Borstvoeding in restaurants – ik weet de oplossing!

Welja, ik kan mijn kont niet keren hier of er ontstaat een heusche polemiek over borstvoeding in restaurants. Twee kampen. Kamp 1 heeft een tamelijk walking dead achtige associatie met borstvoeding in restaurant plastisch omschreven als “een hangtiet met een volledig afgekloven tepel waar nog een korst verdroogde melk van de vorige voeding zit”. Kamp 2 neemt het op voor de rechten van Het Vrouwmensch:

Vrouwen zijn nog steeds tweederangsburgers, zo gauw het met de mannen wat minder gaat moeten zij rechten en vrijheden inleveren. Baan kwijt, thuis zorgen, binnenblijven met de baby moeten ze, een bh dragen, zorgen dat geen tepel zichtbaar is niet te uitdagend gekleed gaan, etc. Het wordt steeds erger.(bron)

Hoog tijd voor wat rationaliteit in dit debat dus.

Je kan discussiëren of het esthetisch verantwoord is om naar een vrouwenborst te kijken terwijl je zit te eten. De meningen zijn verdeeld. De ene vrouwenborst is ook de andere niet. Sommige vrouwenborsten zijn smakelijker dan de andere. De babies weten er van mee te praten. Smaken verschillen.

Maar dit is bezijden Het Punt. Het Punt is: flikker op met je kutbabies uit het restaurant.

Een hapje eten voor twee personen in een middelmatig restaurant kost tegenwoordig al snel 100 euro. Waarom vraagt niemand zich af of ik het leuk vind om dit rib uit mijn lijf tot stof te doen vergaan in een ambiance die wordt vergeven van mokkende pubers die alleen maar meegaan met pa en ma omdat ze een nieuwe mobiel willen, rond rennende kleuters met een overdosis suiker, laat staan krijsende babies die jengelen over moedermelk. I mean come…….. on……..

SODEMIETER OP.