Asielzoekers krijgen wél gratis Anouk en wij niet en dat is niet eeeerlijk

Verslagje van Kerstavond in de Vluchtkerk bij Socialisme.nu:

Het is de middag voor de grote avond. Overal waar Younes komt, wordt hij aangeschoten. In de kerk moeten continu dingen geregeld worden, en hiervoor een centraal aanspreekpunt zijn valt Younes zwaar. Vanavond houdt hij een toespraak, en hij is nerveus. Een van onze broeders die nu nog vastzit is Mouthena. Vanuit de vluchtelingengevangenis Kamp Zeist wenste hij iedereen een prettig nieuwjaar, en benadrukte dat mensen moeten doorgaan met actievoeren.

De kerk staat vol met stoelen, en er zijn hapjes. Ciraque, ‘monsieur gitariste’, is aan het soundchecken. Met een halve studio en verlichting die zijn, klinkt Ciraque veel beter dan op de demonstraties, toen hij alleen een megafoon had. Als we later met 30 mensen naar de soundcheck van Anouk luisteren, hebben we eigenlijk een mini-concertje van een van ’s lands bekendste artiesten gehad. Wat een stem, zeg. Zij verzorgt een verrassingsoptreden (socialisme.nu).

7 gedachten over “Asielzoekers krijgen wél gratis Anouk en wij niet en dat is niet eeeerlijk”

 1. Die Lullo van een Marcel de Graaff miste een AK47 bij een plaatje van biddende Moslims in de vluchtkerk …… Natuurlijk meteen een groots persbericht van Veronica Dochter ANP en meteen geregurgiteerd in wat in Nederland “de Pers ” schijnt te zijn 😥

 2. @3 – Le Roi danse

  Die had ik nog niet gezien, knap waardeloos.

  Kop bij dit artikel is wel van toepassing op de reageerders – Onze daklozen eerst – Wanneer is het nationaal socialisme weer opgestaan?

 3. Zal Marcel de Graaff al de hoogte zijn dat zijn geliefde land Zwitserland hun artiesten ‘Heilsarmee’ niet mogen afvaardigen naar het Eurovisie Songfestival, omdat het christenen zijn?
  https://www.youtube.com/watch?v=FKbzOIab0yM
  Ik verwacht kamervragen – Anouk moet verboden worden naar Malmö te gaan…

Reacties zijn gesloten.