Het zal wel kleinzielig zijn, maar ik neem aanstoot aan de dubbele standaarden van Lodewijk Asscher

Bericht uit de Haagse Schilderswijk, als ik mijn bronnen goed in mijn hoofd heb…

‘Het lukt streng orthodoxen steeds minder harmonieus met andersdenkenden samen te leven.’ Diverse niet-islamitische inwoners van de buurt voelen zich ongemakkelijk in het orthodox islamitische deel van de wijk. ‘Ik voel me de laatste tijd weggekeken’, zegt een vrouw die er al 36 jaar woont. ‘Ze laten heel duidelijk merken dat ze geen enkele interactie met je willen.’

Goed dat vice-premier (PvdA) Asscher gemeenten maant in te grijpen, het gebrek aan culturele integratie is zorgwekkend.

O pardon. Het citaat was hiervandaan.

En het luidt:

‘Het lukt streng orthodoxen steeds minder harmonieus met andersdenkenden samen te leven.’ Diverse niet-joodse inwoners van Buitenveldert voelen zich ongemakkelijk in het orthodox joodse deel van de wijk. ‘Ik voel me de laatste tijd weggekeken’, zegt een vrouw die er al 36 jaar woont. ‘Ze laten heel duidelijk merken dat ze geen enkele interactie met je willen.’

Misschien wil mevrouw Drayer daar even langsgaan om de bewoners een cursus burgerschapskunde te geven. Verwacht u het?

2 gedachten over “Het zal wel kleinzielig zijn, maar ik neem aanstoot aan de dubbele standaarden van Lodewijk Asscher”

  1. Ach, den Nederlander moet gewoon op iemand kunnen kankeren om gelukkig te zijn. De joden zijn sinds de Holocaust taboe (daarvoor overigens zeker niet), tussendoor hadden we het Warschauw-Pakt en nu zijn de moslims vogelvrij. Als die in Nederland uitgeroeid zijn, tja, wie zijn er dan aan de beurt? Homo’s? Gehandicapten?

  2. Ik heb niks met geloven.. geloven in een god of geld maakt je wat mij betreft per definitie eerder rechts dan sociaal bewogen.

    Maar goed je heb mensen die christen, joods, moslim zijn of in marktwerking geloven. En een groot deel van de eerst 3 genoemde groepen gedragen zich wel ok moeten ze zelf weten die goden van ze.

    @1 De Joden zijn niet de eerste of enige holocaust (genocide) slachtoffers. En dat stoort me steeds meer want het gebeurd nog steeds. De oorspronkelijke bewoners van N en Z Amerika en de Aboriginals waren en ZIJN dat ook.

    Maar als rechts klaar is met de moslims zijn wederom de joden weer de lul en de rest is zoiezo altijd al de lul.

    Op Stormfront, GS, Telegraf, Elsevies zie je wat rechtsen echt denken en dat alles behalve dat mooie arische blanke ubermensch ras dood mag/moet.

Reacties zijn gesloten.