Het gevolg van de haatzaaipraktijken van Geert Wilders

Ik denk dat we dit incident, waarbij het huis van een Marokkaans gezin in PVV-city Almere op Kristallnachtachtige wijze beklad is met de tekst ‘oprotten’ en een hakenkruis, rustig op het conto van onze nationale knuffelracist Geert Witlers kunnen zetten. Dit is ongetwijfeld door een volstrekt normale PVV-stemmer gedaan, die voor Den Lijder alvast is begonnen met ‘regelen’ dat er minder Marokkanen komen. De definitieve regeling zullen wel die rassenrellen worden waar ‘zeker geen negatieve werking van uit hoeft te gaan’. Het is werkelijk onvoorstelbaar wat een bijna onherstelbare schade zo’n gore, geniepige, achterbakse, smerige, racistische peroxideproefrat in de afgelopen jaren heeft kunnen aanrichten in de maatschappij.

Wilders moet op school zo’n vuil kereltje zijn geweest dat iedereen ophitste en er dan zelf verlekkerd bij ging staan kijken als men elkaar in de haren vloog. Precies hetzelfde doet hij nu nog steeds, maar dan op landelijke schaal met mogelijk dramatische gevolgen. Daarom moet daar paal en perk aan gesteld worden, en als het OM hem niet vervolgt voor haatzaaien kunnen ze zichzelf beter opheffen.

23 gedachten over “Het gevolg van de haatzaaipraktijken van Geert Wilders”

 1. Het valt niet meer (door de “nette” Nederlanders) te ontkennen dat PVV/Wilders proberen steeds Nederland in een etnische oorlog te storten.

  Het bewijs is er overvloedig.

 2. Hebben we een Rechtstaat die aan deze etnische oorlog een halte zou willen toeroepen?

 3. @Nexus, nee: er is geen rechtstaat die aan deze etnische oorlog een halt wil toeroepen. Nederland’s hoogste rechtscollege namelijk – de Hoge Raad – is verworden tot een verlengstuk van etnisch zuiveraar Henk Bres die behalve Nederland wil zuiveren van pedoseksuele mensen het land ook blijkens zijn gejoel in de Bürgerbräu-keller op 19 maart j.l. wil ontdoen van Marokkanen….
  Zo staat het ervoor en ik denk dat ik nog wel eens Marokkaanse moeders moet gaan escorteren als ze hun kinderen in veiligheid naar school willen brengen…
  Met dank aan tuig als Samsom, Spekman en Asscher as well.

 4. Hier trouwens de link over dat stuk drek dat de moed mist om te blijven staan voor wat ie gebruld heeft als hem daarover het vuur ook maar een heel klein beetje aan de schenen gelegd wordt: http://www.omroepwest.nl/nieuws/22-03-2014/hagenaar-henk-bres-%E2%80%98minder-marokkanen%E2%80%99-was-onhandig
  Zo zijn fascisten: als je ze confronteert met hun streken of als je ze tegengas biedt is het huilie huilie en één of andere variant van ‘ich habe es nicht gewuesst, bitte nicht schiessen’…Tuig van de richel al dat PVV-schorem.

 5. Almere kent al sinds jaar en dag Wilder’s stom…stormtroepjes, vraag maar na bij ‘de MKB’ers’ aldaar (lol).

  Afstoten, dattum, gelijk Fryslan. ;-]

 6. Wilders is een verbeten recalcitrante schooljongen. Zijn gelaatsuitdrukkingen zeggen genoeg. Een verbitterde uitstraling. Dr Phil kan zo met hem aan de slag. Wellicht is er nog iets van te bakken. Wij namen in het verre verleden dit soort schooljongens (het is van alle tijden) niet serieus. Geen aandacht verder besteden aan dit soort types was het motto. Het stopte vanzelf. Zielig en eenzaam dropen ze af. Dat zal Wilders ook zo vergaan.

 7. @Henk, nee dit stopt niet vanzelf. Dit is een etterend gezwel dat steeds meer aantast. Zeker in een tijd dat vele zich puur Hollands achtende landgenoten zich verongelijkt voelen.

 8. De Teleraaf haalde het uit “Almere Vandaag”. Hier het hele verslag (omdat dat meer informatie biedt en niet alleen sensatie):

  Gepubliceerd 30 april 2014 14:40 | Laatste update 30 april 2014 14:40

  ALMERE / BOUDEWIJN VERLEG – Het discriminatiemeldpunt Bureau Gelijke Behandeling houdt het onderzoek van het bekladde huis in Almere Poort in de gaten. Het bureau gaat kijken wat nou precies het motief van de bekladding kan zijn.

  Vannacht werd aan de Roald Amundsenstraat een huis door nog onbekende personen met racistische teksten bespoten. Op het huis stonden leuzen als ’oprotten kutmarokkanen.’ Directrice van Bureau Gelijke Behandeling Arja Kruis spreekt haar afschuw uit over het incident. ,, Ik vind het goed dat de politie erbij betrokken is en dat er meteen een buurtonderzoek is ingesteld.’’ Kruis geeft aan dat ze benieuwd is wat er uit het onderzoek komt. Eén van de doelen van het onderzoek is kijken of dit incident verband houdt met de ’minder Marokkanen’-uitspraak van Geert Wilders, die de politicus eerder dit jaar maakte, verklaart ze.

