Nederland staat pal tegen Den Rusch (zolang het geen geld kost waarschijnlijk)

Er kan ook niet iets opmerkelijks gebeuren in dit land of je kunt er op rekenen dat het stompzinnigste deel van de bevolking zich naar voren dringt. Door op viaducten naar lijkwagens gaan staan kijken als vakantiebesteding, bijvoorbeeld (#respect!),  en nu weer dit:

Veel Nederlanders weigeren door de ramp met vlucht MH17 nog langer op Russisch gas te stoken en koken. Energievergelijker Gaslicht.comwordt plat gebeld met vragen van mensen of hun energiebedrijf gas uit Rusland levert. (AD)

Ik vraag me af hoe lang dit heldhaftige gedrag stand zou houden als de eerste gastekorten zouden optreden, vooral als dit mensen in hun portemonnee zou gaan raken. Ik schat: een week.

8 gedachten over “Nederland staat pal tegen Den Rusch (zolang het geen geld kost waarschijnlijk)”

 1. Ik heb minder probleem met Russisch gas dan met uit door Amerikaanse door fracking verkregen producten , daar is deze plotselinge ruggegraat natuurlijk uit voortgekomen , de Amerikanen willen hun handelsoverschot reduceren door Fracgas te verkopen , dat ze claimen bij de eigen bevolking dat ze het hele land en parken vernielen om energieonafhankelijk te zijn , ach …

 2. Elke rechtse tokkie weet sinds jaar en dag helemaal zeker dat DE Russen steeds verschrikkelijke dingen doen – zoals Gaza plat bombarderen en vliegtuig MH17 uit het lucht schieten en vliegtuig MH370 ergens laten verdwijnen. DE Russen hebben ook de afgelopen jaren hele reeks oorlogen gestart – tegen Joegoslavië, tegen Irak, tegen Afghanistan, tegen Syrië, tegen Libië enz.

  Deze reeks kijkend, vraag ik me af of we niet als voltallige volk onder de rubriek Cognitieve Dissonantie van Wikipedia moeten komen te verschijnen of zullen we dit gewoon aan De Telegraaf en media Consortium overlaten?

 3. @AlBakra, schijnt dat er nieuwe onderzoeken over het vervuiling en simpelweg vernietigen van het milieu in de VS gemaakt zijn die direct onder het totale censuur van de fracking (!!) oiliemaatschappijen verdwenen zijn.
  Doch is er nog steeds hoop omdat de Amerikaanse burgers geven het steeds niet op en er zijn rechtzkken gestart om de waarheid openbaar te maken.
  In de tussentijd moeten we opletten voor dat wat Kamp in ons land uitspookt.

 4. “Ik vraag me af hoe lang dit heldhaftige gedrag stand zou houden als de eerste gastekorten zouden optreden”

  Ik kan evt. hier in GR de gaskraan wel even dichtdraaien, hoor. ;-p

 5. veel van mijn facebook vrienden zijn Amerikanen waarvan men in Nederland al amper geloofd dat ze bestaan ( Links, milieubewust ) dus ik zie veel post over niet alleen fracking maar ook de belaberde infrastructuur waar die olie mee vervoerd word , oude pijpleidingen , ontsporende treinen ect ect ect

 6. Vandaag ook in de Media. Nederland gebruikt maar 5 % Russisch gas. De rest komt uit Groningen. En de Amerikanen lopen al gas gewonnen met Fracking, u weet wel, die methode die in Groningen voor aardbevingen zorgt, aan te bieden aan ons landje.

 7. Wie had ook weer de grootste lof over dat gedoe wat zo leuk “dag van nationale rouw” werd genoemd? De gemiddelde emo-geile Nederlander! Toch? Dus wat doe je dan als de dagelijkse verslaggeving van terugkeer van slachtoffers tot verveling gaat leiden? Dan zoekt het volk een nieuw verzetje.

  De oudste dochter van Poetin woonde sinds twee jaar met haar Nederlandse vriend Jorrit Faassen (33), die van 2007 tot 2010 in Rusland, onder andere bij Gazprom, werkzaam was, in de luxueuze woning. Na het drama met het vliegtuig van Malaysia Airlines is er in Nederland enige commotie ontstaan over het verblijf van Maria in het land.
  Burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum stelde op Radio 1 zelfs voor om de dochter van Poetin het land uit te zetten. Achteraf kwam hij op die uitspraak terug omdat hij het ironisch bedoeld zou hebben. Toen daarna ook het adres van de verblijfplaats van Maria en haar vriend uitlekte, was het hek van de dam. Er gingen stemmen op om te demonstreren bij het appartementencomplex van het paar.
  Aldus de media.

  Ziehier de diepgang van “het volk”!

Reacties zijn gesloten.