Kan iemand de NL kut-politie een cursus “Nederland is geen Noord-Korea” geven?

Ik weet het, het is maar gezeur en gezeik en god wat hebben we het toch goed met zijn allen, maar ik protesteer MET KLEM tegen het feit die fucking nazi’s van de NL Polizei ALWEER iemand hebben opgepakt omdat-ie met een bordje “weg met de monarchie” de straat op durfde te gaan. Het is godverdomme geen toeval meer dit. Wat die kut politielui moeten gaan doen is hun bek houden en donuts eten, of gratis bij McDonalds. Of boeven gaan vangen. Verder wil ik niets meer van die randdebielen horen of zien. Capiche? Waar is gatverdrie de Volkswoede?

12 gedachten over “Kan iemand de NL kut-politie een cursus “Nederland is geen Noord-Korea” geven?”

 1. ik heb nog een twee bij twee meter stuk karton liggen. Die hangt morgen uit het raam met *weg met de monarchie*

 2. De onrechtstaat is in wording. Ik begin langzamerhand te begrijpen hoe de degeneratie van de rechtsstaat in de jaren dertig in zijn werk ging. Sluipenderwijs.

 3. Zeker weer een communicatiefoutje waardoor er geheel per ongeluk in een wederom gecoördineerde aktie een grrrruwelijke systeemhater in de boeien geslagen werd I presume?
  En waar de volkswoede blijft? Ach, iedereen weet toch zo langzamerhand wel dat de laatste keer dat Nederlanders en masse in verzet kwamen tegen onrecht in 1568 was? Zeventig jaar geleden waren dat er nog maar een paar en collaboreerde de rest met minder en vooral meer enthousiasme…

 4. @7, Neehoor, het grootste probleem is natuurlijk niet menselijk (want dat zijn robotten die de arrestaties verrichten) maar de niet goed communicerende systemen. Het ligt altijd aan de systemen, want die kun je niet aanklagen of veroordelen.

  We zijn een kennisland waar tientallen jaren men niet in staat is om goed functionerende en communicerende IT systemen te maken. Nou, nou, zou misschien kunnen maar vriendjes politiek en “ons-kent-ons” gaat voor.

  En ja, in de tussentijd doet doet de politie enorme Reclamewerk voor enkelingen die net een andere Vrije mening aanhangen. Handelwijze van van de verantwoordelijke bij politie – lekker ouderwets MiddelEeuws.

 5. Naar ik heb begrepen had ‘statisticus’ Ivo Opstelten (VVD..waar anders van?) in reactie op vragen ter zake het werkelijk sublieme antwoord luidende: ‘er zijn 65000 agenten, dus er gaat wel eens wat fout”. (Uiteraard vergezeld door minstens 65000 eh’s).
  Maar hij heeft volkomen gelijk want die 65000 agenten….dat zijn over het algemeen niet de meest snuggere figuren, ofwel soms?
  Of wou men soms beweren dat de geüniformeerde knokploegen hun (tijdelijke) gezag op grond van menselijkheid en hoge morele standaarden hebben verworven in plaats van louter en alleen op basis van regeltjes en bruut geweld alsook…..een zootje kutvolk dat het nog prima vindt ook dat Nederland steeds verder in de bruine diarree wegzinkt.
  Langzaam maar zeker krijgen Rauter en Seys-Inquart toch – zij het posthuum – hun zin: een fascistische modelstaat aan de Noordzee.

 6. Volkswoede is weggevaccineerd met staatspropaganda in de MSM, bergen vette en zoete kledderzooi om te eten en 24 uur per dag geestdodende bagger op radio en tv.

 7. Het is te gek voor woorden dit kan heden ter dage alleen in BANANA NEDERLAND .De GROOT GRAAIERS kunnen ongestoord hun gang gaan .Voor hun geen straffen of erger ,nee een gewoon iemand die DEMONSTREERD tegen de ROYAL FAMMILIE nooit genoeg .Een gewone uiting van vrije mening .waar tegen opgetreden word ,omdat prins pils het niet mag zien .En al die hersen doden er om heen staan er bij en keken er na .Onder dit bruine regime gaat het steeds meer lijken op een repressie staat .En dan die van OPSTELTEN ,durft het in de mond te nemen om het een ongelukkig incident te noemen .ONDER VEEL G UH NATUURLIJK , ja want als je niet meer zo scherp van geest bent kan je natuurlijkmoeilijk uit je woorden komen .En zeker indien je ook nog leugens moet bedenken .

Reacties zijn gesloten.