Stompzinnig geroep over “iets doen” – George Galloway

George Galloway is niet per se een Lagerhuislid om toe te juichen of het zomaar mee eens te zijn. Maar onder gemor en gemompel van andere, in de Media pas echt gerespecteerde geachte afgevaardigden geselt hij de drieëne regeringspartij die vindt dat er IETS GEDAAN moet worden en wel BOMBARDEREN.
In het Engels met een enigszins Schots accent.

6 gedachten over “Stompzinnig geroep over “iets doen” – George Galloway”

  1. In het VK hebben ze dan als ik dit filmpje zo zie in tegenstelling tot de vergaarbak van fascisten, oorlogsstokers en andere moreel ontspoorden welke door moet gaan voor het Nederlands parlement nog ten minste één parlementslid dat niet meegaat in de oorlogshysterie.
    Ik vrees dat we moeten concluderen dat over een aantal jaren er hier ten minste 150 parlementsleden zijn die wat uit te leggen hebben wegens hun aandeel in de tsunami van oorlogshysterie welke het land overspoelt en alle consequenties welke dat heeft…

  2. @Ralph, de SNP, Plaid Cymru, de Greens, Galloway en wat losse leden hebben tegengestemd.

  3. @Ralph, bedoel je dat in de muppetshow dat de Tweede kamer is, zou je verwachten dat een muppet zich niet als muppet gaat gedragen en eigen mening zou vertonen? Dit is wachten tot Sint Juttemus!

  4. Laat maar duidelijk zijn – muppets komen voor de salaris, dus niet voor hun mening in de Tweede Kamer op.

  5. @Arnold, dank: die MP’s verstaan dan in elk geval hun vak. Kan je van die lui hier in elk geval niet zeggen.

Reacties zijn gesloten.