Meisje van 12 achter doodsbedreigingen

Twaalf jaar nog maar. Op de lagere school. En voor ze het wist had ze een doodsbedreiging op Instagram gezet. ‘Oei oei!’ Ze wist ze niet hoe ze het bericht moest verwijderen. Ze ging in een hoekje zitten en hoopte dat het vanzelf voorbij zou gaan. ‘Betrapt!’
Een goed gesprek en een vermanende vinger waard, zou je zeggen. Ze weet allang dat ze helemaal fout zat. Maar nee, de politie gaat haar voorlopig nog lastig vallen en de kinderbescherming gaat haar kapot evalueren. Justitie gaat zich nog bezinnen op een eventuele straf.
Ik wens je sterkte meisje van twaalf jaar. Hopelijk overleef je de aanslagen die de officiële instanties vanaf nu op je jeugd zullen plegen, en sla je je er heelhuids doorheen.

4 gedachten over “Meisje van 12 achter doodsbedreigingen”

 1. Over bedreigingen op instagram en Pinterest gesproken, wisten jullie al dat die pagina van Bennink verwijderd is ?

  http://www.pinterest.com/janbennink/screenshot-galore/

  Buiten dat, het is altijd triest als mensen online anderen bedreigen, maar de hele overtrokken en panische reactie van de wetshandhavers vind ik zo mogelijk nog erger.

  Het slaat helemaal nergens op om kinderen zo ongenadig hard aan te pakken.

  Overigens net zo triest als het sluiten van diverse scholen vanwege een bedreiging uit Costa Rica nota bene……

 2. Als men de reactie’s op het handelen van dit 12 jarig meisje in de Zeeuwse media leest begrijp je direct waarom ik beweer dat de nazi’s in grote getale onder ons zijn! Pak slaag, van school schoppen en, uiteraard we zijn tenslotte in Zeeland, laten betalen! Het is werkelijk om te kotsen, de reactie’s. Niemand, op enkelen na, vraagt zich af naar het waarom! Waarom deed dit meisje dit? Werd ze gepest? Waren er andere dingen waar wij niets van weten? Nee hoor, vol op het rechts-extremistische orgel. Het meisje voor de rest van haar leven tot op het bot beschadigen, dat is het doel waar zij naar streven. Stelletje strontkevers!

 3. Een doodsbedreiging is niet misselijk en deze 12-jarige mag best weten dat ze wat fout heeft gedaan. Dat kan je haar haarfijn uitleggen en bij bewezen begrip zou de kous af moeten zijn. De basis van de (nu nog) geldende rechtspraak is genoegdoening aan de samenleving, door herhaling te voorkomen.
  Waar komen toch al die idioten vandaan, die dit rechtsbegrip, voortgekomen uit onze “joods-christelijke-humanitaire” traditie, zo snel willen verkwanselen aan middeleeuwse oog-om-oog-principes. Voordat er enig oog is voor de dieper liggende motieven van deze 12-jarige worden de paarden al ingespand en de strop gestrikt.

 4. Ook Wilders dreigde met deporteren, knieschoten etc.etc. Hij werd , geheel ten onrechte, vrijgesproken. Een meisje van 12 jaar dient volgens de mestkeverbrigade van Wilders compleet afgebroken te worden. Uiteraard kun je een doodsbedreiging niet zomaar voorbij laten gaan en dient dat meisje aan haar verstand gepeuterd dienen te worden maar daar hoeven wij niet met ons neus op te zitten. De overtrokken reactie’s stinkt naar volkswraak.

Reacties zijn gesloten.