Teeven vindt asielbeleid humaan: PvdA zak maar in de stront

Nou, de poppen dansen lekker door. Teeven schrijft in een brief dat hij echt niet gaat wijken voor die rare PvdA-eis om een “humaner” asielbeleid. Nu is dat “humane” asielbeleid van de PvdA uiteraard een giller, maar het gaat er nu op lijken dat de knuppels in het hoenderhok worden gesmeten.

Teeven: Ik ben ervan overtuigd dat de bestaande uitgangspunten van het beleid voldoende ruimte laten voor de menselijke maat en een menswaardige behandeling van vreemdelingen, en ga dus niet akkoord met de eisen van de PvdA over het aanpassen van het asielbeleid.

Dat schrijft hij in een antwoord op Kamervragen van D66 en SP, morgen is namelijk het debat in de Tweede Kamer over het wetsvoorstel om illegaliteit strafbaar te stellen. De PvdA eist dat het vreemdelingenbeleid humaner wordt, maar Teeven vindt dat echt helemaal niet nodig. Nee, dat hebben we zo de laatste weken gezien.

Oppositiepartijen SP en D66 begrijpen niet dat de PvdA-leider zo kalm blijft. D66-Kamerlid noemt de brief van Teeven een klap in het gezicht van Samsom.

Gaan we morgen het einde van Rutte’s kabinetje meemaken? Of wordt het weer mitsen en maren? Teeven zou toch zo ontzettend zijn leven gaan beteren? Of vergeten we ook de motie van wantrouwen maar weer in verband met de zelfmoord van Dolmatov?

 

19 gedachten over “Teeven vindt asielbeleid humaan: PvdA zak maar in de stront”

 1. Hij zal wel moeten ,zoals hij zich net in het journaal uitliet ,keek men naar een koele koude egoist .Een gevoeloos persoon ,zoals momenteel het grootste gedeelte van hetgeen in den haag de blauwe stoeltjes bezet houden .Het zijn de moderne politicie ,zoals ook in brussel veelvuldig door beeld lopen .Zij zijn gevaarlijk voor de democratie .

 2. REAGEREN VIA ANONIEME PROXY IS NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE DE HUISREGELS.

 3. Ach ja…’t zijn net piranha’s hè, die lui van het tweede bruine regime sinds de oorlog: eerst storten ze zich puur omwille van machtslust op de prooi die maatschappij heet en daarna vreten ze mekaar op.
  Dat laatste hoop ik althans en wat mij betreft letterlijk.

 4. Om en nabij twee jaar geleden overleed in een cel in het politie bureau van ijmuiden een turk ,de doods oorzaak werd genoemt hartvalen en drank en drugs .Naderhand bleek dat men in het hospitaal enige organen had verwijderd ,zonder toestemming welte verstaan .daar zijn nooit kamer vragen over gesteld .laat staan een recht zaak .

 5. Hoi, ben ik weer.

  Ik woon in een huis met twee Somalische asielzoekers. Geloof me, daar wordt je niet blij van. Ik voel me een beetje een vreemdeling in mijn eigen huis. Ik ervaar ze als luidruchtig (iedereen praat hard, ze luisteren nooit naar elkaar), smerig (de wc, douche en keuken zijn nog nooit zo goor geweest) en enorm aanwezig (altijd in de keuken staan, dag en nacht).

  Anyhow, die situatie heeft me aan het denken gezet. Asielzoekers. Moet je die nou toelaten of niet? Ik weet het niet. Ik vraag me namelijk af wat voor een zin het heeft. Laten we Somalië als voorbeeld nemen.

  Somalië is een land met ongeveer acht miljoen inwoners en is ongeveer de grootste shithole van de wereld. Het is er gevaarlijk en al met al een inhumane bende (vrouwenbesnijdenis, moorden anyone?). Kortom, iedereen in dat land kan wel vluchten. Maar is dat de oplossing? Nederland kan niet iedereen opvangen. Sowieso is ons stelsel niet gebouwd op een eindeloze stroom aan asielzoekers. En wat voor een groter doel dient het? De meeste asielzoekers zijn kansarm en blijven dat ook.

  Persoonlijk zit ik niet te wachten op buitenlanders als buren. Ik ben een Nederlander en vertoef het liefst met mijn eigen volk. Het is al moeilijk genoeg om met je eigen volk om te gaan, laat staan met een andere cultuur.

  De nekharen van de linkse rakkers hier staan nu overeind. ‘Wat zegt die nare, extreem rechtse fascist nou weer? Jij bent het kankergezwel van de maatschappij.’

  Nou, nee. Ik ben niet extreem of rechts. Ik voel me fijn tussen Nederlanders, want dat is het volk waar je aan gewend bent. Is dat erg? Nee. Zet 100 willekeurige mensen bij elkaar en ze zullen ook groepjes gaan vormen op basis van kleding, uiterlijk, gedrag et cetera. Hartstikke normaal dus.

  Kus

 6. @5 Ooit in studentenhuizen geweest? Het roomblanke studentenhuis waar ik ooit naast woonde (in een ander studentenhuis) had een 1 cm dikke vetlaag op het fornuis, we hadden voortdurend muizen tgv hun vuilnis. Heeft niks met Somaliërs te maken. In elke groepswoning wonen aso’s die niks schoonmaken en het aan anderen overlaten. Klassiek-xenofoob verwijt overgens: ‘ze zijn vies’.

  Verder hoeven wij als Nederrland niet iedereen op te vangen, we kunnen het met heel veel landen tegelijk doen en dat gebeurt ook. Dus ook dat is gezeur.

  Ook kan ik me voorstellen dat er veel mensen niet persoonlijk op jou zitten te wachten als buur. Je lijkt me iemand die gegarandeerd vroeg of laat in de Rijdende Rechter optreedt vanwege een te hoge heg die 7,43 cm te ver naar links staat.

