PVV-proleet Fritsma eist sanctie tegen gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam wringt zich in duizend bochten om te proberen te functioneren ondanks het Haagse proletenbeleid. Beetje lullig om over lijken te gaan en zo. Met name het op straat in de kou laten kreperen van asielzoekers echter schijnt bovenaan het lijstje van PVV-proleet Fritsma te staan die erg teleurgesteld is nu de Notweg asielzoekers (overigens verre van dankzij de gemeente Amsterdam) een dak boven hun hoofd hebben. Dus nu moet Amsterdam daarvoor bloeden. Vindt Fritsma. Wij zeggen alleen maar hahaha vieze goorlap hou je bek nou en zoiets zal de minister ook wel zeggen maar dan in andere termen.

6 gedachten over “PVV-proleet Fritsma eist sanctie tegen gemeente Amsterdam”

  1. Amsterdam, de stad van de Dokwerker en het Anne Frank Huis. Een stad die geleerd heeft waar vervolging en razzia’s toe kunnen leiden. Een stad die de les wél heeft geleerd!

  2. Maar ik geef geen drie rijksdaalders voor de gezindheid van Maarten van Poelgeest en zijn partij, laat staan die andere coalitiepartijen.

  3. @3: Arnold:

    Precies. Hij zegt dan wel illegalen niet actief te gaan zoeken, maar wat is het verschil, creperen doen ze toch wel dankzij de PvdA. Van de sociaal-democraten moet je het maar hebben.

  4. Later voor het boek “Hoe heeft het ooit zover kunnen komen -deel 15: we schamen ons kapot en wir haben es nicht gewusst”

Reacties zijn gesloten.