5 gedachten over “Politie sjoemelt met tapverslagen”

  1. De politie is er ook alleen maar om de belangen van de heersende klasse te beschermen, of ze het nou zelf weten of niet.

  2. In een normale democratie leidt dit geval tot rep-en-roer in de Parlement. De Staat is niet meer heilig want de politie zelf maakt het belachelijk en onbetrouwbaar door haar eigen handelingen.

    Dit betekent vragen aan de Minister die verantwoordelijk is voor de Chef van de Politie.

    Indien in ons land de Politie met falsificaties bezig zou zijn, hebben de boeven en de rechercheurs hun plekje omgeruild.

  3. Het meest bizarre is nog de reactie van het OM: er is niks aan de hand, moet kunnen wat ze hebben gedaan en uiteindelijk heeft meneer (de verdachte) toch iets fouts gedaan en dus gaan we gewoon verder met vervolgen. Aldus de parttime muts die zich na de moedermavo Officier van Justitie mag noemen. Het niveau! En die carrière-sufferts in de Tweede Kamer stellen GEEN vragen en die crimineel (zie IRT-affaire) die ze staatssecretaris hebben gemaakt, hij gaat gewoon door met zijn personeel met illegale acties.
    God hebben melij met dit volk…..

  4. @4,” En die carrière-sufferts in de Tweede Kamer stellen GEEN vragen ” Die lamstralen hebben het te druk met debatteren over een “Endlösung der Marokkanerfrage”..

Reacties zijn gesloten.