Ledenraad PvdA is een verschrikking

Vraag me niet waarom maar ik zit dus naar die ledenraad te kijken op politiek24. Honderden mensen die geen strafbaarstelling illegalen willen. Samsom die dat ook niet wil, maar wel wil. En dat gaat dan van ping pong ping pong. Met een hoop mensen die veel te lang en veel te wollig spreken. Nou en dan straks stemmen ze allemaal voor ex-integere flapdrol Terphuis’ flutmotietje. U weet wel, over “onze gemotiveerde kamerleden“. En dan krijgt Samsom dus zijn zin.

Dan zijn ze het allemaal roerend eens: we willen het niet dus willen we het wel. Het is afschuwelijk voor de illegalen maar het is ook fantastisch goed voor de illegalen.

Er zijn ook “dissidenten” in de PvdA-fractie, las ik ineens. 6 stuks. Wat het bestaan van “dissidenten” precies betekent hebben we afgelopen paar jaar kunnen zien bij het CDA: geen reet.

En dat waren dan nog “dissidenten” die een deukje in een pakje boter hadden kunnen bitchslappen als ze een greintje dissident waren geweest. Dit vanwege de krappe meerderheden in Bruin I. PvdA-dissidenten in Bruin II kunnen zonder meer worden genegeerd: ook de PVV wil heel graag kreperende asielzoekers.

Ondertussen sterft er al iemand in 1 of andere schimmige semi-isoleercel van de dorst.

Die persoon is nog niet ter sprake gekomen op deze ontroerende PvdA-ledenraad.

Ik neem ondertussen de livestream op met mijn video-capture programmaatje. Niet omdat er 1 zin wordt gezegd op deze ledenraad die iets toevoegt aan de kwaliteit van het bestaan van kreperende asielzoekers, maar omdat ik hoop dat er iemand opstaat die begint te gillen en/of wild om zich heen meppen.

Die PvdA-leden kunnen namelijk wel een beetje pit gebruiken.

21 gedachten over “Ledenraad PvdA is een verschrikking”

 1. Ik zou die strontbalen daar met plezier een paar weken in een isoleercel donderen: koude ventialtor, felle lampen, met veel lawaai de celduer af en toe open en dichtgooien….en uiteraard geen eten, drinken en medische verzorging. tot ze net niet dood gaan.

 2. Zag pas laatste moment stukje ledenraad kwam warrig bij mij over, mogelijk opzettelijk mist creeren zodat niemand nog weet wat men wil ?

  Stemming mochten we niet meer zien en kwam bij mij al net zo mistig over ?

  “Was dat Marnix Norder die stemmen telde ?” weth slopen en heelhoogbouwen van Den Haag ? Ja, blijkt al sinds 2008 lid presidium. a-sociaal beleid, bezuinigen op meest noodzakjelijke voorzieningen maar wel gemeenschapsgeld om Vestia (kamderaden ?) te helpen hysterich megalomaan opera achtig gebouw etc.

  Wat een walgelijke partij …

  http://twitpic.com/cq2yyh

 3. Dat dit bij een partij die zichzelf ‘sociaal’ noemt ter discussie staat, is nogal een gotspe.

 4. @2

  Joke, ik denk dat het een flutmotie is omdat er niet staat: we zullen opnieuw over de strafbaarstelling stemmen nadat aan alle gestelde veranderingen ( voorwaarden) is voldaan.

 5. @6: Wie moet er opnieuw over stemmen, en waarom? Een motie is een soort opdracht die uitgevoerd moet worden. Hoe, dat is op zich niet jouw probleem.

  Ik vind de motie niet heel sterk, maar ook niet echt flut. Hij is aangenomen, en volgens Terphuis (op zijn blog) is dit nog maar het begin van wat hij van plan is. Hij volgt dus het poldermodel en misschien weet hij daar wel handig gebruik van te maken.

  Een van de eisen luidt: “Illegaal verblijf mag niet worden aangemerkt als een misdrijf.” (zie http://www.pvda.nl/data/sitemanagement/media/2013/05/PvdA_Moties%20Politieke%20Ledenraad%2012%20mei.pdf) Daarvan vraag ik me af of dat niet een beetje een inkoppertje is, omdat het kabinet toch al van plan was er ‘slechts’ een overtreding van te maken. Maar er staat bv. ook dat de illegalenquota moeten worden afgeschaft. En de andere punten zullen zorgen dat er veel minder mensen in het gevang kunnen worden gesmeten en/of gehouden. Al met al dus wel een zwaktebod, maar toch een verbetering.

 6. De scheidslijn tussen “niet heel sterk, maar ook niet echt flut” en “flut” lijkt me leuk voor een semantische discussie. Stel het staat later op je grafsteen “niet heel sterk, maar ook niet echt flut” dan denk je toch ook “misschien heb ik iets niet helemaal goed (= best wel flut) gedaan”?

 7. De politieke arena is nou eenmaal geen plek waar je helden aan zult treffen. Zo zit dat verschrikkelijke spel van hun in elkaar. Op de NRC stond al een soort analyse-vooraf, wat erop neerkwam dat als ze de partij met een zware motie op pad zouden sturen, de VVD ze dan handenwrijvend zou ontvangen.

