Nieuwe motie @Terphuis: Fuck de PvdA-leden! Lang leve @DiederikSamsom!

Sander Terphuis
Sander Terphuis
Met verbijstering bijgaand videootje bekeken. Terphuis die onlangs nog bijna het hele PvdA-congres zo ver kreeg om Samsom op te roepen om die STUPIDE strafbaarstelling illegaliteit opnieuw ter discussie te stellen in het PvdA/VVD-wrak waar ALLES ter discussie staat dus waarom dit niet, trekt zijn keutel in.

Ik schreef eerder al WAT DOET DEZE MAN BIJ DE PVDA, en nu weet ik het. PvdA’er zijn in hart en nieren! Dus fok die asielzoekers en laat ze lekker kreperen met hun boete van €3900,-. Die ze niet kunnen betalen omdat ze niet mogen werken, zodat ze lekker door Teeven (VVD) in de isoleer mogen worden geflikkerd, waar ze met een beetje geluk in hongerstaking mogen gaan, of zichzelf in de fik steken, om Het Nederlandse Volk te behagen, want dat volk kickt op dat soort geile dingen met “gelukszoekers”.

Ik vroeg Terphuis via twitter wat ze met hem gedaan hebben om dit voor elkaar te krijgen. Antwoord zal wel uitblijven.

Blijft de vraag over: wat staat er in die nieuwe motie? Iets van “sorry dat we iets durfden te zeggen over strafbaarstelling illegaliteit en we hopen dat niemand last van ons heeft gehad daar zijn we tenslotte sociaaldemocraten voor” of anders zie de titel van dit bericht.

7 gedachten over “Nieuwe motie @Terphuis: Fuck de PvdA-leden! Lang leve @DiederikSamsom!”

 1. Van de VVD hoefde het niet meer, dus nu ligt de schuld van de smerige praktijken mede volledig bij de Pvda.

  #opdatwijnietvergeten

 2. devolutie in actie , bij de PvdA zijn ze gedevolueerd tot volgers van die paar menners die bij hen voor “leiders “doorgaan …

 3. Wat krijgt die Terphuis vroeger of later bijgeschreven op zijn rekening?

 4. [Ik vroeg Terphuis via twitter wat ze met hem gedaan hebben om dit voor elkaar te krijgen. Antwoord zal wel uitblijven.
  ]

  Heeft een van jullie ooit een antwoord van de PvdA danwel een PvdA-er gekregen?

  Ik namelijk nooit.
  Gek genoeg is de VVD samen met de SGP altijd heel snel in antwoorden .

Reacties zijn gesloten.