Gaat Rutte Erdogan de les lezen over zaak-Yunus?

Lodewijk Asscher (PvdA)
Lodewijk Asscher (PvdA)
Misschien wel niet. Weliswaar hebben we een hoop spierballentaal gehoord van Asscher over die rot-Turken die zich met hun eigen zaken moeten bemoeien want wij doen hier in Nederland altijd alles perfect, maar nu blijkt juist in de zaak-Yunus dat ons onfeilbare systeem de nodige steken heeft laten vallen. De reden dat Yunus hier nog is, is niet omdat het hier zo super-geweldig, en daar in Turkije bij zijn biologische ouders zo afgrijselijk erg is, maar omdat Bureau Jeugdzorg Haaglanden blijkbaar heeft lopen kloten.

Dus Rutte/Asscher: veel succes.

7 gedachten over “Gaat Rutte Erdogan de les lezen over zaak-Yunus?”

  1. “Gaat Erdogan Rutte de les lezen,” zou ook de titel geweest kunnen zijn. En passender wat mij betreft. Bureau Jeugdzorg Haaglanden heeft blijkbaar een uitspraak van de rechter naast zich neergelegd. Hoezo rechtsstaat?

  2. Maar wat blijft hangen bij het plebs is de hetze die de Telegraaf Media Groep aan het voeren is teneinde olie op het vuur van het racisme te gooien.
    Met paginabrede, schreeuwerige koppen als die van afgelopen zaterdag: “Turken op ramkoers”.

  3. Als Asscher nou eerst eens zijn huiswerk deed, voordat hij dappere uitspraken bezigt, zou hij misschien wat minder vaak afgaan.
    Jeugdzorg heeft een perfect staaltje willekeur laten zien. Een, of een paar mensen wisten het kennelijk beter en beginnen met liegen en verdoezelen. Ik dacht eigenlijk dat Jeugdzorg er was om het belang van het kind en niet de eigen belangen te behartigen.

  4. Ongelooflijk staaltje pinkwashing van het schorem dat even de sociale werkplaatsen opheft en daarmee zeventigduizend “gehandicapten” van de “warmte van een baan” berooft. Afleidingsmanoeuvre en ook nog eens moslimbashen.

  5. Asscher heeft voor zijn beurt gesproken, beschikte niet over feitenkennis en krijste maar wat,hij begint steeds meer op Wilders te lijken.In plaats van Erdogan even ‘uit te leggen hoe pleegzorg in Nederland werkt’ Ik wens hem daar érg veel wijsheid toe,mag hij eerst beginnen met z’n excuses aan te bieden aan de biologische ouders van Yunus. Asscher heeft laten zien dat hij volkomen incapabel is voor z’n functie. 😡

Reacties zijn gesloten.