10 gedachten over “Richtlijnen OM voor toegestane leuzen bij protest kroning”

 1. Dus, nu weten jullie het voor eens en altijd: Prins Dikkop heeft net als zijn mama een heel teer en kwetsbaar zieltje en er staat een leger onderknuppeltjes als mevrouw Smit klaar om dat te beschermen. Jullie doen toch wel op 30 april GEZELLIG hè!!!
  Man man wat een volstrekt debiel land is dit zeg. Nog erger dan de ergste bananenrepubliek die je je maar kan voorstellen. En feestvieren met een familielid die de Schreibtischmörder is van 30.000 onschuldigen? Liever niet zeg. Of is dit zo’n strafbare tekst? Sue me trut!

 2. Nou die tekst van dat koningslied impliceert inderdaad dat de koning een teer zieltje heeft en dat ie beschermd moet worden

 3. Begrijp ik het nu goed dat we niet mogen zeggen dat Alex een domme flapdrol is met een videlasnol? Dat zijn namelijk we dingen die soms in me opkomen. Zeker nu Nederland zo hysterisch aan het doen is .
  Als iemand zegt dat Alex een grote superheld is dient daar dan geen compensatie tegenover te staan tenslotte?
  Overigens vind ik die Alex minder erg als zijn vrouw gezien die op een huwbare positie gekomen is door bloed .
  Nu kunt u wel zeggen dat zij daar niets aan kon doen dat haar vader een verschrikkelijke man was maar dat hele gedoe rond de kroning heeft alles te maken met de voorvaderen van alex . Hij mag koning worden door zijn ouders – waarom mag maxima dan koningin worden met zulke ouders?
  Dat steekt me nog het meest . Niet dat Alex voorvaderen van die schatjes waren . In tegendeel . Willem 1 was een ordinairde dictator die door een buitenlandse mogenheid (Engeland) illegaal op de troon gezet werd .
  Een legitiem vorst is hij derhalve niet.
  Maar waarom mag ik die man niet uitmaken voor iets vervelends terwijl mensen in de tweede kamer dagelijks burgers voor rotte vis uitmaken?
  Kennelijk mag je alleen maar je mening uiten wanneer deze extreem rechts is EN oranjegezwelgd

 4. Jullie houden je wel een beetje in hé?
  Je kunt nu wel denken dat je alles maar over Willem kunt zeggen, maar dat gaat dus echt niet.
  Straks krijgt hij dit onder ogen en dan heb je het gedonder in de glazen.
  Iedere keer dat hij er aan denkt begint ij te huilen.
  Stel je voor wat een afgang dat is als het bij de kroning gebeurt.
  Dan denken we het absolute dieptepunt qua koningshuis gehad te hebben met het “koningslied” en dan nog een huilende prins?
  Stop zeg ik, genoeg is genoeg.
  Als jullie zo doorgaan moet de kroning uitgesteld worden, erger nog, misschien wel afgelast..
  Bij nader inzien, ga rustig door!!!

 5. Inmiddels heb ik begrepen dat dat ‘videla snolletje’ afziet van de troonsbestijging in het land dat meer begaan lijkt te zijn met het politieke lot van een staatssecretaris die qua vunzigheid niet of nauwelijks onder doet voor Videla dan met dat van één van zijn inmiddels vele slachtoffers:

  http://www.nrc.nl/youp/2013/04/20/973/

 6. Duidelijk wordt dat de STASI controle nog fijner georganiseerd was dan de huidige wannabie STASI dienaren.

  Mevrouw zegt dat de beoordeling voor meningsuiting bij de politie(!) ligt, wiens vertegenwoordiger zij is, maar tevens kan niet vertellen welke criteria zouden toegepast worden. Dit betekent dat in het ene geval mogelijk iedereen die tegen het feest is, opgepakt kan worden, wegens onduidelijke criteria.

  STASI ging minder verder door – ze gaven er duidelijk van tevoren aan welke leuzen zullen toegelaten worden en welke niet.

  Dit leidde altijd tot verbolgen reacties in de Westerse pers. Bij de uitspraken van deze mevrouw dus niet.

 7. Baisiprincipe van de Rechtspraak en tevens de Rechtstaat is dat er mag geen waag normstelsel zijn. De regels moeten onomstotelijk helder voor iedereen zijn. Dan weten de burgers hoe ze zich aan de regels moeten houden.

  Derhalve gaat dit uitspraak van de vertegenwoordiger van de Politie door de enorme vaagheid ervan tegen de Rechtsstaat en vrijheid van meningsuiting in.

 8. Bovenop kondigt deze mevrouw aan dat de politie zal de “Russische methode” laten toepassen – in eerste instantie mensen gaan arresteren. Daarna pas beoordelen of sommige toch vrij zullen komen want per slot van rekening niets gedaan.

  Of deze werkwijze bij onze pers dezelfde verbolgen reacties zal oproepen als in het geval met demonstranten arresteren in Rusland, moeten we nog zien.

Reacties zijn gesloten.