Arnoud van Doorn (ex-PVV) op non-actief bij Boy Scouting

Arnoud van Doorn (ex-PVV Den Haag) mag in zijn eigen ogen dan misschien nog een soort superheld zijn die undercover narcoticabrigadetje speelt, bij de De Haagse scoutingvereniging Stanley 55 is hij voorlopig toch even uitgedobdobdobt, want daar trekken ze het niet helemaal dat hij een soort IRT-affaire op kleine schaal met puberinfiltranten aan het opzetten was:

‘Dat hij lekt uit gemeenteraadsstukken, is zijn probleem,’ aldus voorzitter H. Gielen. ‘En dat er een alarmpistool is aangetroffen daar zijn wij niet blij mee, maar daar kunnen we als groep nog wel een stukje in meeleven. Maar dat hij ook wordt verdacht van handelen in softdrugs, daar kunnen wij niet aan voorbij gaan.’

6 gedachten over “Arnoud van Doorn (ex-PVV) op non-actief bij Boy Scouting”

 1. Lullig voor hem, maar een zeer verstandig besluit van.

  Overigens een belachelijke uitspraak, van die voorzitter H Gielen, over dat het AvD zijn probleem is dat het e.e.a. “gelekt” is. Hij heeft niet echt het besef wat een ‘voorbeeldfunctie’ is, van zij die met kinderen werken? Een wapen kan hij, hoewel sprekende voor meerdere personen, zelfs in meegaan? Nee, een kind zou ik zeker niet aan hem toevertrouwen. Het evt. “maar hij is zo goed met de kinderen” is m.i. verder volstrekt irrelevant.

 2. Eigenlijk raar , een goeie blow draaien is net zo technisch als een goeie knoop leggen …

 3. @3, zoals wie dan? Kom ‘es met wat voorbeelden, aangezien je het over meerdere personen hebt. Doel je op pedofielen? Indien het antwoord daarop ja is, dan het vriendelijke verzoek om de rest van je leven die ranzige onderbuik van je dicht te metselen met gewapend beton. Een enorme plaat voor je harses heb je m.i. al.

  @Bakra, de gemiddelde scout kan waarschijnlijk geen tulpje draaien. 😉

 4. Luister eens deze criminele breivik-fascist is alleen maar op non-actief bij de padvindertjes. Goed nieuws lijkt me.

 5. “Maar dat hij ook wordt verdacht van handelen in softdrugs, daar kunnen wij niet aan voorbij gaan.’

  Is dit als lek over de belangrijkste nevenactiviteiten van de PVV-leden bedoeld?

Reacties zijn gesloten.