Scholen verplichten ouders hun kinderen oranje kleren aan te trekken en andere waanzin

En dan moeten ze dansen en zingen voor Willem-Alexander. Ik heb er verder weinig over te zeggen, behalve dat ik dit geestelijk gestoord vind. Dit land wordt iedere dag weer een tikje gestoorder. Dit duurt nog 6 dagen. What’s next? Nieuwslezers die jankend van geluk de Heldendaden van de Grote Willem-Alexander bezingen?

Andere waanzin: man laat hond uit bij vliegveld Zestienhoven en moet plotseling zijn id laten zien aan de 2 plaatselijke mafketels van de Koninklijke Marechaussee. Hij vraagt waarom, krijgt geen antwoord, en wordt vervolgens gearresteerd en afgevoerd om te worden voorgeleid aan de officier van justitie. Hoewel de uniformpjes toestaan dat ze gefilmd worden wordt nu alsnog actie ondernomen door YT om het filmpje te laten weghalen.

Blijkbaar zijn de uniformpjes zelf ook niet zo onder de indruk van hun functioneren.

Dit is het zoveelste voorbeeld in korte tijd van volstrekt stupide “wetshandhaving”. Aan de andere kant moet je maar op je knieën naar God bidden dat je niet het slachtoffer wordt van een of ander misdrijf want daarvoor hebben de agenten het dan meestal weer te druk.

Op 30 april moeten dit soort idiote kaalkopjes gaan opletten of De Koning niet beledigd wordt. Dat is ook al aangekondigd.

Ik ben benieuwd hoeveel bizarre Kafka-filmpjes 30 april gaat opleveren.

Toch is er ook goed nieuws. Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam had woensdag samen met de politie een vergadering met vertegenwoordigers van het Nieuw Republikeins Genootschap en er is besloten dat het op 30 april toegestaan is om met een wit T-shirt naar de Dam te komen. Lees alles over dit bijzondere nieuwsfeit alhier.

Dat u dus niet denkt dat er in dit land niks mag.

11 gedachten over “Scholen verplichten ouders hun kinderen oranje kleren aan te trekken en andere waanzin”

 1. Nah, je ziet toch dat ze aan het geweldprotocol hebben gewerkt. Een paar weken geleden gold nog eerst schieten dan vragen voor de argeloze hondenwandelaar…………

 2. Verrek, hebben de knokploegen van Teeven uniformen aan? Beseffen die kaalgeschoren hooligans niet dat wij hun onverdiende salaris ophoesten? Knokploegleider Rohm zou trots op ze geweest zijn.

 3. Het is net als carnaval in het zuiden des lands. Als kind MOET je daaraan meedoen.

 4. Maar je kind alleen rauw voedsel voorschotelen, dat mag dan weer wel, snapt u het nog?

 5. Politieke gevangenen en ander terrorisme door de zwart geüniformeerde skinheads met hun zelfbeheersingsprobleem (u weet wel: als u ‘warrige’ e-mails schrijft of anderszins een ‘lone wolf’ bent), verplicht dansen en zingen in oranje kleding, dwangarbeiders die verplicht op moeten komen draven…Noord Korea aan de Maas?

 6. Kinderen in oranje voor lul laten lopen is gewenst gedrag, meisjes met hoofddoekjes is ‘een probleem’ dat dringend ‘benoemd’ moet worden…fijn land Nederland.

 7. Dacht dat ze alleen mensen die zich verdacht ophouden om een legitimatie mogen vragen.
  Als je verdacht word omdat je je hond uitlaat ben ik 4 keer per dag verdacht.
  Leuk, ik heb mijn id dan nooit bij me.
  Fijn land , Nederland.

 8. Tja, 10 jaar geleden werd ik op Trouw uitgelachen toen ik schreef: Nederland politiestaat.

 9. Leuk he, Zestienhoven is in 2006 door het kabinet aangewezen als permanent veilheidsrisicogebied. Preventief fouilleren, ID vragen zonder aanleiding, mensen meenemen die hun hond uitlaten, kan gewoon allemaal. Dat komt door al die terroristische aanslagen daar natuurlijk. Handig ook, omdat dat daar ook een uitzetcentrum zit waar weleens mensen protesteren enzo.

  Omdat ik op de school van mijn kinderen heel duidelijk heb laten weten dat ik erg anti-koningshuis ben mocht ik mijn kinderen thuis houden, er werd geen alternatief geboden.
  Vanwege mijn autonome levensinstelling wilde ik mijn kinderen niet verplicht mijn idealen opleggen, dus ik heb ze zelf laten kiezen. (Nu begin ik volgende week met een cursus NLP… 😉 )

Reacties zijn gesloten.