Teeven: Wij handelen in belang van hongerstakers zelf

Je kon erop wachten, nadat eerder al justitie alles ontkende, zegt Teeven nu ook dat er geen vuiltje aan de lucht is. Dat niet alleen, hij beweert dat er eigenlijk niets anders is gebeurd dan het “onder licht verzet van Bah zijn kleren uit doen”, dus waar heeft de Tweede Kamer het over? Aanstellers.

Teeven: Bah heeft medisch onderzoek geweigerd en daarom is niet vast te stellen of hij blauwe plekken heeft opgelopen. Dat een gevangene om de paar uur wakker gemaakt wordt, gebeurt doorgaans op medische gronden, aldus Teeven. Van enige vorm van wantrouwen is dan ook geen sprake. Er wordt gehandeld in het belang van de gedetineerde zelf.

Wij zijn dus allemaal gek en liegen volgens Teeven. Ook Elcke Bonsen die hier vanaf 1.31 verslag doet over de toestand waar ze Bah in aantrof in de Extra Zwaar Beveiligde Gevangenis in Vught is knettergek, Elcke stelde wel degelijk tekenen van mishandeling vast.

Geen foto’s mogen maken, een camera die toevallig even niet aanstond, de lijst van leugens wordt te lang om op te noemen. Ben benieuwd of de Tweede Kamer dit gaat pikken. Als dat zo is, lijkt het laatste restje democratie vandaag op de vuilnisbelt gesmeten te zijn.

 

11 gedachten over “Teeven: Wij handelen in belang van hongerstakers zelf”

 1. Kortom: ook Schreibtischmörder Teeven is gewoon een ordinaire psychopaat…

 2. Dat ,om zogenaamd medice gronden te gebruiken als je gewoon mensen sadisties behandeld .Het vele malen snachts het licht aandoen of lawaaig met sleutels tegen deuren slaan om de gedetineerden uit hun slaap te houden is een vorm van sadisme .En geloof me dat word niet alleen bij uitgeproduceerden gebruikt ,ook in het gewone gevangenis regime handeld men soms op deze wijze .

 3. DOOFPOT DOOFPOT DOOFPOT

  Dit proefproject met G4S mag natuurlijk niet mislukken want zij gaan straks over het hele gevangeniswezen de scepter zwaaien.
  Dus de waarheid over deze zaak verdwijnt gewoon in de …………..

 4. Alhoewel de zaak eruit ziet als een doofpot, klinkt als een doofpot en stinkt als de inhoud van een doofpot, gaat de Tweede Kamer dit pikken. Teevens departement heeft immers de mogelijkheden om hard bewijs te vergaren afgesneden door Bah effectief van de buitenwereld te isoleren.

 5. “Wij handelen in het belang van………” (vul maar zelf in – volk, gedetineerde, jouw..enz)

  De staatshoofd van DDR Eric Honecker beweerde ALTIJD dat hij en zijn regering in “HET BELANG VAN…..”. handelen.

  Pinochet beweerde ALTIJD dat hij in “HET BELANG VAN……” handelt.

  Generalissimus Franco riep ALTIJD dat hij in “HET BELANG VAN…..” handelt.

  Waar lijkt dit allemaal op?

 6. Waarom maken ze zich eigenlijk zo druk over hongerstakers?, misschien heeft die gast gewoon geen trek?. Als hij echt honger krijgt, dan gaat hij wel eten..zo niet?.. jammer voor hem. Chantage helpt niet, want als ze daaraan gaan toegeven is het einde zoek… Komt gelijk heel Afrika hier naartoe. Trouwens, die Bah doet zijn naam wel eer aan.. lust echt niks..

 7. @6 Lijkt me wel lachen als jij eens in een of ander dubieus land een foutje maakt en daar voor onbepaalde tijd in de bak terecht komt. Kijken hoe goed jij je dan houdt.

 8. @6 Ik maak me druk, meneer Marcel, omdat de mensen die daar vast zitten gewoon mensen zijn net als u en ik.
  Maar ook omdat we moeten oppassen niet in een systeem terecht te komen waarin iedereen die zich niet wil aanpassen aan aan het van BOVEN AF opgelegd systeem met dezelfde dwang te maken zal krijgen als nu de mensen in het detentiecentrum.
  In de dertiger jaren schreef iemand dat je je beter op tijd druk kan maken, want naarmate er meer mensen opgepakt worden zijn er minder om te protesteren. En tegen de tijd dat de laatsten in het systeem gedwongen worden ( en laten we hopen voor u, tenminste, ik denk dat u dat zou willen dat u bij de laatsten hoort,) is er misschien niet meer om te protesteren.
  Ik probeer u serieus te nemen, misschien moest u dat met ons ook maar doen.

 9. @8:

  Waarschijnlijk geschreven door Martin Niemöller, er zijn nogal wat varianten in omloop.
  Er valt veel te vinden over zijn niet altijd even brandschone daden (?) , alhoewel hij later spijt zou hebben gekregen. Daar wil ik bij aantekenen dat ik geen enkele “objectieve” site kan vinden. Ieder teken van verzet was al een dappere daad op zich in een totalitair systeem. Heldhaftiger dan het gedreuzel van 99.99999 % van de bevolking nu.

  =

  Als die Nazis die Kommunisten holten,
  habe ich geschwiegen; ich war ja kein Kommunist.

  Als sie die Sozialdemokraten einsperrten,
  habe ich geschwiegen; ich war ja kein Sozialdemokrat.

  Als sie die Gewerkschafter holten,
  habe ich geschwiegen; ich war ja kein Gewerkschafter.

  Als sie die Juden holten,
  habe ich geschwiegen; ich war ja kein Jude.

  Als sie mich holten, gab es keinen mehr,
  der protestieren könnte.

 10. @9.
  wist niet dat het van Niemoller was. Zou dan gedacht hebben dat ik er niet aan mocht herinneren. Want Niemoller was, een heel conservatieve man, geen demokraat, antisemitisch, partijganger. God en vaderland.
  Het is dan heel letterlijk te nemen wat hij zei, hijprotesteerde pas toen het dichtbij kwam, toen Hitler op het terrein van zijn kerk dictaten begon af te geven.
  En toen werd hij opgepakt en vastgezet.
  Hij spreekt dus als ervaringsdeskundige. Later pacifist geworden.
  Les: Mond open tegen onrecht. van links of van rechts.

Reacties zijn gesloten.