Nationaal Comité Inhuldiging blundert alweer

Tjongejongejongejonge, na het rampzalige Koningslied hebben ze nu namelijk óók nog het afscheid van Beatrix op Jom Kippoer gepland. Onder de joodse gemeenschap bevinden zich ook veel oranjefans (waarom, vraag je je na de feestelijke nazi-inhuldiging van Juliana met Bernhard af, maar goed), zo laat Esther Voet van het CIDI weten, en die voelen zich dus behoorlijk bekocht. Nou, even de namen noteren van dit stel kneuzen en werkelijk NOOIT meer voor welk comité dan ook vragen

11 gedachten over “Nationaal Comité Inhuldiging blundert alweer”

 1. Oei! Als mevrouw Drayer dit hoort! Een Dray om de oren van Het Comité!
  Wacht even, zat Aboutaleb ook niet ..? Ah, dat verklaart natuurlijk alles.

 2. @2 Ja, ooit waren het er een kleine 100.000 meer hè. Maar dat aantal hebben ze niet zelf vrijwillig teruggebracht naar 45.000, dus om daar nu over te beginnen vind ik wel wat ongemakkelijk, zeg maar.

 3. Wat doen we tijdens heilige dagen van Native Amerikanen niet dat ze hier wonen maar gewoon uit respect ? Je weet wel ……..

  Oh nee altijd maar weer die Joden. Maar lang niet alle joden voornamelijk reli rechtse de wegkwijt zijnde joden. De ander wonen gewoon in Israel of elders en gaan gewoon naar hun werk.

  btw moest weer even lachen op Geenstijl. Iemand die blok links noemden of in ieder geval dat het zo slecht gaat met ons ligt weer eens aan dit linkse kabinet…….

  knap zo in je hoofd de feiten weten te verdraaien…. erg knap……..

 4. @2, Alle 45000 moeten ….? ‘Sie sollen sich hüten’? (Goebbels). Straks alle, hoeveel zijn het, 1 miljoen mensen die van elders kwamen…?
  Ik zou als ik zou was een beetje oppassen met dit soort generaliserende opmerkingen.

 5. Andre van Es staat ook al in dat rijtje .. Groen linkse Rotting ten top , dat ik daar ooit nog eens op gestemd heb 😥

 6. Het CIDI spreekt niet voor “de joodse gemeenschap”, hoe groot of klein die ook mag zijn.

 7. REAGEREN VIA ANONIEME PROXY NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE DE HUISREGELS.

 8. @9 , ach zo heb je ook het CMO , dat pretendeerd voor de Nederlandse Moslims te praten en voor koning krat in de moskeëen laat bidden …

Reacties zijn gesloten.