  Door het hele land merkt het bureau een stijging van meldingen sinds de speech. Opmerkelijk is volgens Kruis dat de klachten niet alleen van Marokkaans-Nederlanders afkomstig zijn. Kruis: ,,Ook Surinamers, Turkse en autochtone Nederlanders maakten melding van discriminatie.’’ De meeste klachten krijgt het bureau van kinderen die op school worden gepest of van werknemers die op kantoor de dupe worden van discriminatie. ,,Bijvoorbeeld dat iemand ziet dat zijn collega opbelt en dan de telefoon opneemt met: ,Met Geert Wilders.’ Of dat er ‘minder, minder, minder’ wordt geroepen.’’

 9. Ach, kijk, het gebruikelijke xenofobie jegens allochtone collegae wordt uiteindelijk zichtbaar.

  Men deed tot nu toe alsof het niet bestond.

  “Ons kent ons”, hè? Doch is het een scheve, afglijdende vlak.
  Indien het niet ophoudt, zal het alleen maar erger worden.

 10. @Henk, damage control gebruiken, he?

  Jammer, maar jou argumenten hebben het aan de Nuremberg proces niet volgehouden.

  Fascisme bestrijd je niet met stilzwijgen, omdat het collaboratie heet.

 11. Over dat haatzaaien (?) van Geert Wilders gesproken: als ik in het artikel van Laurent lees hoe hij de PVV-leider omschrijft met een hele stijl aan scheldkanonades tegen Wilders dan is Laurent geen haar beter! Houdt die vent nou echt alleen maar van zichzelf of van Marokkanen en nodigt Laurent soms elke dag in zijn huis Marokkaanse criminelen uit die een nog veel grotere hekel hebben aan “ongelovige” autochtoonse Nederlanders? Als dit soort lui bijvoorbeeld misbruik maken van de gastvrijheid van Laurent en zij hierna zijn huis vernielen, alles van waarde daar meenemen, Laurent gruwelijk aftuigen en hem gaan uitmaken voor hond, varken, homo of smerige ongelovige dan wil ik eens weten hoe hij daarop gaat reageren. Laat hij bijvoorbeeld de Marokkanen met een blij gezicht (dat ontsierd is door blauwe ogen, bloedneus, bulten, schrammen en bloed) uit en wuift hij hen lachend gezicht uit (een huilend gezicht zou hij kunnen onderdrukken )met een zakdoek en vraagt hij aan zijn ” gasten” of ze hem de volgende keer nog eens willen beroven, zijn interieur verbouwen of hem komen afranselen? De haat tegen allochtonen hebben talloze autochtonen niet van Wilders geleerd maar meer door de rotte appels onder die lui en sommige linkse politici die de fout maakten hen voor te trekken boven sommige autochtonen. dit hele probleem kan alleen worden opgelost als iedereen in Nederland gelijk wordt behandeld, we meer respect voor elkaar tonen, allochtonen die zich wel fatsoenlijk gedragen blijven steunen en degenen die zich gedragen als zwarte schapen harder aanpakken. Ik heb persoonlijk ook een hekel aan racisme en xenofobie omdat ik zelf voor 25% Surinaams bloed bezit maar ik ben er evenmin een voorstander van om Wilders te gaan uitschelden of hem dood te wensen!

 12. Jee Jules zoveel gelul in één reactie , zijn dat “duindorpse verhaaltjes verhaaltjes voor het slapen gaan ” ???

 13. @Jules: er is een groot verschil tussen mij en Wilders: ik wil niet Minder Mensen van een bepaalde etnische achtergrond vanwege hun etnische achtergrond, ik wil minder racistisch tuig zoals Wilders in dit land, en het lijkt me heel leerzaam voor dat soort tuig om eens te leren hoe het is met de nek aangekeken te worden. Alleen in hun geval zal dat zijn op basis van hun onhygiënische ideeën en niet op basis van hun etniciteit.

  Ik wens Wilders helemaal niet dood, maar hij heeft er het volste recht op om helemaal kapotgescholden te worden zolang hij van zijn positie misbruik maakt om mensen tegen elkaar op te zetten. En daar ga ik mee door totdat dat stuk schorem uit het zicht verdwenen is.

 14. @jules, dank je voor je voorbeeld selectieve verontwaardiging.

  De onderliggende toon is zeker Xenofoob.

 15. ’t Jong.

  Laat me raden. Net als alle mensen op deze aardbol heb jij rood bloed.

 16. @Laarmans, in elk geval heeft die ’t Jong menselijk bloed….

