Kamer wenscht geen Endlösung van het Marokkanenprobleem

Veel mensen denken dat Joden voor WOII in tegenstelling tot de Marokkanen nu volstrekt oppassende burgers waren, maar niets is minder waar. De Joden waren vijanden van ons volk, ze zagen er vreemd uit, ze hadden rare handeltjes, ze slachtten op barbaarse wijze hun beesten, en, ook niet onbelangrijk: de directe aanleiding tot de Kristallnacht was een heusche Joodsche daad van Terrorisme.

Dus besprak men toen overal de Final Solution van het Jodenvraagstuk.

Of Jodenprobleem, zo u wilt.

De uiteindelijke oplossing werd als ik me niet vergis gevonden in een massale “evacuatie” der Joden. Dit gebeurde tijdens de beruchte Wannsee conferentie.

Nou en tegenwoordig hebben we dus een final solution van het Marokkanenprobleem nodig. Om dit te organiseren hebben de liberale Nederlanders een heusche “Partij voor de Vrijheid” in het leven geroepen.

Helaas voor deze Partei für die Freiheit heeft de 2e Kamer dus geen zin om een Endlösung van het Marokkanenprobleem-debatje te houden. Dat moeten ze dus maar bewaren voor een teambuildingsessie ergens in een mooie blokhut in Beieren of zo.

4 gedachten over “Kamer wenscht geen Endlösung van het Marokkanenprobleem”

  1. Wilders organiseert met Stürzenberger (PI-Die Freiheit) een WAHNSEE Konferenz zur Endlösung der Marokkanerfrage. Berchtesgaden? Wolfsschanze? Neurenberg? Braunau? 😈
    Ziezo, dat was weer een driedubbele #DagelijkseGodwin voor vandaag.

Reacties zijn gesloten.