Knoop dit in je oren: Nederlander vindt hoofddoek PRIMA

Dit kunnen de islamofoobjes in hun hol steken:

Ongeveer driekwart van de Nederlanders heeft er geen moeite mee dat sommige vrouwen hun haar bedekken. Bijna tweederde vindt het vanzelfsprekend dat hoofddoeken nu ook worden verkocht bij typisch Nederlandse ketens als HEMA. Dat constateert althans de stichting Cup of Culture, die onderzoekbureau Motivaction een representatieve steekproef liet uitvoeren onder duizend personen (Trouw).

Persoonlijk vind ik een hoofddoek helemaal drie keer niks, vooral niet die zwarte met zo’n slurfje aan de achterkant, maar ja ik ben dan ook HEEL ERG KRITISCH. Ik vond die geel blauwe LPF dassen ook niks en dat is ook vanzelf weggegaan zonder dat ik er bevlogen actie tegen heb gevoerd à la Wilders en Halsema. Broeken die op de knieën hangen vind ik niks. Bontjassen vind ik niks. Moderne spijkerbroeken vind ik niks en zo kan ik nog wel even doorgaan. “Ja maar hoofddoekjes is islamisering van Europa” sure. En daarover jammeren is de debilisering van Europa.

5 gedachten over “Knoop dit in je oren: Nederlander vindt hoofddoek PRIMA”

 1. Als die islamisering zo erg is, dan hadden er al veel meer vrouwen met een hoofddoek op gelopen en zelfs meer dan die 150 in een burka. Kortom, gelul van een dronken aardbei. Lekker burgers bang maken voor eigen gewin. (wilde nog iets toevoegen, maar was tegen de regels, dus niet gedaan 😛 )

 2. Angst voor het onbekende en het vreemde is weer een van die hobbies van rechts. Tenzij ze er dik aan kunnen verdienen dan is het ineens wel weer goed of kijkt men de andere kant uit.

  Hoofdoekjes prima hoor zelf heb ik altijd het idee of de dames in kwestie er werkelijk zelf voor hebben gekozen zoiets te dragen. Maar dat kan natuurlijk. Persoonlijk vind ik het een vorm van vrouwen onderdrukking of in ieder geval een uiting daarvan. Maar om te zeggen doe dat ding af want je ben in Nederland. Nee. Ik hoop dat die vrouwen dat uitzichzelf gaan doen en eens laten zien dat mannen hun baas niet zijn.

  Wat mij ook altijd bevreemd is dat in landen als Iran en Turkijen er juist heel veel vrouwen zelf van dat ding af willen en dat ze het hier juist gaan dragen als een soort van protest (althans dat wordt ook gezegd).

  Als je dan iets tegen hoofdoekjes zou moeten willen doen dan ook de zwarte kous in dat veel engere staphorst of urk. Dat zijn vaak pas echte enge mensen die hun kind polio laten krijgen omdat het de wil van god is en andere niet meer van deze tijd zijnde idioterieen.

 3. Europa Islamiseert niet. Er is geen gevaar van de Islam. Laten we ons met de echte vijand bezighouden: de kapitalisten. Zij spelen het volk tegen elkaar uit d.m.v. racisme, seksisme, etc.

 4. 2 – Leon

  Zo’n 50 jaar geleden Leon liep 3/4 van de Nederlandse vrouwelijke bevolking ook met een hoofddoekje rond.
  En dit was geen teken van een bepaalde godsdienstige uiting maar gewoon tegen de kou.

Reacties zijn gesloten.