Samsom (PvdA) vecht als een leeuw voor strafbaarstelling illegaliteit

Don't fok with the Samsom
Don’t fok with the Samsom
We weten allemaal met wat voor superkabinet we te maken en Samsom (PvdA) weet dit als geen ander!

Want wat is het alternatief? Strafbaarstelling illegaliteit via een kabinet met PVV erin. Die illegalen kunnen veel beter strafbaar gesteld worden door een kabinet met PvdA. Want strafbaarstelling illegaliteit staat haaks op alles waar de PvdA voor staat! Plus, dit wordt ook door Samsom regelmatig vermeld: strafbaarstelling illegaliteit is heel goed voor illegalen! Die strafbaarstelling illegaliteit houden we er dus in, holadijee, aldus Samsom, die wel het gesprek wil aangaan met de PvdA’ers.

Dat is toch mooi van die Samsom? En strafbaarstelling illegaliteit, en een heusch gesprek. De PvdA-leden zullen vereerd zijn. Nog eventjes en ze zijn allemaal super voor strafbaarstelling illegaliteit, let maar op. Samsom is een man van principes. Dat blijkt ook uit zijn gevecht voor de strafbaarstelling van de illegalen.

6 gedachten over “Samsom (PvdA) vecht als een leeuw voor strafbaarstelling illegaliteit”

  1. De PvdA is een partij van dogma’s. Partijbelang staat voorop. Samsom is een man van dogma’s dogmatisch uitruilen. Zie ook zOok in het belang van de partij, niet voor land of volk.
    VVD en PvdA ruilden standpunten/beginselen uit, ipv van bijstellen per punt/voorkeur. Hun manier van (onder)handelen staat garant voor boze stemmers en partijgenoten, en leidt zeker tot een mank regeerprogram. Afspraak is afspraak. Wie riep dat ook alweer, keer op keer? Hoe trots kan je zijn? (ooit lid, nooit weer)

  2. PVV die strafbaarheid stellen van illegalen een linkse hobby noemt in 3..2..1..

Reacties zijn gesloten.