Stemmen op een genocideverheerlijker

Nee, deze keer heb ik het niet over Kees van der Staaij, de xenofobe gek van nazi-collaborateurspartij SGP die destijds zo hartelijk moest lachen om de suggestie van een fascistische wanna-be massamoordenaar om de bevolking van Gaza fysiek uit te roeien. Vandaag heb ik het over het wormvormig aanhangsel van Smurfen-Führer Wilders, Marcel de Graaff.

Voor ruim tweehonderdvijftigduizend van de door hem vervloekte Euro per jaar gaat hij namens een miljoen geestelijk gemankeerden in het door hem evenzo vervloekte en geminachte Europese parlement zitten en zich kapot zitten te lachen om al die imbecielen die hem aan dat gemakkelijke, riant betaalde baantje hebben geholpen.

Maar dat is nog niet het ergste!

Hij zal daar in één fractie zitten met een antisemiet die de Holocaust een onbetekenend detail van de geschiedenis vindt en die van mening is dat de mensen in Afrika en zeker zij die de euvele moed hebben met gevaar voor eigen leven deze kant op trachten te komen maar uit te roeien middels het ebola-virus. Ook Marcel de Graaff is van mening, net als Jean Marie Le Pen en Kees van der Staaij, dat het uitroeien van mensen op grote schaal – het plegen van genocide derhalve – een heel aanvaardbare praktijk is waar je zelfs, zoals in het geval van van der Staaij, hartelijk om kan lachen.

Dit vonden wij in ons uitgebreide archief van de hand van de lijsttrekker voor de Europese verkiezingen namens die volstrekt normale partij met volstrekt normale standpunten en volstrekt normale vrienden als daar zijn homo-haters, antisemieten en SS-verheerlijkers:
2012-10-27 juichen over uitroeien Moslims in Myanmar - PVV

Opdat wanneer u zich als kiezer realiseert met wat voor nazi’s u zich thans steeds meer inlaat, u niet kunt zeggen ‘Ich habe es nicht gewusst.’

17 gedachten over “Stemmen op een genocideverheerlijker”

 1. Jaahaaaa nou en???

  Hij haat teminste islam en zeg dat buitelanders eruit moete
  En hij kom teminste op voor ons want hun wille sinteklaas afpakke en hij wil onze traditie houwe.

  Dus daarom stemmen we zowiso op zulke politici,ongeacht leugens,wachtgeld,slaris,verdraaingen…het gaat om die buitelandr en moslims en daarom hoe dan ook stemme we op hem…al moete we aan de geelhonger lijen of op straat leven.
  Vanwege de buitelanders en islam blijven we stemmen,is ons doel ja daarom

  Antisemitisme,jodenhaat,homohaat maak niet uit….ze haten moslims en buitelanders en daarom blijven we erop stemmen hoe dan ook.
  Dat is wat tokkies zeggen
  Kijk wanneer zulke vunsen stemmen mogen zal je dit soort rethoriek altijd hebben met racisten en haattuig van de pvv

 2. Beste natte neel, ga met je natte kutje (piemeltje?) aub thuis je anomieme gerief halen! PS Hoorde tot mijn verbijstering (ik was dat ook als 40 jaar docent levensbechouwing!) dat onze Marcel godsdienstdocent is/was. Dan moet hij toch wel tot de SGP (en Breivik/Wilders) kruistochtenjongens horen, die met zwaarden en nu met Ebola-virus alle moslims, te beginnen bij de asielzoekers, willen uitroeien! Begrijp me goed, moslimterroristen moeten als Breivik en schijnheilig geweldloze Wilders met zijn Weltkrieg tegen islam even hard worden aangepakt!

 3. @Joost TIbosch
  Het lijkt mij duidelijk dat natte neel sarcastisch is. Ik verzoek u uw taal tegenover haar te matigen. Dank u.

 4. Ralph, het is inderdaad hopeloos. Laat hij regeren en zich zo ontmaskeren, de enige oplossing.

 5. @Joost Tibosch: dat dácht ik dus al van die De Graaff, met zijn stuurse grefokop! Zou zo iemand toch wel eens graag zijn PVV-ideeën met het idee van naastenliefde uit zijn bijbel willen zien rijmen.

 6. Men denkt onterecht vaak dat pvv aanhangers zullen schrikken van geerts vrienden of diens antisemitisme en facistische gedachtengoed.
  En de homohaat..ik denk eerder dat die aanhang dit meer een mooie bijeenkomstigheid is van hun beweging…ze zullen dit niet hardop roepen omdat antisemitisme en homohaat gevoelig ligt en niet onder de noemer vrijheid van meningsuitting mag vallen…maarrre de pvv aanhang ziet dit als drie vliegen in een klap.

