Nogmaals: Goed Volk is lid van de NSB!

Nauwelijks was de inkt van het vorige bericht over Burgernet bij wijze van spreken droog, of wij kwamen dit tegen van brigadier Ger Roumen, Wijkag_SchWest:

2013-09-04 Henneptweet Roumen 1

Het bericht is er eentje zoals er zovelen zijn afkomstig van een politie die 40-60% van de capaciteit die zij heeft gebruikt om de hersenspinsels van Dickerdak Opstelten na te jagen.

Een niet aflatende campagne ten einde de NSB-instincten in dit land flink aan te wakkeren.

Het zal ons benieuwen hoe lang het gaat duren eer dit soort NSB-zwijnerij van de Nederlandse politie niet alleen meer zal gaan over een plantje maar ook over mensen:

“Hebt u aanwijzingen dat er een voortvluchtige asielzoeker bij u in de buurt zit? Meldt het 0900-8844. Kan ook anoniem via #MMA 0800-7000”

Dat laatste vooral is een goed idee: per slot van rekening is degene die Anne Frank en haar familie anoniem verraden heeft ook nooit bekend geworden.

Wordt lid van de NSB, daar verniel je levens mee.

En meneer Roumen, ga iets nuttigs doen.

Tenzij u natuurlijk over tien of twintig jaar in een beschaafd Nederland beoordeeld en beschouwd wilt worden als ‘fout destijds’.

4 gedachten over “Nogmaals: Goed Volk is lid van de NSB!”

 1. Nou heb ik in mijn huis nu nog schade ( onvergoed ) van een hennepkwekerij die in de flat boven ons zat … dus als er weer een zit geef ik m wel mooi aan ..

 2. Ik hou niet van klikspanerij, en mijn kinderen mogen best een hennepplantje in de tuin, maar echte hennepkwekerijen zijn allang geen onschuldige hobbies meer. Woonhuizen en bedrijfspanden worden er volledig door vernield terwijl de eigenaar van niets weet. Middels indentiteitsfraude staan panden op naam van mensen die er niets mee te maken hebben maar wel de rekening krijgen gepresenteerd. Ze kunnen tot brand en waterschade leiden ook in naburige panden. Het is criminaliteit pur sang, dus oppakken die boeven en de boel te legaliseren.

 3. Zucht…daar gaan we weer. Tal van onderzoeken tonen aan dat als je cannabis uit de criminele sfeer haalt, een heleboel van die ellende die het thans veroorzaakt, ook weg is.
  Ik weet niet wie wel eens rapporten leest van bijvoorbeeld Human Right Watch maar regelmatig wordt er in die rapporten als het over Nederland gaat gesproken over het fenomeen ‘functioncreep’. Met andere woorden: er wordt een hele infrastructuur op touw gezet om een bepaald fenomeen te bestrijden en voor je het weet wordt het voor tal van andere zaken ingezet. BSN is er een voorbeeld van, atomatische nummerplaat herlkenning.
  En een volk dat aan haar eigen digitale en mentale gevangenis bouwt omdat Opstelten wat heeft tegen cannabis en de strijd ertegen big business heeft, wordt op een dag wakker met een schok als het zich realiseert dat het belazerd is en tal van vrijheden kwijt is. En dan is het te laat.
  Dat is de reden waarom ik o.a. zo gebeten ben op die vunzige politie-tweets. Die lui belazeren je.

 4. Weet je wat big business is meneer van der Geest? Illegale cannabis productie. Niet voor de staat, maar voor de crimineel. En dat willen wij graag zo houden!

  Weet u wie de regie heeft over de “war on drugs”? Yep, de U.S.A. En weet u wat de ze daar vroeger hadden? De “drooglegging”, toen was alcohol verboden. En waar hadden ze toen géén last van? Van boeven nie, want die waren veel te druk bezig met drank stoken en zuipen om andere boevenstreken te verzinnen. Maar toen de drooglegging werd opgeheven kwamen al die boeven ineens zonder werk en inkomen te zitten. Dus wat gingen die berooide werkloze boeven doen? Boevenstreken uithalen door rijke mensen en bedrijven lastig te vallen met roofovervallen, oplichting, afpersing, kidnapping etc. Behalve een paar ‘slimme’ boeven die een nieuwe markt hadden ontdekt; drugshandel. Die vielen namelijk alleen maar arme mensen lastig met hun verslavende troep. Dus de V.S. wil de ‘war on drugs’ helemaal niet winnen, en al helemaal niet dezelfde fout maken als met het opheffen van de drooglegging. Als ze namelijk ergens bang voor zijn dan is het voor de werkloze gangster.

  En daarom wordt ook in Nederland cannabis niet gelegaliseerd. Want wat denk je dat er gaat gebeuren als je die drugsbaronnen hun handeltje afpakt? Dan is de Quote 500 weer het haasje!

  Dus wij zijn het met elkaar eens, we worden belazerd, maar niet om de cannabis te bestrijden, maar om het illegaal te houden.

Reacties zijn gesloten.