 7. @6 dus wat jij voorstelt is om alle landen waar het shit is leeg te halen en die mensen op te vangen in landen waar het goed is? Hmmm, zou er een verband bestaan tussen mensen die in een land wonen en de toestand waarin het land zich bevindt? Ik denk dat een bevolking verantwoordelijk is voor zijn eigen land. Als het daar een bende is moeten het zelf maar opknappen. Ze hebben lang genoeg kunnen oefenen want volgens de wetenschap is alles ontstaan in Afrika.

  Moet je het trouwens meteen weer op de man spelen?

 8. @7 Ja, dat moest. Ik had vandaag vóór 11 uur alweer teveel xenofobe derrie gelezen en daar kwam die van jou nog even achteraan, vandaar.

  Jij had in 1938 zeker ook bij de grens gestaan om joodse vluchtelingen uit Duitsland tegen te houden , want die waren immers verantwoordelijk voor de puinhoop in hun eigen land volgens jouw redenering. Lekker makkelijk om je er zo vanaf te maken.

 9. @8 Dat is een goed argument, maar het is wel wat anders. Het is namelijk een buurland. Hoeveel Joden zijn er destijds naar Somalië gevlucht. Daarnaast zijn Joden geen kansarme mensen en ligt onze cultuur veel dichter bij het Jodendom dan bijvoorbeeld Somaliërs. Ik heb liever een Jood als buur dan een Somaliërs. Somaliërs kunnen toch ook naar een ander Afrikaans land? Kunnen ze de taal al!

  Maar even een persoonlijke vraag. Op dit forum heb je een mening en dat is prima. Maar doe je er ook wat mee? Doe je vrijwillgerswerk, geef je geld aan goede doelen of help je kansarme mensen?

  Want wat ik hier ook zeg, ik doe wèl vrijwilligerswerk en ik steun meerdere goede doelen waaronder ontwikkelingsdoelen. Kortom: ik hoor je woorden lieve Laurent, maar waar zijn je daden?

 10. @9:

  Welja, nog orders uitdelen ook?
  Kruip toch terug onder je smerige vieze steen halve gare.
  Wat kom je hier doen ? Telegraaf vindt het vast leuk als je reageert. Ga lekker naar je “schone en blanke” Wakkere Nederlandertjes met frisse schijtdozen.
  Oja, en er zijn ook linkse mensen in dit land, en die blijven hier ook, weet je dat?

 11. @9 Ja, de rijke joden lieten ze inderdaad wél eerder toe, ook daarin was men het destijds met jou denkbeelden een; de kansarme wilden ze toen liever ook niet hebben inderdaad. Wat koop je d’r voor, nietwaar? Nederlandser kan het niet.

  Wat die taal betreft; de Afrikaanse asielzoekers die ik gekend heb en/of gehoord heb, spreken doorgaans uitstekend hun talen.

  Verder doet het argument wie we al dan niet als buur willen hebben er niet toe in het geval van asielzoekers, het gaat erom of je mensen in nood wil opvangen.
  Ik steun diverse doelen, en schrijven op een site als deze is óók iets doen.

 12. @10 zo onverdraagzaam weer. Ik denk gewoon ergens anders over en daar discussieer ik over. Dat is het mooie van dit land, dat je die vrijheid hebt. Toch? Of mag dat niet overal waar ik wil?

  Als ik jouw reactie lees concludeer ik dat je een dictator in de dop bent. Jij bent niet voor vrijheid, het enige wat jij wil zien is een maatschappij die is ingericht op jouw gedachtegoed. Alles wat daar vanaf wijkt is fout en moet vooral oprotten. Nee, lekker constructief maar weer.

 13. @11 Oké met het opvangen ben ik het eens. Je hebt daar een punt en ik ga er eens over nadenken. Maar moeten ze dan ook de rest van hun leven in Nederland blijven?

 14. @5, Ben, bij welke sh*twoningcorporatie zit je die je dwingt om je woning, keuken, badkamer enz met buitenlanders te delen?

  Dat mag toch niet – eigen zuiver volk met buitenlanders inmengen. Je heb recht op je mening en dit moet je bij de woningcorporatie hard maken – ze mogen je niet met buitenlanders mengen.

  Stel je voer, het begint met de keuken en badkamer en straks vragen ze je fiets, auto en vrouw samen te edelen.
  Dat ka’ toch nie!

  Ga ze ’s wat leren bij de woningcorporatie – dat zal ze zeker lang warm houden.

  Volgens het profiel dat je hier neerlegt zou je al lang midden in de Schilderswijk moeten staan om de Sharia aldaar hard aan te vechten. Redden wat valt te redden. We leven in Nederland of denk je net als Wilders dat je in een andere land ben?

 15. @ dankjewel voor je nuttige bijdrage. Ga nu maar weer terug naar de zandbak. Pas op voor negers!

 16. Naar ik heb begrepen heeft Schreibtischmörder Fred Teeven vandaag getracht de wereld wijs te maken dat de heer Bah, opgesloten in het concentratiekamp van Rotterdam, na dagen hongerstaking zwaar verzet heeft geboden toen men hem – uiteraard voor zijn eigen bestwil – wilde overplaatsen. De heer Bah zou daarbij een bende G4S-rapalje hebben overmeesterd en ook een andere kapo hebben belaagd.
  De werkelijke gang van zaken is uitvoerig beschreven door vertrouwensarts E.S. Bonsen en die vindt u hier:
  http://meedogenloos.nl/2013/05/22/open-brief-aan-het-ministerie-van-justitie-en-veiligheid/

Reacties zijn gesloten.