Openbaar Ministerie gaat demonstratietje onderzoeken

Wel HONDERD islamistische dwaallichten hebben in Den Haag een demonstratietje gehouden waarbij Annabel Nanninga van GeenStijl zich afgrijselijk BEDREIGD voelde, en ook helemaal niet begreep waarom  een paar moslims een enorme schurfthekel hadden aan het sinds meer dan tien jaar racistische en anti-islamitische haatblog GeenStijl.

Enfin, even afgezien van de verwaarloosbare problemen van bloggertjes die het ineens over persvrijheid gaan hebben; het kalifaat kan niet meer ver weg zijn en daarom gaat het Openbaar Ministerie een heusch onderzoek doen.

Het zal mij benieuwen of ze daar ook (minstens) vier maanden over gaan doen, zoals bij het onderzoeken van de 5000 aangiften tegen Geert Wilders vanwege een overduidelijk haatzaaiende actie voor een nationaal publiek op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen.

14 gedachten over “Openbaar Ministerie gaat demonstratietje onderzoeken”

 1. Kijk zo werken trollen.
  Infiltreren als demonstrant of als journalist,de boel opstoken ruzie zoeken beledigen,wachten op een reactie en jahoor protestactie verpest.

  Op deze manier worden die moslimprotesten de kiem ingesmoord zo doen we dat denkt nanninga,powned,elsevier enz…..
  Zo makkelijk en goedkoop en doeltreffend.
  Erg vervelend die anti israeisch oorlogsvoeringl of anti pvv of pro gaza bijeenkomsten…hmm laten we de trollen maar sturen dan houd het snel op,en zal de rechter deze eerder verbieden.

  Wat denken ze wel die moslims in nederland te protesteren met de joods christelijk humanisme opgezette samenleving,hoewel we wel kerk en staat gescheiden houden?? O oke dan.
  Maar toch joods christelijk in een van kerk en staat zijnde samenleving

 2. Dus erg oppassen voor dit soort journalistes en boekenschrijfsters,allemaal ingehuurd om moslims te bekeren en hun geloofsbelevenis te verlaten.
  Met pesterijen,boeken schrijven,islamkritiek,verboden proberen op te leggen,taks op hoofddoeken,duizenden haatblogs en twitteraccounts,rechtse pest media,islam bashende politici en bewegingen,haatberichten onder mediakoppen hoopt de duivel dat de moslim geen kans krijgt om in vree het geloof te kunnen belijden.

  Alles wordt uit de kast gehaald om moslims te pesten,vooral om ze te bekeren..men wil zooooooo graag dat moslims de islam opgeven..waarom?

 3. Het wordt nog een heuse nek-aan-nek race tussen Nederland en Noorwegen welk land de eer mag opstrijken om de eerste internationale afdeling van het IS kalifaat te worden. Voorlopig is Noorwegen de favoriete kandidaat en daarom heeft men daar de opperste staat van paraatheid uitgeroepen ter bewaking van de grenzen, vliegvelden, havens en spoorwegstations. Om van stadhuizen, supermarkten, sportvelden en kindercreches niet te spreken. Ook de politiereserve wordt opgeroepen.

  http://www.dagbladet.no/2014/07/25/nyheter/innenriks/politireserven/terror/34504410/

  ‘Politireserven er en trent styrke som kalles ut, kles opp og brukes til enklere politioppgaver som for eksempel vakthold, sier han’.

  ‘De politie reserve is een getrainde eenheid die opgeroepen wordt, een uniform aangetrokken krijgt en wordt gebruikt voor eenvoudige politietaken, bijvoorbeeld ergens wacht houden’.

  Het demonstratietje van 100 man in Den Haag is vooralsnog onvoldoende reden voor het IS kalifaat om zich in Nederland te vestigen. Dus Noren: ‘pass paa’.

 4. Ik schreef duivel ja..ik zou niet weten wie anders zo graag iemand van het rechte pad van geloof wil helpen.
  Of wat iemand anders er mee zou willen bewerkstelligen.

 5. In 2002 heeft de NVU een kort geding gewonnen dat ze hadden aangespannen omdat een bepaalde gemeente hen geen toestemming had gegeven een demonstratie te houden. Sindsdien heeft geen enkele gemeente het aangedurfd om dergelijke extreme clubs een voet dwars te zetten (alleen tegendemonstraties willen nog wel eens illegaal verklaard worden, want gevaar voor de openbare orde). Vandaar dus dat de gemeente Den Haag in haar verklaring zegt ‘dat het grondrecht om te demonstreren zo fundamenteel is dat alle Nederlandse burgemeesters ervoor moeten zorgen dat ook mensen met een omstreden mening een demonstratie kunnen houden. Ook als die door anderen als schokkend wordt ervaren.’ Als dit gevalletje nou dan toch als te schokkend wordt ervaren, dan verwacht ik óók dat NVU-achtigen voortaan niet meer hun ding mogen doen.

 6. Dit is voor het OM natuurlijk DE oplossing van een groot probleem. Als ze dit niet vervolgen, hoeven ze ook Wilders niet te vervolgen.
  Voor mij dus al twee redenen om deze en andere idioten te vervolgen voor racistische uitingen. Muts Nanninga staat hier wat mij betreft buitenspel met haar eigen fijne, twijfelloos lang gewenste privé-aangiftetje tegen iin blikjesgooier.

