Sluwe zet van justitie: Bah naar zwaarbewaakte gevangenis Vught

Bah is van de gevangenis ( detentiecentrum) in Rotterdam overgebracht naar Vught. Daar  is een Extra Beveiligde Inrichting waar normaal gesproken zware criminelen, moordenaars en dergelijke heengestuurd worden.

Het ministerie zegt dat Bah het personeel van het centrum gisteren ook fysiek heeft belaagd. “Dhr. B. is enkel nog te benaderen door een Intern Bijstandsteam. In het belang van de veiligheid van het personeel, dhr. B. en de veiligheid in het detentiecentrum is besloten hem over te plaatsen.” (NOS)

Slim. De aanval is de beste verdediging. Zo verlies je dus alle zicht op wat er werkelijk gaande is, en de tweede Kamer weet nu al wat de antwoorden van die Teeven zullen zijn op de vragen van de oppositie. LEVENSGEVAARLIJK die man. We MOESTEN wel. En ja, wie zal het controleren? Niemand mag bij hem.

Het regime in dit land gaat over lijken.

De site Meedogenloos laat nog het volgende weten:

Update 18:38 uur: 1 Minuut over 6 werd de vertrouwensarts medegedeeld van binnenuit in Vught dat ze niet naar binnen mag omdat de medische dienst om 6 uur naar huis is gegaan. Meneer Bah is ernstig verzwakt en geslagen, dit is zeer risicovol. De artsen gaan dan ook aangifte doen. (meedogenloos.nl)

7 gedachten over “Sluwe zet van justitie: Bah naar zwaarbewaakte gevangenis Vught”

 1. Patiënt van de vertrouwensarts Bah die met Nieuwsuur heeft gesproken is overgeplaatst naar de zwaarbeveiligde gevangenis van Vught.

  Hij zou geslagen hebben en gespuugd. (???)

  Spugen is echter technisch onmogelijk omdat hij in dorststaking is.

  ( Spugen en slaan kunnen ze, OOK als het waar zou zijn, daar niet aan?? Wat een rotsmoes, LRD)

  Afgelopen donderdag zijn er afspraken gemaakt tussen de directie van Scheveningen en Rotterdam dat meneer Bah zou stoppen met zijn honger- en dorststaking op voorwaarde dat hij in Rotterdam gewoon op de afdeling mocht verblijven. In Rotterdam aangekomen echter werd meneer een formulier onder ogen gedrukt dat hij verzocht werd te tekenen. In het formulier werd aangegeven dat meneer Bah vrijwillig naar de isoleercel zou willen. Meneer Bah weigerde dit te ondertekenen waarop hij is mishandeld.

  Bah is niet de enige met wie het contact met de vertrouwensarts zo goed als onmogelijk wordt gemaakt. Met anderen die in isoleercellen verblijven kan de vertrouwensarts eveneens geen contact maken.

  http://no-border.nl/vertrouwensarts-wordt-wederom-toegang-tot-hongerstakers-ontzegd/#more-4763

 2. Is het niet tijd dat de Internationale Rode Kruis onderzoeken gaat wat hier gebeurt?

  Nederland heeft Internationale conventies getekend en uit hoofd van dezen is Nederland verplicht om de Internationale Rode Kruis contact te laten maken met de gedetineerden.

 3. Indien het een gewoone gedetineerde betrefd plaatst men hem in de carousel ,wat inhoud dat hij dan binnen bepaalde tijd half nederland rond gesleept word ,zo is hij ook uit beeld ,en weet soms zijn advocaat niet eens waar hij zich bevind .In dien een gedetineerde lastig is ,en teveel de weg weet in bij voorbeeld het gedetineerden wetboek en daar gebruik van weet te maken .Is hij lastig en word hij op alle mogelijke manieren tegengewerkt .Ik kan dit beamen gezien ik dat aan de lijve ondervonden heb .Dat is namelijk het punt ,men ontneemd je vrijheid ,oke dat is hun recht indien je een misstap hebt begaan ,Maar vaak probeerd men ook je geestelijke vrijheid te breken .Bij velen lukt dat bij enkelen niet .Waarom dent u dat men zo kwistig is met medicatie in de gevangenissen ,om over drugs maar te zwijgen .

 4. Wie zich verbaast omtrend de nederlandse rechtsgang .Een gewone nederlander die een aanklacht indiende omtrend kindermisbruik ,is op een bepaald moment door justitie uitgenodigd voor een onderhoud op hoofd bureau alkmaar ,wat uitmonde in een opsluiting voor lange tijd en zelfs een observatie in een gekken huis .Je moet niet lastig wezen in nederland

 5. @5 Gezien andere reactie’s van jouw op deze site bezig jij een armoedig neo-nazi gebral! Op stage geweest bij de grote lijder?

Reacties zijn gesloten.