Martin Bosma blijkt zelfs voor PVV te hysterisch

Het gaat helemaal flex in die PVV, mensen. Nu weer blijkt dat Wilders eind vorig jaar nogal een beetje lichtelijk in paniek geraakt was vanwege een op handen zijnde publicatie van een tamelijk hysterisch boek van Martin Bosma, waarin deze zich een door bruine en zwarte communisten overweldigd Europa voorstelt waarin mutanten zoals hijzelf daar zijn zwaar onderdrukt zullen worden.

Dit alles uiteraard zorgvuldig gepland door ‘links’, specifiek met hulp van agitators in de vorm van Wim Kok, Adriaan van Dis, Paul Witteman, Maartje van Weegen en Pia Dijkstra.

Geert ‘Vrijheid van Meningsuiting’ Wilders had dit boek het liefst tegen willen houden, maar gelukkig voor Wilders’ gemoedsrust zag uitgeverij Prometheus/Bert Bakker niets in dit nieuwe visionaire vergezicht van Bosma, wat volgens Wilders ‘geweldig nieuws’ was.

7 gedachten over “Martin Bosma blijkt zelfs voor PVV te hysterisch”

 1. Ja, die Maartje van Weegen…da’s een linke tante hoor. Oppassen geblazen * proest*.

 2. Als Bosma eruit stapt, of eruit gestapt wordt, beide opties zijn aannemelijk, is Wilders ten einde.
  Hosanna deze dag!

 3. Wilders gaat door, ook zonder Bosma of wie dan ook. Dat is nog een overeenkomst met Hitler. Hitler was geen top-down dictator zoals zijn collega’s. Hij zette ook nauwelijks beleid uit. Hij spuwde wat vage ‘ideologie’ en liet dan de kwijlende en likkende honden onder hem erop los zodat zij ermee konden doen wat ze dachten dat in lijn van de Führer zou moeten zijn. Hij liet die honden dan met elkaar wedijveren wie de trouwste was. Vandaar dat de uitkomsten van het politieke en maatschappelijke proces van Nazi Duitsland vaak zo bizar waren. Het enige dat Wilders hoeft te doen is een rottend stuk vlees in de arena gooien en wachten tot de fascistische maden erlangs omhoog kruipen.
  Aan de andere kant. Hitler zonder Goebbels was wellicht problematisch voor hem geweest. Maar om Bosma nou met Goebbels te vergelijken..

 4. ” Wees voorzichtig met mb…” zou Hij geschreven hebben.

  Zou dit letterlijk betekenen: ” Wees voorzichtig met mijn bips..”?

 5. Echt paranoia die Bosman. Van zulke gekken moet zelfs Geert gek worden. 🙂

Reacties zijn gesloten.