 17. Jules.
  Het grote verschil tussen Laurent en Wilders is, dat Laurent, mocht hem overkomen wat jij hem toewenst, zijn “gasten” individueel (terecht!) klootzakken vindt. Niet omdat ze ooit uit Marokko stamden, maar omdat ze zich grof misdragen hebben.
  Wilders haat deze lui, crimineel of niet, omdat ze ooit uit Marokko stamden, niet perse omdat ze crimineel zijn. Het eerste is normaal, het tweede verdient correctie, desnoods door scheldkanonnades.
  Je zegt het bijna zelf: “dit hele probleem kan alleen worden opgelost als iedereen in Nederland gelijk wordt behandeld, we meer respect voor elkaar tonen, allochtonen die zich wel fatsoenlijk gedragen blijven steunen en degenen die zich gedragen als zwarte schapen harder aanpakken.” Je hoeft alleen “allochtonen” door “mensen” te vervangen en je bent al stukken dichter bij de waarheid.

 18. Wilders’ familie beschrijft hem als een voormalig probleemkind (inkoppertje: hoezo voormalig). Maar als hij het hierboven beschreven gezwel niet was, dan wellicht een ander wel. Bedenk hoe in de politiek en de media beloond wordt, wat een leraar op het schoolplein met lede ogen ziet misgaan. Geen wonder dat zoveel leerkrachten afhaken – en dat stemmen voor veel mensen steeds minder zin lijkt te hebben.

 19. @ Al Bakrastani, aan je naam kan ik opmaken dat jij misschien ook van Marokkaanse of Arabische komaf bent. Omdat ik in het verleden op internet al genoeg discussies heb gevoerd met allerlei allochtonen en autochtonen over Geert Wilders, Adolf Hitler, WO II of wat dan ook is het natuurlijk begrijpelijk dat, gezien alle meningsverschillen, niemand het altijd met elkaar eens kan zijn. Maar je gaat mij toch zeker ook niet wijsmaken dat, als jij een boos verhaal zou schrijven over figuren die je niet mag, anderen dit géén gelul zouden vinden? En heb je als kind voor het slapen gaan nooit “Duindorpjes” verhalen gelezen over Heinrich Himmler, het hoofd van de SS? Die kerel was namelijk pas écht gek op bepaalde groepen extremistische moslims die vaak zeer antisemitisch waren! Hij heeft tijdens WO II vele tienduizenden van dit soort moslims uit Joegoslavië en Rusland ingelijfd bij de Waffen-SS om de geallieerden te bevechten en in het oosten honderdduizenden joden uit te roeien. En natuurlijk waren er eveneens duizenden moslims die tegen het nazi-regime streden maar de atheïstische dictator Jozef Stalin heeft op zijn beurt tienduizenden katholieken, protestanten, orthodoxen, christenen én moslims naar Siberië verbannen of vermoord om daarna hun kerken, kloosters en moskeeën te vernietigen! En mocht op dit verhaal misschien nog commentaar worden geleverd dan is het wie weet een aanrader om naar documentaires over WO II te kijken waarin evengoed werd aangetoond dat elke partij zich wel eens aan verkeerde dingen heeft bezondigd daar we allemaal goede en slechte kanten hebben, geen één mens uitgezonderd. In mijn hele leven ben ik zelfs genoeg allochtonen (zowel Marokkanen, Antillianen, Surinamers, Chinezen, Japanners Indiërs en zelfs indianen) tegengekomen waar ik heel goed mee overweg kon en heb hen dus nóóit met racistische of xenofoben scheldkanonades.
  @Cornelius, in mijn eerdere reactie heb ik niet gezegd dat ik Laurent toewens wat ik heb aangekaart want dit was alleen maar een voorbeeld als zoiets werkelijk kon gebeuren. Bovendien was mijn grootvader Jules Vismale Sr. een volbloed Surinamer die in Nederlandse krijgsdienst zat en tijdens WO II een blanke Canadese piloot ondergedoken hield in zijn café in Vlijmen voor de Duitsers maar de arme kerel werd later gefusilleerd door de geallieerden wegens “desertatie”! Bovendien had mijn opa tijdens en na de oorlog al genoeg moeite om sommige blanke racisten (waaronder de nazi’s) letterlijk en figuurlijk van zich af te houden. En hij was verder heel goed bevriend met de meerderheid van autochtoonse Nederlanders (waaronder een Jehova Getuige) en dus ook met fatsoenlijke allochtoonse Nederlanders. Als hij daarnaast nog had geleefd en een discussie met Wilders ging voeren waarbij racisme was bovengekomen dan weet ik precies hoe mijn opa daarop zou reageren!

 20. Jules.
  Na je hele verhaal begrijp ik niet zo goed dat je een onderscheid wenst te maken tussen allochtonen, autochtonen en welke bevolkingsgroepen dan ook. Je hele verhaal geeft aan dat je de goedheid, of slechtheid van een mens alleen kan beoordelen naar het individu, niet naar afkomst. Daar kunnen mensen niets aan doen, wel aan de keuzes die ze maken. Jouw opa kwam uit Suriname en daar kon hij niets aan doen. Dat hij een piloot schuil hield is een (moedige!) keuze. Anderen in een hoek trappen omdat ze niet bij een groep kunnen of willen horen, is ook een keuze, evenals .
  Er is niemand of niets dat Wilders verplicht om op moslims, buitenlanders, Marokkanen of wat dan ook in te hakken, het is zijn eigen keuze en daarop rekenen we hem af.

Reacties zijn gesloten.