”Leon de Winter wil genocide op moslims” een samenzweringstheorie?

De schrijver, Mihai Martoiu Ticu, noemt zijn eigen artikel op Joap een “samenzweringstheorie” maar hoe kan het een samenzweringstheorie zijn wanneer alles wat er staat gewoon klopt?

Genocide is de makkelijkste oplossing voor de opkomende overbevolking, klimaatverandering en schaarste van overlevingsmiddelen. De conservatieven willen grote delen van de wereldbevolking uitroeien. Het water, grondstoffen en landbouwgrond blijven dan voor hen over. Daling van de wereldbevolking resulteert in minder afval, vervuiling en klimaatverandering.

En als Europa en de VS onbewoonbaar worden dan kunnen conservatieven ook nieuwe lebensraum in andere delen van de wereld kiezen, waar het klimaat leefbaar blijft en de grond nog vruchtbaar. Bovendien kan De Winter ook lebensraum voor Israël scheppen, zonder anticonceptie in het Palestijnse water te doen.

Dit verklaart waarom de conservatieven zoveel haat tegen moslims en allochtonen zaaien. Ten eerste, als ze nu de 3,1 miljoen allochtonen in Nederland uitroeien, dan is er minder consumptie en Nederland heeft minder overlevingsmiddelen nodig (Joop).

Best een goed accuraat verhaal.

5 gedachten over “”Leon de Winter wil genocide op moslims” een samenzweringstheorie?”

 1. Ik zou de geestelijke dispositie van Leon de Winter anders, -maar niet sympathieker-, duiden.
  Binnenkort in dit theater!
  :-*

 2. Het is geen parodie, nee. Het is de consequentie van wat gek rechts (een pleonasme langzamerhand) verkondigt.

 3. @3: Arnold:

  Op de LP “Kernergie nee bedankt” staat onder andere een nummer over de moord op Karen Silkwood.

  Moest ik aan denken, en ook aan:

  “Zie hoe ze alles vernietigen, uit winstbejag”. Zelfde LP, toch? Ik heb hem inmiddels aan de jongere generatie gegeven. Antiek.

  Zong ik uit volle borst mee toen mijn stem nog geleek op engelengezang in plaats van op het gekras van een schorre kraai.

 4. Gek rechts is zeker geen pleonasme, gek links wel. Laat die islam maar lekker teruggaan naar de zandbak, kunnen ze daar theedoeken en baarden dragen, en lekker middeleeuws leven naar hun achterlijke maatstaven.

Reacties zijn gesloten.