 8. Er komt een moment dat een ieder van ons NEEN moet zeggen, en stoppen met politiek gemarchandeer.

  Zolang mensen hun geweten uit kunnen schakelen zie ik dit helaas niet gebeuren.

  De totale waanzin grijpt om zich heen. Zaak is elkaar scherp te houden, en niet, in de verste verte niet, dit “ontmenselijkingvirus” in ons toe te laten.

 9. @9 dan hadden ze dat moeten doen en met het tegenvoorstel van de VVD terug moeten gaan naar het congres. Dit toneelstukje vandaag sloeg helemaal nergens op. Dat kon je ook wel ergens in 1 van mijn vooranalyses zien aankomen.

 10. @10: Je hebt helemaal gelijk. Ik zou willen dat gemeentes weer ongehoorzaam durfden te zijn.

  @11: Dat zou wel zo transparant zijn, ja. De VVD wil wrsl. van het kinderpardon af. Door dat kinderpardon is deze handjeklap-situatie trouwens wel ontstaan.

 11. @12: Joke:

  Ok, maar “gemeentes “blijft een beetje abstract. Werden mensen maar wakker uit hun suffe lethargie, dan komt de rest misschien vanzelf wel.

 12. @13: Daar zitten vaak honderden sympathisanten achter, hoor. In de begintijd van dit kille vreemdelingenbeleid gebeurde het regelmatig dat een stad of dorp er gewoon ‘nee’ tegen zei. Maar de een na de ander ging overstag, ze ‘gingen er niet over’ en zo.

 13. @14: Joke:

  Oja, zeker, ik trok het in een breder verband, niet uitsluitend met betrekking tot Vluchtelingen. Sorry, was nogal emotioneel in verband met de situatie van Nessar.

 14. ‘Gelukkig’ vond Diederik Henneicke Samsom nog tijd voor het maken van ‘grapjes’ tijdens die vertoning….terwijl elders Sayam Udin Nessar mede door zijn toedoen in een koude cel met een ventilator op zijn bed gericht lag te creperen danwel tegen zijn wil als een crimineel werd afgevoerd naar het Justitieel Medisch Centrum te Scheveningen omdat – zo de NRC – daar ‘de medische zorg beter zou zijn’. Met zulke kranten heb je geen staatspropaganda meer nodig.
  En wat dat justitieel medisch centrum betreft: artsen die net als de artsen van Hitler hun eed misbruiken ten behoeve van een misdadige staat en ten behoeve van moordenaars.
  U kunt hen dat laten weten door bijvoorbeeld elk uur te mailen of te bellen:
  bezoeknr: (088) 07 14571
  medisch secr (088) 07 14506
  artsen nr (088) 0714533
  artsen nr 24uurs 088 07 14515
  info.jmc@dji.minjus.nl

  Waarom elk uur? Omdat Nessar in de cel waar hij lag te creperen elk uur ruw werd wakkergemaakt ‘om te zien of hij nog leefde want als er een camera zou hebben gehangen zou zijn advocaat wel weer beginnen te miepen’ aldus de nazaten van de SS’ers in het Guantanamo Bay van Nederland die belast waren met de bewaking van een mens vele malen moediger dan al dat schorem bij elkaar.

 15. De PVDA is hiermee volkomen verrechts. We gaan nu Amerikaanse toestanden krijgen.

 16. Nu gaat het politie apparaat al zijn energie steken in het opsporen van met name wanhopige mensen en terwijl ze met man en macht zouden moeten werken aan die fraudeurs in de top van het bankwezen,ziekenhuizen,verzekeraars en noem maar een rechtse hobby op. Nee we gaan kat en muis spelen met angstige verloren mensen. Zou je het in geld uitdrukken wat eigenlijk niet kan laten we miljarden lopen tbv enkele millioen. Dit om het voor rechtsen te verduidelijken.

 17. En wat je nu ook krijgt is dat werklozen PVV stemmers zich gaan verenigen in gouden dagenraad clubjes en die gaan dan even de politie een handje “helpen’. En dat zie je ook in Amerika langs de grens met Mexico. Wellicht niet zo zwaar bewapend maar je geeft nu mensen een stok om andere mensen mee te slaan want ja het slachtoffer is een illegaal en dus crimineel etc…

  Of acties van agenten die dan zeggen ja hij / zij had een kleurtje dus vandaar dat we die persoon maar even hardhandig tegen de grond hebben gedrukt….

  Liever geen aannames maar feiten. En er staan meer feiten in de papieren van topmanagers in de vorm van dubbele boekhouding dan dat je iets kan afleiden aan iemands huidskleur of kleding…

  @Harry

  Verder zal misschien Mark Rutte niet zo erg zijn als Obama maar Teeven zijn beul wel. En die is nu practisch onschendbaar verklaard zelfs na bewezen moord (door een zelfmoord te laten gebeuren uit pure wanhoop).

 18. Ik vin het toch altijd wel lief , die hoop dat de PvdA ooit eens iets anders zal zijn dan wat ze al vanaf haar oprichting is , een slaaf van de bazen en een besodemieteraar van de ” werkende klasse ”

  Maar “linkse geschiedenis “word dan ook Nergens onderwezen , dus al dat verraad uit het verleden weten latere generaties dan weer niets van …

Reacties zijn gesloten.