Charme-offensief Teeven vooralsnog niet overgenomen door Dienst Terugkeer & Vertrek

Fred Teeven mag laatst dan een klein charme-offensiefje ingezet hebben, – hij beloofde illegalen voortaan niet meer zonder meer op te sluiten, en trok zijn keutel over ontslagen bij het gevangeniswezen in – de onder zijn verantwoordelijkheid gestelde diensten doen daar vooralsnog niet aan mee. Gewoon vijftienjarigen met geweld uit hun huis slepen zodat de blauwe plekken op het hoofd zitten. Terwijl dat gezin nog een procedure heeft lopen, nota bene. Dit kan allemaal in het Nederland van tegenwoordig.

Kunnen hier (weer) eens Kamervragen over gesteld worden? En vraag dan gelijk eens even hoe het zit met die gephotoshopte documenten op basis waarvan dhr. Bah uitgezet zou worden en men nu ook weer een uit Sierra Leone afkomstige man naar Guinee wil uitzetten (dondert niet naar welk land precies, als er maar andere negers wonen of zo), want op vragen van anderen reageert Teeven gemakshalve niet.

1 gedachte over “Charme-offensief Teeven vooralsnog niet overgenomen door Dienst Terugkeer & Vertrek”

  1. Nou dat Harry van Bommel zich nu maar eens persoonlijk in de strijd werpt. Laat hem actie voeren, vragen stellen, dit alles wereldkundig maken, zichzelf vastketenen aan die jongen of dit gezin, dat de salonsocialisten hun ware aard maar eens tonen.

    Ik vind dit zum kotzen, zoals steeds meer wat er in dit land gebeurt braakneigingen oproept.
    BASTA !

Reacties zijn gesloten.