“Persoonsverwisseling” arrestatie Dam is crap en een gore leugen

1000 maal excuses hebben we al van de politie en Van der Laan (NSB) mogen vernemen. Het was “persoonsverwisseling”. Maar uit de integrale opnamen van de arrestatie, zie hieronder, blijkt dat er een uitgebreide uitwisseling van ID-bewijzen heeft plaatsgevonden. Van een “persoonsverwisseling” kan dus geen sprake zijn. Of slaat die ID-controle misschien nergens op? Zullen we die ID-controles maar afschaffen dan? Blijkbaar kunnen de blauwe skinheads ondanks uitgebreide ID-controle toch overgaan tot “persoonsverwisseling” en “excuses”.

Enfin, ik schrijf dit omdat gisteren een of andere trol vanachter een anonieme proxy suggereerde dat ik hier misschien over zou liegen, op een moment dat ik het videootje even niet bij de hand had.

Van der Laan (DPRK), met zijn zogenaamde “verontwaardiging” over dit “foutje”, en al zijn Noord-Koreaanse kaal-hoofdige onderknuppels verdienen ontslag op staande voet voor deze gore skinhead/Nacht und Nebel actie.

Wat niet op de video staat maar wat men wel moet weten is dat dit niet zo maar even het “hinderlijk volgen van 2 pret bedervende mensjes” was maar dat Joanna op het bureau vervolgens haar BH moest uitdoen zodat ze onder haar borsten en in haar kruis bevoeld kon worden. Leuk hè?

Denk dááraan de volgende keer dat je staat te huppelen met je vlaggetje, je hoedje en je toeter.

Jij bent óók gewaarschuwd, Jeroen Pauw.

8 gedachten over ““Persoonsverwisseling” arrestatie Dam is crap en een gore leugen”

  1. Het ontluisterende aan deze beelden is niet eens het opbrengen van twee eenzame demonstranten die in het oog van de camera staan. Het is de ongelooflijke massa eromheen die “Bea bedankt” roept alsof het om een voetbalwedstrijd gaat. Daar is de hele scène misschien ook het best mee te vergelijken.

  2. Men is het nog aan het onderzoeken, nietwaar? Benieuwd hoe Van der Laan zich hieruit gaat kletsen.

  3. Helemaal eens met van der Kluft: het onthutsende is de massa erom heen die gewoon volhardt in passiviteit en stompzinnigheid. Twee eigenschappen die op een kwade dag een keer gehouden kunnen worden voor medeplichtigheid aan zaken waar we liever maar niet aan willen denken overigens….

  4. Goed dat het gefilmd is. Ik ga steeds beter begrijpen hoe grote groepen mensen zoals Joden, Zigeuners ( Roma, Sinti), Homo’s, Politieke Gevangenen, Zwakzinnigen, Gehandicapten en Anderen, onder het oog van het volk afgevoerd werden. Waarna hun spullen werden geplunderd en voor een habbekrats werden verdeeld aan de ratten.

    Niet “begrijpen” is het juiste woord, want ik snap het niet. Maar van het volk kunnen we gerust heel bang zijn, het kanteldenkt ( wederom) massaal naar fascisme.

  5. Persoonsverwisseling? Mag de een wel met een kartonnetje tekst staan en de ander niet??

  6. @5, hoeveel van die lui die op dat filmpje staan als debielen met hun hoedje, toetertje en vlaggetje zullen later, als ze die beelden ooit terug zien in een soort ‘Andere Tijden’ zich doodschamen? En hoeveel van die debielen zullen oprecht kunnen antwoorden dat ze de juiste keuze maakten als ze later door hun kleinkinderen gevraagd wordt ‘wat deed jij toen in opdracht van Diederik Samsom en Fred Teeven de illegalen opgejaagd en afgevoerd werden’?

  7. Voor AT5 zij v/d laan ,dat de politie opdracht had om naar personen uit te kijken die als geestelijk afwijkend te boek stonden .en opde vraag van de at5 journalist ,omtrend hoe de politie die genen moest herkennen .Gaf v/d laan als antwoord dat zij wel de namen wisten maar geen foto,s hadden .En dat daardoor deze verkeerde arrestaties zijn vericht .Nu lijkt het mij niet dat de beide opgepake personenn lijden aan geestelijke afwijkingen .Maar hieruit blijkt dat het smoezenboek uit de kast getrokken is .We kunnen gevoegelijk aannemen dat deze arrestatie,s zeker gepland waren .Maar dat was te verwachten ,de damschreeuwer /theelichtjesgooier waren ook vooraf kaltgesteld .

Reacties zijn gesloten.