Politiehond scheurt man aan flarden

20 minuten lang. Blijkbaar aanleiding voor het OM (vreemd hoe komen ze erbij?) om te twijfelen aan de “integriteit” aan de politieman met de hond, die na afloop van het incidentje het inmiddels geboeide “slachtoffer” (quotes van de Telegraaf) ook nog vol in de ballen schopte. Dat laatste was “niet zo handig” vindt het OM. Tip: als de politie je komt arresteren vanwege een akkefietje laat je dan eerst even een half uurtje verscheuren door een hond. De rechter spreekt je dan vrij (NRC).

2 gedachten over “Politiehond scheurt man aan flarden”

 1. Dat de politie criminelen arresteert is en goede zaak.

  Dat de politieman zijn eigen frustraties op de arrestant loslaat is van een ander kaliber en blamage voor de Politiekorps.

  De Staat heeft een voorbeeldige functie. De ambtenaren van de Staat ook. De verdachte geniet de bescherming van de EVMR. Deze gebeurtenis reikt naar marteling door middel van een hond.

  “DOOR DUISTERNIS KON HOND NIET WORDEN GESTOPT”

  Lulkoek voor goedgelovigen. Dit is een flagrante onwaarheid want mensen die honden voor de politie trainen weten dat de hond moet met een woord gestopt kunnen worden. dit is de bedoeling van de opleiding voor honden.

  Of heeft de betrokken politieagent zijn eigen hond van thuis voor dit geval meegenomen en tevens het kans voor een werkplek in Abu Graib gemist?

Reacties zijn gesloten.