Haarlem: strafbaarheidsstelling voederen meeuwen

Nou mensen, Ordehandhavend Nederland kan zijn lol niet op de laatste tijd. Elke misstap dient gestraft en wel direct. In Haarlem heerst er blijkbaar een werkelijk afgrijselijk Meeuwenprobleem, en eenieder die nog betrapt wordt op het voeren van deze criminele straatteroristische vogels kan rekenen op een boete van 335 euro of DRIE MAANDEN cel, als deze Algemene Plaatselijke verordening aanstaande donderdag goedgekeurd wordt door de gemeenteraad.

Leiden heeft een soortgelijk verbod opgenomen in de APV, maar daar is nog nooit iemand veroordeeld. Of er in Haarlem gehandhaafd gaat worden, is nog maar de vraag, zegt de CDA-fractievoorzitter. “Oma’s met kleinkinderen die de eendjes voeren, hoeven zich geen zorgen te maken”, zegt de politicus. “We geven het college een mogelijkheid om in te grijpen bij grote overlast.” (Telegraaf)

Nee, dat hebben die grootouders met hun bloemenplukkende kleinkinderen laatst ook ervaren, dat men zich geen zorgen hoeft te maken over de Sterke Arm der Wet die in deze gevallen streng doch onrechtvaardig optreedt.

Misschien dat Sander Terphuis kan kijken of hij een motie tegen Strafbaarheidsstelling Onbenullige Vergrijpen wel durft te handhaven op het volgend PvdA-congres.

2 gedachten over “Haarlem: strafbaarheidsstelling voederen meeuwen”

  1. Iedere euro helpt mee om de tekorten van de gemeenten te reduceren. Hoe meer bezuinigingen, des te meer boetes.

    Misschien kan er ook een komen op hoesten of niezen in het openbaar. Tegen de vervuiling zogezegd. 😡

  2. Put your hand on your mouth when you cough that will help the solution

Reacties zijn gesloten.