspannen gedoe allemaal prima vinden. Dus heeft het geen zin ons aan te spreken alsof we halvegare haatzaaiers of kuddedieren zijn.

Reacties zijn gesloten.