BREKEND: VVD-proleet Azmani “SCHRIKT” van integratierapport SCP

WAT EEN SCHOK. Er is zowaar een rapportje gepubliceerd over de relaties tussen autochtonen en allochtonen. Oh gruwel. En wat blijkt: hier staat niet in dat de allochtonen de afgelopen 15 jaar extra zijn gaan houden van autochtonen. DIT ONDANKS HET CHARME-OFFENSIEF van de autochtonen de afgelopen 10 jaar. Men denke aan Pim! De man van “dit land is het zat c’est ca”! Men denke aan Rita Verdonk: de asielzoekers zijn adequaat verbrand! Men denke aan Geert! Tientallen miljoenen moslims uit Europa deporteren! EN NOG HOUDEN ZE NIET VAN ONS! Kortom die buitenlanders hebben er nog steeds niks van begrepen. Dus wat dachten ze bij de VVD? Weet je wat we zetten gewoon onze eigen kut-marokkaan in. Onze lichtgetinte excuus-knakker. Onze huisneger. Onze bloedeigen nestbevuiler. Hé rifaap: typ jij even een persberichtje naar het ANP dat je er van schrikt. We hebben dat abonnement bij het ANP niet voor niks.

Okay okay okay moest Azmani gedacht hebben terwijl hij een nieuw typlint in zijn faxmachine schoof. WALLA. Schrik bericht geplaatst!

Want dit is dus NIEUWS in dit land. Als VVD-parvenu Azmani zogenaamd schrikt. ALLE media nemen dit dan over. En alsof dat niet genoeg is maakt Azmani er ook een twietje van. En zo verdient Azmani zijn 8 ruggen per maand. Zeg niet dat dit geen prestatie is.

7 gedachten over “BREKEND: VVD-proleet Azmani “SCHRIKT” van integratierapport SCP”

 1. Zullen nu wat “corrigerende” tikjes uitgedeeld worden als in Almelo – ter correctie van de onjuiste houding?
  Extra allochtoontje pesten?

  Misschien is het echt tijd dat de overlast van VVD-ers wordt aangepakt.

  Tijd voor een VVDMeldpunt.nl – waar je bij voorbeeld het overlast van dronken VVD-ers, arrogante VVD-ers, VVD -ers die willen dat iedereen hun handje kust, corrupte VVD-ers, VVD-boeven, VVD-ers die als levensdoel allochtoontje pesten hebben, worden aangemeld voor nader onderzoek.

  Die ou ook gecombineerd met en PVVMeldpunt.nl kunnen opgericht worden want eigenlijk een pot nat.

 2. Azmani heeft alleen de naam van zijn Marokkaanse vader , verder een heel Nederlands uiterlijk én tussen Nederlanders opgegroeid … dus geen F-in idee van wat allochtonen aan discriminatie en afwijzing ervaren …

 3. “..dus geen F-in idee van wat allochtonen aan discriminatie en afwijzing ervaren …’

  Maar dit is natuurlijk de doorsnee vvd-er.

 4. Geschrokken, € 8000 per maand exclusief luxe onkosten vergoeding voor Malik Azmani Zijn enige werk tot nu: één lullig ANP bericht. Stop het pamperen van pluchezittende VVD’ers.

Reacties zijn gesloten.