 7. O tempora, o mores!
  Demonstraties van studenten in Den Haag werden altijd en steevast rücksichtlos in elkaar getimmerd na een half uur lopen. Gewoon omdat de Haagse agenten een hekel hadden aan die elitaire, verwende snotjongens met hun dure opleiding. Maar dat zeiden ze er natuurlijk niet bij.
  Toch begon het op te vallen. Nu lijkt Den Haag iets meer op een wereldstad, afgezien van het journaille.

 8. Je kan die demo van gisteren wel zo leuk wegzetten, feit is dat in mijn bloedeigen stad er genoeg plekken zijn waar ik echt niet met keppel op over straat zou durven lopen.
  En ik weet echt wel wat daar gescandeerd werd, hoe slecht mijn Arabisch ook is….dat was gewoon ‘Dood aan de Joden’. Maar daar rep je niet over natuurlijk, lekker makkelijk.

  Daarbij kan je kan zeggen wat je wil over GeenStijl, en ik ben echt geen liefhebber van ze, maar zo gericht met haat zijn ze niet; meerdere malen voel ik mij door hun beledigd, alsook moslims dat zijn, en weet ik veel wie nog meer, maar dat weet men van ze, en ze pretenderen ook niet iets anders.

  En dat kun je van de organisatoren, en hun demonstranten, van gisteren niet zeggen…: Pro-Gaza?? Bulshit!!

 9. Weer een reden om gen aandacht aan Gaza te geven , maar de voorpagina vol te plempen met de belevenissen van de Mujihaddin van de Vrije Haatwoorden Annabel Nanninga …

 10. Michiel Mans , redacteur bij the post on line is een handtekeningen actie begonnen met als doel om van Aartsen tot aftreden te dwingen. Kamerleden stellen ook al vragen. Nou ja, kamerleden! Kamerleden van VVD,CDA,SGP en, je raad het nooit, PVV. Zeg maar, rechts crimineel Nederland. Er schijn Dood aan de joden geroepen te zijn. Nou en? Tijdens iedere voetbal zondag schijnt dat geroepen te worden, nooit Kamervragen of actie’s zoals van mijnheer Michiel over gehoord of gezien! Mijnheer Daniel Elliot durft niet met een keppel op door Haagse straten te lopen. Waarom niet? Rechts Nederland nog nooit horen ouwehoeren over keppeltax! Trouwens, wat is het verschil tussen het roepen van “dood aan de joden” en “dood aan Palestijnse kinderen en hun moeders” of “steriliseren die Palestijnen”? Het ene mag niet en het andere wordt toegejuicht door notoire Israel aanhangers! Compleet gehersenspoeld door de Nederlandse media! Israel heeft volkomen het recht verspeeld zich een democratische rechtstaat te noemen! Israel is verworden tot een theocratische dictatuur! Geen haar beter dan de Taliban of Isis!

 11. Oh god, is die aandachtshoer Mans tegenwoordig actief bij Bert ‘Rifapen’ Brussen?

 12. Het geldinfuus van Geen Stijl, de Telegraaf heeft vandaag weer eens een echte Televraag aan haar lezers voorgelegd.Deze luidt: wat vindt u belangrijker, het verbod op haatzaaien of het recht op demonstratie en de vrijheid van meningsuiting.Het antwoord laat zich raden: het verbod op haatzaaien. Het woord hypocrisie is nog te zwak uitgedrukt, want het is juist de onvolwassen puber van het concern aan de Basisweg, genaamd Geen Stijl dat koploper is op het gebied van het beledigen en demoniseren van moslims en het uitleggen van een tapijt voor lijfelijk geweld tegen deze Nederlandse bevolkingsgroep. De kogel in meervoud komt binnenkort van rioolrechts, de nazaten van de moordenaars van de gebroeders de Witt.

 13. Ook leefbaar rotterdam jaja hun weer..gaan vragen stellen of de gaza manifestatie zondag in rotterdam ook nader bekeken kan worden,leefbaar gelooft niet..of begrijpt dat niet..dat de manifestatie op een persoon na vredig is verlopen.

  Daarom gaat de bekende leefbaar partij vragen aan het college stellen of er meer buitensporigheid was en de politie en burgemeester dit niet bekend wilde maken.
  Leefbaar is nogal niet gecharmeerd van islam daarom.

  Zij waren ook tegen de benoeming van aboutaleb in eerste instantie.
  En wilden ook ooit straatorgels inzetten om allochtonen weg te jagen.
  Zij wilden ook een pssssst verbod door allochtonen.
  En wilden niet dat er een bord met gezellig ramadanfeest bij de fontein op het hofplein kwam.
  En waren nogal bezig met die paar examendiefstalletjes van een islamitische school.
  En nog veel meer.

 14. Laarmans,

  Het antwoord op die vraag in de telegraaf is simpel..BEIDE want de PVV gebruikt deze twee in combinatie!!

  Zou handig zijn als er een pvv of rechtse protestmars komt,en met opzet iemand met een isis vlag erbij laten lopen…wellicht is op deze manier ook iemand door een rechtse groep met die isisvlag gaan lopen bij die gaza manifestatie
  Kijken of er dan een geheel verbod op protestmaken voor die groep komt.en burgemeesters met tokkie handtekeningen worden afgezet!

  En leefbaar komt klagen
  En pvv komt klagen
  En powned komt interviewen
  En geenstijl komt interviewen
  En esther en pam blogjes erover schrijven….

Reacties zijn gesloten.