U bent een arme sloeber en dat dient afgestraft

Dus u heeft misschien heel bewust gekozen voor een woning in een wat ‘mindere’ wijk, omdat u uw geld liever aan wat anders uitgeeft, maar in de meeste gevallen zult u daar gewoon wonen omdat u zich nu eenmaal niet meer kunt veroorloven in dit land met – ondanks de crisis –  nog steeds waanzinnige woonlasten.

Welnu, in dat geval weet Independer.nl raad; die verhogen dan namelijk even de premies van uw verzekeringen die met uw overlijdensrisico van doen hebben, want die zijn grofweg afhankelijk van waar u woont.

DEN HAAG – Er komt een onderzoek naar mogelijke discriminatie door verzekeraar Independer.nl, dat de premie voor een overlijdensrisico baseert op de postcode van de verzekerde. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het College voor de Rechten van de Mens, heeft minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën de Tweede Kamer woensdag gemeld. (Telegraaf)

Independer.nl was ooit een onafhankelijke verzekeringsvergelijkingssite, maar hebben op zeker moment uitverkoop gehouden en zijn nu gewoon voor 77% eigendom van Achmea. Maar toch gewoon die naam handhaven hè.