  Dus hopen dat de pvvaanhang verontwaardigd zal zijn zo van..nee echt? Joh hou op meen je dat nou? De pvv antisemitsche vrienden en homohaat?
  Nou dan stoppen we meteen met geert hoor….jahoor ze kijken elkaar zo stiekum aan met bijna lachmondje en zeggen nou eh oke dag hoor ja zeker erg dat antisemitisme en homohaat…nou reken er maar niet op dat ze de pvv zullen laten vallen,eerder harder steunen.

 7. @Neel, dat is het ‘m dus: die pvv-tokkies schrikken nergens van, het kan niet bruin en vunzig genoeg, voor feiten zijn ze totaal ongevoelig en de minachting voor mensenlevens is grenzeloos…

 8. Mag ik er in dit verband op wijzen dat we niet alleen met genocidiale tokkies te maken hebben en ook niet alleen met notoire fascisten maar zelfs met fatsoenlijke mensen, wat zeg ik, geridderde mensen, die pleiten voor genocide onder het mom van natuurbescherming. Neem bijvoorbeeld figuren als de Bilderberger von Lippenstein en het moederskindje Prins Karel in het VK die namens WWF naar vermindering van de wereldbevolking streven, of de tot ridder geslagen David Attenborough:

  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Attenborough
  Attenborough has repeatedly said that he considers human overpopulation to be the root cause of many environmental problems. In The Life of Mammals, he made a plea for humans to curb population growth so that other species will not be crowded out. In 2009 he became a patron of Population Matters (formerly known as the Optimum Population Trust), a UK charity advocating sustainable human populations.

  Population Matters researches climate change, energy requirements, biodiversity, and other environmental factors in relation to population numbers. It campaigns for population stabilisation and gradual decrease to sustainable levels for both the world and the United Kingdom. In 2009, the organisation issued a study asserting that contraception was the cheapest way of combating climate change. [3]

  Ze praten nog niet over ebola, maar dat komt door het verschil in beschaving tussen deze mensen en de tokkies. Maar de boodschap is hetzelfde.

 9. Leo

  “…made a plea for humans to curb population growth so that other species will not be crowded out”

  “population stabilisation”

  Geen woord over genocide, of uitroeiing middels het een of ander zoals Ebola.

  En ja, de hoeveelheid mensen is o.a. van directe en indirecte invloed op het milieu. Dat is hetgeen men stelt.

  Maar goed, gezien dat je er ook ‘even’ op moest wijzen dat o.a. von Lippenstein ‘een Bilderberger’ zou zijn, ben je verder ook niet bepaald serieus te nemen. Sites voor aluhoedjes zijn elders.

 10. Ik ben blij verrast. Kijkt U even mee:
  21:40 uur
  Nieuwe percentages (definitieve prognose)

  CDA: 15,2 procent
  PVV: 12,2 procent
  PvdA: 9,4 procent
  VVD: 12,3 procent
  D66: 15,6 procent
  GroenLinks: 7,3 procent
  SP: 10,0 procent
  ChristenUnie/SGP: 7,8 procent
  Partij voor de Dieren: 4,2 procent
  50PLUS: 4,2 procent

  Bron: Ipsos ( http://nos.nl/liveblog/651357-live-wie-wint-de-verkiezingen.html )

  Hoe gaat Dead Cat dit uitleggen? Ben benieuwd …

 11. @ Joke, Het is misschien wat kort door de bocht, maar in een neergaande spiraal is alles mogelijk. Werd er niet onlangs nog om sterilisatie geroepen door de zionist Winter? Ik zag een paar jaar geleden een kaart van Afrika met daarop aangegeven hoeveel miljoenen hectaren grond daar voor de bevolking (soms gewapenderwijs) ontoegankelijk worden gehouden onder het mom van natuurbescherming. Met alle gevolgen van armoede, werkeloosheid en uitzichtloosheid van dien voor de lokale bevolking. Eens kijken of ik die kaart nog kan vinden. We zien verder dat in het kader van de genetisch gemodificeerde landbouw het kleinschalige boerenbestaan onmogelijk wordt gemaakt met dezelfde gevolgen van dien, zie o.a. de berichten over massale zelfmoord onder Indiase boeren. Het lijkt off-topic, maar ik wilde maar aangeven dat de ‘ebola’ en ‘dobber-neger’ brullers gedijen in een klimaat waarin nu al wereldwijd een beschaafde vorm van genocide plaatsvindt.

Reacties zijn gesloten.