VVD: zorgcentrum voor alleen moslims? Mag niet

Enge moslim boehoehoehoe
Enge moslim boehoehoehoe
Wanneer er eens een stel, we noemen maar eens wat, Joden, een zorgcentrumpje voor Joden opricht: geen probleem. Idem voor katholieken, zwarte kousen, zen-boeddhisten, scientology en flying. Hoor je de VVD nooit over.

Maar oh oh oh stel je voor: moslims willen een zorgcentrum voor alleen moslims? Ja dat kan natuurlijk niet. Zo rollen de “liberalen” bij de VVD.

24 gedachten over “VVD: zorgcentrum voor alleen moslims? Mag niet”

 1. Het zou de integratie ook niet bevorderen, lees ik. Hè ja, laten we al die bejaarde moslims eens gaan integreren, wat die ook niet voor een straatterreur veroorzaken, niet normaal meer!

 2. Tsja, Limboland is gedeeld VVD/PVV-land. De ‘Liberalen’ moeten toch iets doen om hun electoraat uit te breiden. Dus doen we een Wilders en gaan een potje Moslimmetje-pesten, misschien trappen de PVV-stemmers erin.

 3. Een zorgcentrum alleen voor ouderen bevordert de saamhorigheid tussen baby’s en palliatieve zorg behoeftigen ook niet

 4. @5, inderdaad – krijsen over Moslims als afleiding manoeuvre voor de Roermondse VVD-Maffia.
  Vergeten we v/d Ray gauw, weetjewel.

 5. Nou, ik vind het maar een raar idee hoor, een zorgcentrum alleen voor moslims. Waarom zouden niet-moslims er niet bij mogen? Hetzelfde geldt trouwens voor die andere zorgcentra. Vooral dat voor scientology lijkt me eng.

 6. Dat doet hier niet ter zake. Het stikt daar van de katholieke zorgcentra, dus kun je met goed fatsoen dit ook niet verbieden. Voor alle Nederlanders hoort hetzelfde recht te gelden, dus ook voor bejaarde moslims.

 7. Zorgcentrum voor oude homosexofilia’s mag ook.
  Roze rimpels heet het geloof ik. Wat is het verschil ?

  Ik moet er niet aan denken om daar ooit te zitten, gaat ook niet gebeuren, maar sommigen lijkt dat leuk. Nou, allemaal blij, kan mij het schelen.

 8. Begin jaren negentig zat mijn vader in Den Bosch in een verzorgingshuis speciaal voor Indische Nederlanders en Molukkers. Was toen geen enkel probleem. We moesten er trouwens niet aan denken dat die oude, gesloten man zijn laatste jaren moest gaan slijten tussen mopperende autochtone Nederlanders wiens Brabants dialect hij amper kon verstaan. Misschien later iets voor blonde Geert met zijn Indische roots?

 9. @11: Frans:

  [ mopperende autochtone Nederlanders ]

  Deze opmerking is absurd, omgekeerd racisme. Indische Nederlanders en Molukkers mopperen net zo goed. Ik kan me veel redenen indenken waarom het fijn is om zo’n verzorgingshuis voor Molukkers te hebben, maar jouw reden vind ik raar.

 10. De wens is natuurlijk dat ze naar hun eigen land terug gaan , waarna hun uitkering met de volgende bezuiniging word stopgezet ….

 11. @14 .. Da’s Kiera hoor , Rotjeknor , , Ik spreek Algemeen Belachelijk Nederlands met een vleugje Zaans en een sprinkeltje Engels .. maar zingen in die taal doe ik absoluut niet 🙂 Heb persoonlijk niets tegen het Brabants of Zeeuws -Vlaams , maar weet hoe onverstaanbaar mijn grootmoeder was voor wie niet met haar was opgegroeid .. Je moet wél een beetje met je buren kunnen communiceren … ( het was wel grappig , in haar weigering te intergreren in het noorden bleef mijn oma het Zeeuws Vlaams van rond 1920 spreken .. waardoor al in de jaren 80 bij bezoeken aan haar geboortestreek de kinderen moesten vragen aan hun ouders wat tante Guusta nu weer bedoelde … )

 12. @17: Bakra:

  [ Zaans en een sprinkeltje Engels, Vlaamse tongval ]

  En dan ook nog een blanke katholieke Chinees, gaat nog niet eenvoudig worden voor jou een tehuis te vinden ; )

 13. @17 Waarom niet alle Zaankanters bij elkaar in één tehuis, nou vooruit één plaats met een hek er omheen en een slagboom met een molen aan een sloot en op ieder toilet een zak cacaobonen als luchtverfrisser. Zo lang ze maar niet gaan zingen!

 14. homosexofilia’s? Klinkt als een pas ontdekt wervelloos weekdier. Moeten we daarvoor al rimpelopslag faciliteren?

 15. @20: Amstel

  Nou kijk, het zit zo: Een homo- of hetero-sexueel klinkt zo sexueel. Pedosexueel zelfde laken een pak.
  Het Latijn: Filio ( in heterofiel, homofiel, pedofiel) vind ik erbij horen. Vriend van, zoon, van.et cetera.
  Ik wil graag dat vanaf nu uitsluitend nog het woord in combinatie wordt gebruikt: pedosexofilia, heterosexofilia, homosexofilia. Men voelt zich tot méér aangetrokken dan tot sex, toch?

  Ik zit nog wat te dubben over bisosexofilia’s, dat klinkt wat naar hoestsiroop. Of lesbosexofilia’s. Misschien lesbasexafilia’s? Nee, lijkt teveel op een plantensoort. Soort begonia. Ik kom er wel uit.

  Let maar op, binnenkort kent men niet anders meer dan deze combinatie.

 16. Filia , dat is latijn voor dochter … toch …

  Homofruitis , Hetrofruitis , Pedofruitis, Lesbofruitis misschien , Genietend van …. dat dekt meer dan sex alleen

Reacties zijn gesloten.